British esthetic duyan var mı

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.539
333
Arkadaşlar meraba. Uzun zamandır sessiz sedasız forumu takip ediyordum. Bu aralar değişiklik istediğim için dolgu botoks araştırması yapıyordum. Buradan da baya konu takip ettim önerilen yerleri inceledim vs. Bugün Instagramda reklam geldi british esthetic diye bı sayfadan fiyatlar gayet makul ama gerisi büyük bı soru işareti. 1 ay sonra eski haline dondu diyen de var çok memnun olan da. O yüzden en güvendiğim mecralardan biri olan siz değerli kadınlar kulübü üyelerine sormak istedim. Var mı duyan bilen

Bende arastirma icersindeyim goz altı ısık dolgusu ve dudak dolgusu icin piyasada okadar cok reklam varki acikcası guvenemiyorum

Daha önce yaptırmadım. İstanbul'da da yeniyim. İnanılmaz reklam var. Fiyatlar ortalama bazen kampanya ile ortalama altı. O kadar takipçisi olan sayfalar Dr lari TV kere falan cikmis ama internette adam akıllı yorum bulunmuyor. Hepsi birer soru işareti haliyle . Devlet hastaneleri de yapıyor denildi ama onunla alakali da bilgi bulamıyorum bı turlu yaptiranlarin yorumu vs. İğnesiz dudak dolgusunu merak ediyorum onunla alakalı da bir şey bulamadım. En son gözümü kararttim. Azerbaycanli bi doktor buldum yine Instagram reklamlarında denk geldi. Sanırım ona gidicem. Onun hakkında da yorum yok yine. Off

Daha önce yaptırmadım. İstanbul'da da yeniyim. İnanılmaz reklam var. Fiyatlar ortalama bazen kampanya ile ortalama altı. O kadar takipçisi olan sayfalar Dr lari TV kere falan cikmis ama internette adam akıllı yorum bulunmuyor. Hepsi birer soru işareti haliyle . Devlet hastaneleri de yapıyor denildi ama onunla alakali da bilgi bulamıyorum bı turlu yaptiranlarin yorumu vs. İğnesiz dudak dolgusunu merak ediyorum onunla alakalı da bir şey bulamadım. En son gözümü kararttim. Azerbaycanli bi doktor buldum yine Instagram reklamlarında denk geldi. Sanırım ona gidicem. Onun hakkında da yorum yok yine. Off
Gittinmi peki

Evet gittin mi ? Bende yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum. Britishe gittim ben ön görüşme icin. İnstagramdaki kampanyalı fiyat dışında farklı bir fiyat çıkardılar instagramdaki kampanya icin kullandıkları marka ile bana kullanmak istedikleri marka farklıymış. Oysa sorarak gitmiştim.... juvederm demişlerdi ama doktor hayır kampanya da kullandığımız marka o degil onun fiyatı farklı dedi. Açıkçası zamanımı çaldıkları icin islem yaptırmama kararı aldım

Evet gittin mi ? Bende yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum. Britishe gittim ben ön görüşme icin. İnstagramdaki kampanyalı fiyat dışında farklı bir fiyat çıkardılar instagramdaki kampanya icin kullandıkları marka ile bana kullanmak istedikleri marka farklıymış. Oysa sorarak gitmiştim.... juvederm demişlerdi ama doktor hayır kampanya da kullandığımız marka o degil onun fiyatı farklı dedi. Açıkçası zamanımı çaldıkları icin islem yaptırmama kararı aldım
Ben dudak dolgusu yaptirdim bir delilik ettim hemde hic duyulmamis birine ama suan cok memnun kaldım

Ben dudak dolgusu yaptirdim bir delilik ettim hemde hic duyulmamis birine ama suan cok memnun kaldım
Nerede yaptırdınız acaba? Malum korona var ve hafta içi çalışıyorum haftasonu klinik kapalı. Bu hafta içi Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Ama hala korkuyorum

Nerede yaptırdınız bir de fotograf paylaşmanız mümkün mü ? Bende artık yaptırmak istiyorum ama korkuyorum sonu kötü olur diye :(

Ben sonunda yaptırdım. 2 saat önce yapildi. Yamuk duruyor. Doktor ödemeden dolayı 2 güne oturur dedi. Bakalım neler olacak. Bu arada dudak burun dolgusu ve botoks yapıldı

Eklentiler

• 20200527_143754.webp
    20200527_143754.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 564

Bende gittim aynen dediğinizi yaşadım instigram da sürekli kampanyalı fiyat reklam dönünce evime yakın diye görüşme yaptım. İçerisi acayip kalabalıktı botoxs için gelen fazlaydı bende yaptırmadan ayrıldım

Back
X