Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Konuyla pek alakası olmayabılır ama fettah canın mandalınalar klıbı brezılyada cekılmıs klıbınde oynayan kızı adrıana lıma sandım.Bu kadar benzerlık olur.Bız ne değişik yuzu var dıyoruz brezılya bu kızın tıplerıyle doluymuş :44:

bence adrianaya hiç benzemiyor ama aynı özellikler var dersen evet koyu renk saç koyu ten ve renkli göz...

Çok benzıyor.Yorumlardada adrianamı o dıyen olmuş bı ben degılım yani.gülüşü bakışı anıden baktıgın zaman o mu dıyesı gelıyor ınsanın.

hadi ya:26::26: ben adrianayı çok incelediğim için benzetemedim belkide ama genellikle renklerden dolayı benzetmiiştir çoğu kişide ve adriana o kızdan çok daha güzel benim fikrimce.

Bence de hiç alakası yok o kızın. Adriana'nın yanından bile geçemez bana göre.

yok canım oda cok hos bır kızmış yanından gecemezde demeyın yani adrianada kusursuz değil.Ama yorumlardada baya benzeten olmuş gulusu falan ben klıbını ızlemeden once gordugumde adrıanayımı oynatmıs dedım.

kusursuz insan zaten yoktur bu mantıkla bakarsak aslında kusurda yoktur kusuru biz var ettik ideal yüz şekli ovaldir ideal göz şekli badem şeklindedir ideal saç gürdür flan filan yok öyle bir şey aslında neden herşeyi kalıplaştırıyoruz ki...

medya..Artık ınsanların kendi zevkleri kalmadı.Sürü pskolojisiyle kım nereye yonlendırılse oda oraya gıdıyor.Ben adrıana lımanın bu ulkede sıkca abartılmasının altındada bu gercegı buluyorum.Tamam cırkın zaten degıl guzel bır kadın .ama her kadının veya mankenın bu kadınla kıyaslanmasının sebebını hıc anlayamıyorum.Bırakında ınsanların bıraz kendı zevkleri olsun.. Kimi kızıl sac sevsın dıgerı mavı goz sevmesın..Begenmedınmı sen oylesın kıskancsın damgası yapıstırılmasın ınsanlara.veya begenmeyene tıp tıp bakılmasın .. sadece kalkık burunlu dolgun dudaklı kalıp olarak yerlestırılmesın ınsanlara..Bunların altında medya var baska hıcbırsey değil..

0 beden modasınıda medya başlattı zaten nerde saçmalık varsa medyadan çıkıyor bir de ünlülere dünyanın en önemli sorusuymuş gibi selülitiniz var mı diye sormuyorlar mı sinir oluyorum.

Klibe bakıyım dedim ama adamın sesine dayanamadım ne kötü bir ses ne kötü bir yorum sesini kapatıp baktım biraz =) hiç alakası yok bencede

ben de beğenmedim çirkin ve komik bakışlı diyordum, hala da diyorum, hele son fotolarda bariz belli.
beğenmiyoruz diye kıskanç mıyız yani
zevkler ve renkler tartışılmaz sözünü hiç duymamışsınız sanırım
şu söyledikleriniz çok komik ve sırf kavga çıkarmak amacıyla yazılmış şeyler

Canım sizin yorumunuz benim yorumumla ters düşse de yine de cevabınızı daha iyi buldum diğer yazan kişiye göre ..

Aslında gayet esprili yazmıştım.. Ayrıca sizin yorumunuzu bilmiyorum bile..

Okuduğum abartılı eleştirilere güldüğüm anda yazdım.. Aslında gayet içtendi..

Ama bu kadar alınacak bir şey yok diye düşündüm

adrianayı çok beğeniyorum beğenmeyende beğenmez onun zevkidir adrianayı ya da başka ünlü neden kıskanılmalı mantıksız geliyor bana.

adrianayı çok beğeniyorum beğenmeyende beğenmez onun zevkidir adrianayı ya da başka ünlü neden kıskanılmalı mantıksız geliyor bana.

herkes senın gıbı ınsanca dile getırse sorun kalmaz canım.. O zaman her guzelı kıskanalım. Veya hıc elestırmeyelım cunku haset damgası yıyelım.Eleştırelere veya kısısel zevklere saygı gostermek erdemlıktgır.buda nadır kısılerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…