- Konu Sahibi White Mocha
-
- #1.461
kusursuz insan zaten yoktur bu mantıkla bakarsak aslında kusurda yoktur kusuru biz var ettik ideal yüz şekli ovaldir ideal göz şekli badem şeklindedir ideal saç gürdür flan filan yok öyle bir şey aslında neden herşeyi kalıplaştırıyoruz ki...
medya..Artık ınsanların kendi zevkleri kalmadı.Sürü pskolojisiyle kım nereye yonlendırılse oda oraya gıdıyor.Ben adrıana lımanın bu ulkede sıkca abartılmasının altındada bu gercegı buluyorum.Tamam cırkın zaten degıl guzel bır kadın .ama her kadının veya mankenın bu kadınla kıyaslanmasının sebebını hıc anlayamıyorum.Bırakında ınsanların bıraz kendı zevkleri olsun.. Kimi kızıl sac sevsın dıgerı mavı goz sevmesın..Begenmedınmı sen oylesın kıskancsın damgası yapıstırılmasın ınsanlara.veya begenmeyene tıp tıp bakılmasın .. sadece kalkık burunlu dolgun dudaklı kalıp olarak yerlestırılmesın ınsanlara..Bunların altında medya var baska hıcbırsey değil..
Varya kıskançlıktan öleceksiniz .. Evet siz ..Bu kadına çirkin diyen siz ..:))))
Yani değil Brezilya ; dünyadaki en güzel kadın..
Güzellik anlayışınızı çok merak ediyorum :))))
Kıskanmadan hakkını verin bence :)))))
ben de beğenmedim çirkin ve komik bakışlı diyordum, hala da diyorum, hele son fotolarda bariz belli.
beğenmiyoruz diye kıskanç mıyız yani
zevkler ve renkler tartışılmaz sözünü hiç duymamışsınız sanırım
şu söyledikleriniz çok komik ve sırf kavga çıkarmak amacıyla yazılmış şeyler
adrianayı çok beğeniyorum beğenmeyende beğenmez onun zevkidir adrianayı ya da başka ünlü neden kıskanılmalı mantıksız geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?