• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

British yavru kedimin davranışları

MrOueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
6
0
1
27
İlk kedi sahiplenişim o yüzden kedilerin huyunu çok iyi bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim. Kedimi 2 buçuk aylıkken sahiplendim. 3 hafta oldu geleli. Kedim hep peşimde ve benden sürekli ilgi istiyor. Yeterince oynuyorum ama daha fazlasını istiyor mutfakta zor yemek yapıyorum. Salonda babamın yanında ama ben bir kalkıp içeri gitsem hemen peşimden geliyor. Tuvalete gitsem kapısında açana kadar miyavlıyorr ve geceleri benimle uyuyor. Yatak aldım ama istemiyor yatmak benimle olacak illa. Bu durum bir yandan güzel ama bir yanda da beni korkutuyor. Bana çok bağlı olması ben dışardeyken üzüleceğim hissine kapılıyorum ve kötü hissediyorum. Bu durum ileride geçer mi şu an yavru diye böyle dimi

her kedinin farklı karakteri var sizinki belki daha sıcakkanlıdır, tabii küçük olmasının da çok etkisi var. yine de size bağlandığı kesin, bence mutlu olun alabileceğiniz en masum sevgi 💜

İlk kedi sahiplenişim o yüzden kedilerin huyunu çok iyi bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim. Kedimi 2 buçuk aylıkken sahiplendim. 3 hafta oldu geleli. Kedim hep peşimde ve benden sürekli ilgi istiyor. Yeterince oynuyorum ama daha fazlasını istiyor mutfakta zor yemek yapıyorum. Salonda babamın yanında ama ben bir kalkıp içeri gitsem hemen peşimden geliyor. Tuvalete gitsem kapısında açana kadar miyavlıyorr ve geceleri benimle uyuyor. Yatak aldım ama istemiyor yatmak benimle olacak illa. Bu durum bir yandan güzel ama bir yanda da beni korkutuyor. Bana çok bağlı olması ben dışardeyken üzüleceğim hissine kapılıyorum ve kötü hissediyorum. Bu durum ileride geçer mi şu an yavru diye böyle dimi
Yavru diye sizi annesi sanıyor. Bu bilgi ilk öğrendiğimde beni cok yaralamıştı. Umarim sahiplenmişsinizdir diye umud ediyorum ama yavru british satin alinir genelde.

Sonuçta bebek yani hayvan olunca da bebeklik degişmiyor. Minik kediler belli bir dönem boyunca annelerini takip ederler devamli, sizinki de daha anneyi takip etme doneminde o yuzden peşinizde. Buyudukçe o halini özleyebilirsiniz bile zaten bikac aya buyuyorlar buna da katlanamicaksa insan...
Minikken benimki de peşimden ayrilmiyordu. Şimdi zorla sarilip mincikliyorum.

Back
X