- Konu Sahibi White Mocha
- #1.761
o resimde adriananin bu resimdeki yüzünü baska mankenin vücuduna photoshoplamislar.
Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o resimde adriananin bu resimdeki yüzünü baska mankenin vücuduna photoshoplamislar.
![]()
adriana fizik olarak hiçbir zaman çok iyi olmadı bence onu özel kılan duruşu bakışları ve yüzü tabi fiziği kötü değil ama bir supermodel için mükemmel değil ancak plajlarda görülen güzel fizikli kız kadar güzel vücudu.
bence en kusurlu yeri beli. dümdüz geliyo bana. Gerçi pek göze çarpmıyo göğüsleri sağolsunbence en güzel yeri vücudunda göğüsleri, çok dolgun tabi silikon değilse.. gerçi çok çıkmıştı bu silikon muhabbeti silikon falan değildi bildiğim kadaryla. bakışları zaten fena
sürekli her pozunda ağzını açması bazen uyuz ediyo sadece okadar
![]()
göğüsleri silikonlu
![]()
ve bana göre bacakları çok ince ama şekli düzgün ama tabi.kalçalarını beğeniyorum dolgunluğu ideal göğüsleri silikonlu olsa da yakışıyor.ama genel olarak fiziğine bakıp dehşet demem.
canım gençlik fotoları var silikonlu değil göğüsleri ya.. he şuan o zamankınden daha dolgun duruyor bence 2 çocuk doğurdu biraz ondan diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 599335
bu foto eski diye biliyorum sizcede silikonmu ?
Benim eklediklerim bundan eski demek ki.
Silikon var göğsünde. Bariz bu.
çok seviyorum bu kadınıyaa çok seksi ve çok güzel çokta sıcak kanlı...vücudu muhtesem çocuk doğurmaına rağmen hiç doğurmamış gibi hayret ediyorum bunlara nasıl böyle kalıyolar ne selülit ne çatlak ne kilo hiç bi sorunları yok açmı yaşıyolar desem değil sorsan hepsi aynı şeyleri söylüyo yemek yemeği seviyorum hersey yiyorum kilo almıyorum diyolar daha gecen paris hiltonda böyle söylemiştibu arada boyu ve kilosu kaç kızlar