Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BREZILYA FONUYLE YANAN SACLARIM.. YARDIM :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
555
242
103
Arkadaslar saclarım brezılya fonuyle yandı. Argan yağları cesıtlı yağlar maskeler vs ıle nemlendırmeye çalışıyorum fakat bır degısıklık olmadı. Yanık yerlerı gene yanık. Gittim küt kestirdim. Bakıma devam da edıyorum. Eskısıne gore daha ıyı ama yıne de tam anlamıyla duzelmıyor.

Saç yanığına karsı kesın cozum dedıgınız bıseylr var mıdır ?
Yardımcı olursanız cok sevınırım...

Hiç bişey yapamazsın canım senelerce sarı kullandığım ve defalarca saçlarım yandığı için söylüyorum kopan saçı hiçbişey düzeltmiyor sadece kestirerek kurtulabilirsin ben geçenlerde çok kısa kestirmeme rağmen hala saçımda yanıklar mevcut uzatmaya yönelik kürler uyguluyorum çünkü biraz uzatınca tamamen kestirip kurtulmak istiyorum geçmiş olsun bakımlarına devam et ve ayda bir uçlarından aldır kolay gelsin

cok uzuluyorum.. kuaföre tövbe ettım artık..

saf ılıtılılmış zeytinyağı,siyah turp suyu ve 1 yumurta sarısını karıştır sür. 1 Saat bekle yıka .Sonra durulanmayan sıvı saç kremini saçına sür ve ılık fönle kurula.Haftada 2 kere bu maskeye 1 ay kadar devam et sonuca şaşıracaksın

Merhaba, Sizin derdiniz bizim de derdimizdi, ama şimdi teknoloji buna da çözüm buldu, hiç başka çareniz yok, keratin kaplama yapacaksınız.

Haklısınız ama keratin kaplama denediniz mi? mutlaka deneyin. Fakat o kuaförlerde olan keratinli diye yutturdukları kımyasal ürünleri değil. Gerçek katkısız keratin kaplama yapmanız lazım.

Keratin kaplama aslında yeni adıyla likid keratin saç botoksu olarak da geçiyor. Sakın düzleştirici ürünlerle karıştırmayın. Sadece onarım amaçlı olan doğal keratin botoksu olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…