Ben botox yaptırdım hiç tavsiye etmiyorumHiç mı duyan yok. :/
Gittinmi pekiDaha önce yaptırmadım. İstanbul'da da yeniyim. İnanılmaz reklam var. Fiyatlar ortalama bazen kampanya ile ortalama altı. O kadar takipçisi olan sayfalar Dr lari TV kere falan cikmis ama internette adam akıllı yorum bulunmuyor. Hepsi birer soru işareti haliyle . Devlet hastaneleri de yapıyor denildi ama onunla alakali da bilgi bulamıyorum bı turlu yaptiranlarin yorumu vs. İğnesiz dudak dolgusunu merak ediyorum onunla alakalı da bir şey bulamadım. En son gözümü kararttim. Azerbaycanli bi doktor buldum yine Instagram reklamlarında denk geldi. Sanırım ona gidicem. Onun hakkında da yorum yok yine. Off
Ben dudak dolgusu yaptirdim bir delilik ettim hemde hic duyulmamis birine ama suan cok memnun kaldımEvet gittin mi ? Bende yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum. Britishe gittim ben ön görüşme icin. İnstagramdaki kampanyalı fiyat dışında farklı bir fiyat çıkardılar instagramdaki kampanya icin kullandıkları marka ile bana kullanmak istedikleri marka farklıymış. Oysa sorarak gitmiştim.... juvederm demişlerdi ama doktor hayır kampanya da kullandığımız marka o degil onun fiyatı farklı dedi. Açıkçası zamanımı çaldıkları icin islem yaptırmama kararı aldım
Nerede yaptırdınız acaba? Malum korona var ve hafta içi çalışıyorum haftasonu klinik kapalı. Bu hafta içi Perşembe gitmeyi düşünüyorum. Ama hala korkuyorumBen dudak dolgusu yaptirdim bir delilik ettim hemde hic duyulmamis birine ama suan cok memnun kaldım
Nerede yaptırdınız bir de fotograf paylaşmanız mümkün mü ? Bende artık yaptırmak istiyorum ama korkuyorum sonu kötü olur diyeBen dudak dolgusu yaptirdim bir delilik ettim hemde hic duyulmamis birine ama suan cok memnun kaldım
Nerede yaptırdınız bir de fotograf paylaşmanız mümkün mü ? Bende artık yaptırmak istiyorum ama korkuyorum sonu kötü olur diye
Nerede yaptirdiniz bende botox yaptirmak istiyorumNerede yaptırdınız bir de fotograf paylaşmanız mümkün mü ? Bende artık yaptırmak istiyorum ama korkuyorum sonu kötü olur diye
Evet gittin mi ? Bende yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum. Britishe gittim ben ön görüşme icin. İnstagramdaki kampanyalı fiyat dışında farklı bir fiyat çıkardılar instagramdaki kampanya icin kullandıkları marka ile bana kullanmak istedikleri marka farklıymış. Oysa sorarak gitmiştim.... juvederm demişlerdi ama doktor hayır kampanya da kullandığımız marka o degil onun fiyatı farklı dedi. Açıkçası zamanımı çaldıkları icin islem yaptırmama kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?