Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Acun makyajsız fotolarını yayınlamış yine sempatik çok güzel ama bence makyaj var gibi yüzünde.
Birde makyajsız yazmışlarBanane makyajsız halinden kadın podyumda güzel mi? güzel.Ben ona bakarım.

oyle ya da boyle dunyadaki en guzel kadınlardan...

bencede sonuçta televizyonda gördüğüm kadınlardan en güzeli bence.

Acun makyajsız fotolarını yayınlamış yine sempatik çok güzel ama bence makyaj var gibi yüzünde.
Birde makyajsız yazmışlarBanane makyajsız halinden kadın podyumda güzel mi? güzel.Ben ona bakarım.

aynen ya katılıyorum sonuçta kadın bakımlı haliyle dünyanın en ama en güzel kadınlarından.

aynen katılıyorum canım. bükemedin bileği öpüceksin
şaka bi yana sevmeyen olabilir ama ben sevmesemne kaybı olur ayrıca sevmesem bile kabul etmem lazım dünyanın en güzel ve en sexi kadınlarından biri. hem bunu biz söylemiyoruz sadece dünyadaki erkeklerin çoğu öyle düşünüyor.

arkadaşlar,

başka sitelerin linklerini eklemek yasaktır..
foto olarak ekleyebilirsiniz..

Son düzenleme:
k bkmyn gercekten nasıl foto eklendiğini bilmiorm bana anlatsanız da paylassam sizinle ?

buraya koyacağın fotonun üstüne gelip sağ tıkla özelliklere gel
ordan resmin urlsini kopyala
sonra mesaj yazma alanında smiley işaretinin altında resim simgesi var ona tıkla
from urlden de
yapıştır
tamam de
oldu

burda resmen dudakları estetikli en bastaki fotoya baktıımızda bnu fark edioruz ayrıca göğüsleri de ki zaten bu biliniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…