Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

V.S'ın diğer tüm mankenleri Adriana'nın yanında solda sıfır bana göre.
Hepsi onun yanında çok ama çooookkkk sönük. :121:

vucut olarak bır ısabeli fontana veya bar rafaeli değil hıcbır zaman.yüz gorecelı agız yapısı ıtıcı kılıyor gulunce.sempatık orası ayrı.fakat kesınlıkle cok abatılan bır kadın.

Ne kadar zayıff

az once number one'da alt yazıda okudum mıranda kerr adrıana lımanın hamılelıgını twiterdan kutladı yazıyordu.sanırım tekrar hamıle.

Allah için güzel kız. Hoşuma gitmediği tek yeri; dudakları.. Silikonsuz halide gayet dolgun ve cok doğalmış. 15 yaşındaki halini izledimde az önce buradan. Ve gerçekten silikon keşke yaptırmasaymış dudağına. Kimi yerde hoş duruyor ama dudaklarını cok ön planda tutuyor ve onu itici kılıyor.
Bknz: Angelina Jolie. Sırf dudakları yüzünden tiksiniyorum o kadından.

Şahsi yorumum.

Shopsuz fotoğraflarda Adriana Lima ve Angeline Jolie'nin dudakları gayet normal duruyor.
Abartılıcak birşeyleri yok.
Ama yapılan makyaj çok fark ediyor. ( ve fotoğraflar çekimlerinde uygulanan shopuda unutmayalım )
İşte o zaman sadece dudaktan ibaretmiş gibi gözüküyorlar.
Ama ben yinede ikisinide çok beğeniyorum..

Son düzenleme:

Ben sadece fotoğrafları ele alarak konuşmadım zaten canım. Televizyonda, internette gördüğümüz video görüntülerine bakarakta kastettim. Bu benim fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…