Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Öyle kimseleri beğenmeyen biri değilimdir aksine çok güzel bulduğum sayamayacağım kadar kadın vardır ama bu kadını hiç beğenmiyorum. Belki benim güzellik anlayışıma uymuyor ama ağzı, ten rengi, bakışları, kalın beli herşeyi çok kötü, kaba, zarafetten dişilikten uzak geliyor.

Son düzenleme:
Çok ama çok güzel bi kadın,çok çekici.
Kusursuz güzellik diye bir şey yok tabiki imkansız :)
Ama bu kadına kusurları çok yakışıyo (dişleri ağzı falan büyük deniyo hep).
Herkesin fikirlerine tabiki saygım var ama güzel değil diyenleri anlayamıyorum :):ssz:

Son düzenleme:
hani kadınların bir güzel görünce söylediği klasik bir laf vardır ya "ayy o mu güzel makyaj güzeli, ben de yapsam o kadar makyajı güzel olurdum". gerek sevgilim olsun gerekse çevremde ki erkek arkadaşlarım olsun "adriana lima offf " dediğinde tamam kabul ediyorum hatun güzel ama içimde bir olasılık vardı bugüne kadar "haa makyaj ya ne olcak ki onun güzelliğinden" dedim içimden itiraf ediyorum. neyse gelelim bugüne kendisiyle tesadüfen new york'dan istanbul'a kadar beraber geldik üstelik çok hastaydı baya üşütmüş, grip olmuş, beti benzi atmış, yüzünde sıfır makyaj, saçlar tepeden dağınık toplanmış evet dedim yıllarca beklediğim an ama yok kadın gerçekten güzel hani hepsini geçtim bir de o haline rağmen sevimli ve sıcakkanlı. yani sanırım görülebilecek en kötü haliyle gördüm bütün hemcinslerime buradan sesleniyorum kadına atacak otumuz kalmadı.

Sözlükten bir bayan yazmış Adriana Lima hakkında bunu,çok haklı:9::9:

bayılıyorum yaaa bu kıza allahım ya neler yaratıyosun tülin şahinle modaya katılmış yarın yayınlanacak olan fragmanda aşık oldum resmen o ne güzel gözlerdir resmen tülin yanında söndü gitti :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X