- Konu Sahibi White Mocha
-
Yine kıskandığım sanılmasın ama güzelim diye acunun programında fln heryerde kasıntı. sempatiklik yapmaya çalışıyor
en sempatik ve tatlı olan azra akın bence
Kıskandığını sanan olursa onlardadır kabahat. Kimin ne haddine ki zaten kıskanıyorsun demek! İstediğin gibi düşünceni ifade edebilirsin.Bazı anlayışsızlar çıkıyor arada ama onları da kaale almazsın zaten. Herkesin beğenisinin farklı olacağını hesaba katmayıp da birine kötü deyince kıskanıyorsun diyen dar beyinliler konuşsun kendilerince.
Ben de Adriana Lima'nın normal halini çok güzel bulmuyorum. Hatta günlük hayattaki bazı fotoğraflarında çirkin geliyor gözüme. Ama makyajla, saçıyla, kıyafetiyle iyi hazırlanırsa çok güzel görünebiliyor. Her zaman beğenmiyorum yani. Bazen harika buluyorum o kadar.
işte aynen bende yani boyayı duvara sürsen duvarda güzel oluyor demek istedim ama hiç bir insan bana göre bu kadar abartılamaz yabancılara prim vermektense ülkemizde azra akın vb şekilde ama gerçekten gzl ve estetiksiz olanlar övülmeli ama bizim acun fln para kazanmak için yabancıları getirir reyting rekoru kırsın diye fakat ben hiç izlemedim takmadımda hayranıda değilim bu kdr dı düşüncelerim okuduysanızda tşkr ederim
Yok ama ya o kadar da değil. :)) Bülent Ersoy da boya küpüne giriyor ama güzel oluyor mu? Makyajla falan olacak iş değil bence. :)) Makyaj çok güzelleştirebilir, bambaşka yapabilir bir insanı ama malzeme olması lazım ki güzel olsun. Ne tipsiz kadınlar var boya sürüp de hiçbir şeye benzemeyen. Adriana genel olarak beğenilen bir kadın, rağbet gören biri. Her ülkede sevilen ve tutulan bir insan. Beğenip beğenmemek kişeye kalmış. Ama büyük çoğunluk beğeniyor tabi. Ki zaten bazen çok fazla güzel bence de. Ama aman aman bir tarafı olduğunu düşünmüyorm. O da kişisel zevkimle ilgili bir durum. :) Kimi abartır, kimi de bizim gibi o kadar da değil deyip geçer. Olay budur. :)
kıskandığımı fln sanmayın
kanıtlayabilirimde
burnu dudağı ve göğüsleri slikon resimde ekleyebilirim inanmazsanız
duvarada boya sürsen duvarda güzel oluyor o yüzden adrianayı normal karşılıyorum dişleri çarpık ve her yerinde benek ve kıllar vr buda onun kusuru bence ona gözleri hava katıyor sadece gözleri dudakları slikon olmasaydı aşırı gzl diyebilirdim ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?