Gebeliğe Hazırlık Brokoli kürü yapan var mı ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yazınız eski ama bu kürü Bnde uygulamak istiyorum etki etti mi gebe kalabildiniz mi acaba
Gebeligime bi etkisi olmadi hamile kalamadim yanu mide sorunlarina cok faydasi oldu ama hsgde cekildim sonrasinda acik cikti ama brokolinin etkisimidir bikemiyorum.Birde bidaha adet oncesi sendromlarindan hicbirini yasamadim.

Gebeligime bi etkisi olmadi hamile kalamadim yanu mide sorunlarina cok faydasi oldu ama hsgde cekildim sonrasinda acik cikti ama brokolinin etkisimidir bikemiyorum.Birde bidaha adet oncesi sendromlarindan hicbirini yasamadim.
Bende bugün başladım bu küre, inşallah faydasını görürüz🙏
Rahim filmi çekmiştim 1 yıl önce açık çıkmıştı, ama sağ taraf çok dardı, zor geçti demişti doktor.

Kizlar guncellemelerime devam 😌 elbet ihtiyaci olanlar cikacaktir.Su an yumurtlama gunundeyim ve bunun asiri farkindayim cunku yillardir gelmeyen yumurtlama akintisi deli divane geliyor resmen soklardayim hicbir zaman boyle olmamisti.Bunun kesinlikle brokoli kuruyle alakasi var kuru birakali cok oldu zaten ama tuvalet duzenim bozulmadi buda aslinda bagirsagimi rahmimden ayirdiginin bir kaniti gibi gorunuyor.Adet gunumde guncelleme yapacagik yeniden 👋
Canım o uzayan yumurtlama akıntısı yıllardır bende de gelmiyor, eskiden hep gelirdi. Eğer hatırlıyorsan, Sen bunu yazdığın ay başka kür uygulamışmıydın?

Canım o uzayan yumurtlama akıntısı yıllardır bende de gelmiyor, eskiden hep gelirdi. Eğer hatırlıyorsan, Sen bunu yazdığın ay başka kür uygulamışmıydın?
Hayir uygulamadim sadece brokoli kuru yapmistim.O aydan sonra o kadar cok yumurtlama akintisi olmadi yinede anliyorum azda olsa geliyor.

Back
X