- Konu Sahibi White Mocha
-
Hani hani nerede Adriana'ya alık bakışlı diyenler, beğenmeyenler?
Göremiyorum.
Ne oldu?
Bana bizim mankenlerimizden bu kadar sempatik, cana yakın bir tane manken gösterin !
bizim mankenleri geç dünyada bile böylesi yok. adrianayı beyenmeyenler kusura bakmasınlar ama tabikide kıskançlıktan beyenmiyorlardır . başka neyden olabilir ki. tamam zevkler ve renkler diyicem ama beyenmiyosan bari yorum yapma. çünkü kusursuza yakın.
benim o alık bakışlı diyen ve hala aynı kanıdayım nolmuş??Hani hani nerede Adriana'ya alık bakışlı diyenler, beğenmeyenler?
Göremiyorum.
Ne oldu?
Bana bizim mankenlerimizden bu kadar sempatik, cana yakın bir tane manken gösterin !
bizim mankenleri geç dünyada bile böylesi yok. adrianayı beyenmeyenler kusura bakmasınlar ama tabikide kıskançlıktan beyenmiyorlardır . başka neyden olabilir ki. tamam zevkler ve renkler diyicem ama beyenmiyosan bari yorum yapma. çünkü kusursuza yakın.
1. Tartışma çıkarıcak olsam zaten çıkarırdım herkes rahat olsun ama tartışmaya bile değmicek insanlar..
2. İkili tartışmaya girdiğim yok beğenmiyor olabilir ama hakaret etmeye hakkı yok. Herkes haddini, yerini bilsin.
3. Allah'ın yarattığını küçümseyen insanlar ; sizi kim yarattıda başkalarını beğenmiyorsunuz?
4. Nedir bu böyle aşağılama hevesi? Yok alık bakışlı, yamuk ağızlı. Sanki kendileri çok düzgünde başkalarına laf yapıyorlar..
Anlayan anlar.
Tartısmaya girdigimde yok.
Tek bir kisiyede degil lafım, genel konusuyorum..
Siz mükemmel yaratıldınızda sanki.. Allah'ın yarattıgı diger kulları begenmiyorsunuz.
Bosuna dememisler kadının düsmanı kadındır diye..
Pamuksekeyim ve hosteselif,diğer yorumlarınızı da okudum ama ikili tartışma çok yapıyorsunuz siz ben beğeniriz belki ama herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil ki.
son kez söylüyorum siz nasıl beğendiğinizi söylüyorsanız biz de beğenmediğimizi söylüyoruz o kadar!
üslubunuza dikkat edin kendinize gelin ayrıca!
son kez söylüyorum siz nasıl beğendiğinizi söylüyorsanız biz de beğenmediğimizi söylüyoruz o kadar!
üslubunuza dikkat edin kendinize gelin ayrıca!
Haklısın canım ama işte tutamadım kendimi.
Sonuçta bir insanı eleştirirken onun seviyende olman gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?