balığım kusura bakma ancak girip yazabiliyorum

hafta içi kendime yasak koydum pc açmıyorum ders çalıştığımdan

şimdi datlum şöyle ki o ara sürekli aynışeyleri yiyordum. hatırlarsın doktor kontrolünde diyet yapıyordum. yediğim her şey aynıydı ve günlük almam gereken besinleri alıtordum dengeli olarak. kabaca bahsedecek olursam sabah bir yumarta, domates salatalık, bal, bir dilim ekmek. öğlen 90 gr kırmızı ya da beyaz et ayran ya da yoğurt ve salata, bir dilim ekmek. akşam da bir tabak sebze yemeği yoğurt salata. ha tabi bir de ara öğünler vardı onlarda da meyve yiyordum. nude da acayip dökülüyordu saçım. bigün saydığımda 160ı bulunca kalanları saymamıştım hatta

hani dedeim belki nude iyi gelmiyordur bana. live clean aldım gidip. ama aynı sorun onda da oldu. elimi saçımda gexdirdiğimde her defasında beş altı tel geliyordu

ki duştan çıktığımda dökülenlerin sayısı 100ü geçiyordu sadece

denize gidip geldikten sonra evde bir iki defa nude kullandım farklı zamanlarda. hatta annemde denemiş bir kere. ikimizin de saçı döküldü çok fazla. korkuyorum ben de şimdi tekrar uygulamaya

bir de balığım dalinin içerini yazıyorum sana bi bakar mısın uygun mudur?
aqua, cocamidopropyl betaine, peg 18 glycerly oleate/cocoate, polysorbate- 20, peg 120 methyl glucose diolaete, sodium laureth sulfate, caprly/ capramidoproply betaine, laurly glucoside, phenoxyethanol, benzyl alcohol, parfum, sodium benzoate, disodium edta, citric acid, cl 47005, cl 15985.
( gerçi yazdıkça sanki pek uygun değilmiş gibi geldi ama neyse ben bi sorayım :) )