Saç Bakım Ürünleri Brezilya Keratin Öncem/Sonram [ FOTOGRAFLI]

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
66
İstanbul
Kızlar merhaba keratinimi yapalı 2 hafta falan olmustur sanırım anca ekleyebildim fotoları
öncesi göründüğü gibi çok kmtüydü saçlarım doğal hali burdaki fotolar
açıçı üzerine boya var 2 kere o yüzden cok yıpranmıstı saçlarım ve sekil almıyodu bu keratin olayını daha
önce denemeiştim ama arkadasım fön makinesiyle yapalım demişti o yüzden tutmamıstı :1:
Neyse gelgelelim benm hep aklımdaydı bende kendim siparişini verdim keratin şampuan ve krem aldım ayrı ayrı set seklinde değildi
Kılıçbalığı arkadasın evde keratin yapmanın incelikleri yazısını okudum ve söylediği şekilde yaptım ve göründüğü gibi düz saçlar ortaya cıktı.Ama suanda böyle değil saçlarım keratin için özel şampuan almıstım adı style sürekli onu kullanıyordum gecen gün farkettimki içinde Sodyum Laureyl Sulfat varmıs ve buda sacı bozuyor :14: :15:
Neyse artık bıraktım onu ve doa marka şampuan ve saç kremi aldım gecenlerde onları kullanıyorum..
simdi tekrardan keratin alıp uygulucam bu sefer şampuanıma cok cok dikkat edicem tabiki böyle işte kızlar
herkese dümdüzz sağlıklı pırıl pırıl saçlar diliyrumm :16: Sorularınız olursada cevaplayabilirim elimden geldiğince :34: $Öncesi (1).webp $Öncesi (2).webp $Öncesi (3).webp $Yıkanmıs Hali (1).webp $Yıkanmıs Hali (3)z.webp

Harika görünüyor saçlarınız
güle güle kullanın.Bende düşünüyorum benim de kuaför saçımı yaktı ama becerebilir miyim evde diye tereddüt ediyorum :(

Harika görünüyor saçlarınız
güle güle kullanın.Bende düşünüyorum benim de kuaför saçımı yaktı ama becerebilir miyim evde diye tereddüt ediyorum :(

Cook tesekkür ederim canım :16:
ben evde yaptım canım ama birinni keratini saçına sürmesi ve preslemesi gerekiyor
tek basına biraz zor hatta arkalara keratini sürmek imkansız :50:
ama kuaföre 250 300 vereceğinize kendiniz alın yapın cook daha mantıklı yani sonucta aynı işlem :34:

Zaten canım fena yandı kuaförlerden bu son yanık saçtan sonra asla gidip yaptırmam zaten .Peki saç sağlığınız da bir düzelme oldumu
benim saçlarım şu anda şekil dahi zor alıyor lastik gibi uzuyor :S

Zaten canım fena yandı kuaförlerden bu son yanık saçtan sonra asla gidip yaptırmam zaten .Peki saç sağlığınız da bir düzelme oldumu
benim saçlarım şu anda şekil dahi zor alıyor lastik gibi uzuyor :S

kuaförler sağolsunlar mafediyorlar saçlarımızı :14:
canm ilk resimle son remi görüyorsun zaten düelme tabiki var tül gibi olmuyor saçların ıslakken sünüyor tabi yine
ama keratinden sonra daha yumusak oluyor saçlara bakımda yaptıgı için :16:
Ben artık vazgecemem herhalde keratinden :27:

Çok güzel olmuş çok beğendim.Ben de alıp yapmayı düşünüyorum.Acaba 80 ml olanından mı aldın?

Benim saçım aşırı kıvırcık olduğu için iyi bir marka araştırıyordum ama bulamadım bir türlü.Bu markayı alacağım sanırım ben de.Hem fiyatı da uygundu 45 tl idi galiba.
İnşallah etkili olur bende ya..

Tesekkür ederim deryacım :16: Marka adı vermek yasak sanırım keratinde bilmiyorum ama s ile başlayan marka
benmksi anlamazsan özelden yazabilirim cnm :21:

2. harfi t anladım canım :) inşallah benimkide güzel olur yaa sen kaç derece de yaptın ne zaman yıkadın kouku falan var mı bilgilendirirsen sevinirim canım

Benim saçım aşırı kıvırcık olduğu için iyi bir marka araştırıyordum ama bulamadım bir türlü.Bu markayı alacağım sanırım ben de.Hem fiyatı da uygundu 45 tl idi galiba.
İnşallah etkili olur bende ya..

