Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Dün akşam erkek arkadaşımı aradım genelde hiç kimseye öyle hayranlığı yoktur ama ben Adriana lima showda dedim ben seni sonra ararım dedi
Büyüleyici bir güzellik var onda çok şanslı
[video=youtube;MiJw64V7seI]http://www.youtube.com/watch?v=MiJw64V7seI[/video]
[video=youtube;KcJU4tjLs1A]http://www.youtube.com/watch?v=KcJU4tjLs1A[/video]

Son düzenleme:
güzelliğini filan geçtim. ama bu nasıl bir sempatiklik ya. bak bak doyamıyor insan gerçekten hem iç güzelliği ile hemde dış güzelliği ile 10 üzerinden 10 ya. bu kadar da doğal ve güzel olunamaz heralade. ve acuna katılıyorum dünyanın en güzel kadını. daha güzeli yok bence

Son düzenleme:
Hani hani nerede Adriana'ya alık bakışlı diyenler, beğenmeyenler?

Göremiyorum.

Ne oldu?

Bana bizim mankenlerimizden bu kadar sempatik, cana yakın bir tane manken gösterin !

Göremiyorum.

Ne oldu?

Bana bizim mankenlerimizden bu kadar sempatik, cana yakın bir tane manken gösterin !

bizim mankenleri geç dünyada bile böylesi yok. adrianayı beyenmeyenler kusura bakmasınlar ama tabikide kıskançlıktan beyenmiyorlardır . başka neyden olabilir ki. tamam zevkler ve renkler diyicem ama beyenmiyosan bari yorum yapma. çünkü kusursuza yakın.

Hatuna öl ya.
Çok şeker çok şirin çok güzel.
Bir bayan olarak çok beğeniyorum vallahi hiç öyle komplekslerim yok :)

bizimkiler bişey olduk diye kasım kasım kasılırlar..

kadın ne kadar rahat,ne kadar sempatik,canayakın..

çoook da güzel çok şekerr

Göremiyorum.

Ne oldu?

benim o alık bakışlı diyen ve hala aynı kanıdayım nolmuş??
ayrıca neden bu kavga çıkarmaya çalışmalar filan??
güzel olmakla sempatiklik aynı şey mi yoksa ben mi bilmiyormuşum??

şahsen hiç de kıskanmıyorum yemin ederim
yorum yapıp yapamayacağımız konusunda neye dayanarak böyle diyebiliyorsunuz site sahibi misiniz??
siz beğendiğinizi söylersiniz biz beğenmediğimizi var mı??
kusursuz filan da değil
çarpık dişli, koca ve yamuk ağızlı, küçük gözlü, alık bakışlı, yüzünde bi acayiplik var, gülünce dişetleri görünüyo
ayrıca da vücudunun muhtelif yerlerinde estetik var.
çok kusursuzmuş

Pamuksekeyim ve hosteselif,diğer yorumlarınızı da okudum ama ikili tartışma çok yapıyorsunuz siz ben beğeniriz belki ama herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil ki.

1. Tartışma çıkarıcak olsam zaten çıkarırdım herkes rahat olsun ama tartışmaya bile değmicek insanlar..

2. İkili tartışmaya girdiğim yok beğenmiyor olabilir ama hakaret etmeye hakkı yok. Herkes haddini, yerini bilsin.

3. Allah'ın yarattığını küçümseyen insanlar ; sizi kim yarattıda başkalarını beğenmiyorsunuz?

4. Nedir bu böyle aşağılama hevesi? Yok alık bakışlı, yamuk ağızlı. Sanki kendileri çok düzgünde başkalarına laf yapıyorlar..

Anlayan anlar.
Tartısmaya girdigimde yok.
Tek bir kisiyede degil lafım, genel konusuyorum..

Siz mükemmel yaratıldınızda sanki.. Allah'ın yarattıgı diger kulları begenmiyorsunuz.

Bosuna dememisler kadının düsmanı kadındır diye..

son kez söylüyorum siz nasıl beğendiğinizi söylüyorsanız biz de beğenmediğimizi söylüyoruz o kadar!
üslubunuza dikkat edin kendinize gelin ayrıca!

Pamuksekeyim ve hosteselif,diğer yorumlarınızı da okudum ama ikili tartışma çok yapıyorsunuz siz ben beğeniriz belki ama herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil ki.

Haklısın canım ama işte tutamadım kendimi.

Sonuçta bir insanı eleştirirken onun seviyende olman gerekir..

Arkadaşlar,sakin paylaşımlar olmasını rica ediyorum..

O mesaj çok çirkin ilgili yere bildirdim lütfen gereken yapılsın.
Kimse kimseye kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmasın.
Bu ne yaa,ayıp...

son kez söylüyorum siz nasıl beğendiğinizi söylüyorsanız biz de beğenmediğimizi söylüyoruz o kadar!
üslubunuza dikkat edin kendinize gelin ayrıca!

beyenmediğini söylemiyosun sadece biryerlerden kusur bulmaya çalışmak için yırtıyorsun kendini. ama sen yorum yapmaya deymeyecek birisin. sende koy fotoğrafını bizde seni eleştirelim. hatta sen kendin eleştir kendini. adrianada bukadar kusur bulduysan, yani demekki okadar güzelsinki yoldan geçerken arkama dönüp bakılabilecek güzelliktesin. böyle biri olduğun için heralde bukadar eleştiride bulunuyorsun.

Haklısın canım ama işte tutamadım kendimi.

Sonuçta bir insanı eleştirirken onun seviyende olman gerekir..

böyle bişiyi ilk kez duydum doğrusu bir doktorun doktorluğunu, öğretmenin öğretmenliğini aynı sewiyede olmayan hiç kimse eleştirmemeli o zman.. kimse kimseyle aynı fikire sahip olmak zorunda değil size çok güzel gelen bana weya bir başkasına yeryüzünün en çirkini gelebilir bundan daha doğal ne olabilir ki.. olgunluk gösteremeyişinize şaşırdım doğrusu. ben de beğenmiyorum kendilerini ama beğenenlere de lafım yok sizin de bize olmamalı die düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…