Canım valla ben keratinden memnun kaldım yani inşallah sende kalırsın
evet bencede cok uygun fiyatı 1 kerelik yetiyor hemde yani

2. harfi t anladım canım :) inşallah benimkide güzel olur yaa sen kaç derece de yaptın ne zaman yıkadın kouku falan var mı bilgilendirirsen sevinirim canım

Evet canım :1: inşallah güzel olur tatlım ben 230 derece ile yaptım ilk gün 2. 3. günlerde 200 210la yaptım canım.
ben 3. günü dısarda yemeğe gittiğim için yıkamak zorunda kaldım canım ama normalde 4 gün beklemek gerekiyormuş.
presleme yaparken koku geldi sadece presten sonra o koku kalmıyor zaten
ama tabii pres işlemi yapılırken camları aç yada vantilatör kullan :34:

Evet canım :1: inşallah güzel olur tatlım ben 230 derece ile yaptım ilk gün 2. 3. günlerde 200 210la yaptım canım.
ben 3. günü dısarda yemeğe gittiğim için yıkamak zorunda kaldım canım ama normalde 4 gün beklemek gerekiyormuş.
presleme yaparken koku geldi sadece presten sonra o koku kalmıyor zaten
ama tabii pres işlemi yapılırken camları aç yada vantilatör kullan :34:

anladım canım çoookk sağol

Rica ederm cnm yaparsan foto bekleriz ona göre :1:

canım ben araştırdım biraz yok çok tehlikeli saçlar dipten kopabilir yok hemen bozulur falan gibi şeyler okudum bana yardımcı olurmusun kafam çok karıştı ya özelden msj atamadım sana olmuyo :( en baştan anlatırmısın nasıl yaptığını

canım ben araştırdım biraz yok çok tehlikeli saçlar dipten kopabilir yok hemen bozulur falan gibi şeyler okudum bana yardımcı olurmusun kafam çok karıştı ya özelden msj atamadım sana olmuyo :( en baştan anlatırmısın nasıl yaptığını

Nerede Okudun canım bunları?

Bak simdi önce saçını sülfatsız bir şampuanla yıka keratinde kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri başlığı var oradan bakarak al garantiye almıs olursun.sonra sacını kurut düzleştirsen senin için daha rahat olur diğer aşamalar.
sonra keratini boya gibi saçına sür dipten başlama ama birkaç cm aşagıdan yap.sonra kurut onu ve 230 derece düzleştiriciyle presledim ben diplerden aşağıya dopru 10ar kez gectim.sonra 4gün bekliyorsun o günlerde yine düzleştir bozulan yerler olursa.tabi bunları yaparken eldiven tak vantilatör varsa onu çalıştır yada camı ac çünkü pres yaparke duman cıkıyor koku bogabilir presten sonra kalmıyor ama o koku falan.4.gün sonunda yıkıyorsun canm ve saçların düz oluyor mükemmel bir duyguu :16:

Nerede Okudun canım bunları?

Bak simdi önce saçını sülfatsız bir şampuanla yıka keratinde kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri başlığı var oradan bakarak al garantiye almıs olursun.sonra sacını kurut düzleştirsen senin için daha rahat olur diğer aşamalar.
sonra keratini boya gibi saçına sür dipten başlama ama birkaç cm aşagıdan yap.sonra kurut onu ve 230 derece düzleştiriciyle presledim ben diplerden aşağıya dopru 10ar kez gectim.sonra 4gün bekliyorsun o günlerde yine düzleştir bozulan yerler olursa.tabi bunları yaparken eldiven tak vantilatör varsa onu çalıştır yada camı ac çünkü pres yaparke duman cıkıyor koku bogabilir presten sonra kalmıyor ama o koku falan.4.gün sonunda yıkıyorsun canm ve saçların düz oluyor mükemmel bir duyguu :16:

bak şimdi gaza geldim :)

Back
X