- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.521
Çanım 23 ü gösteriyordu 22 si bir damla bir kan gelmişti dün öyle sökülmeye başladı. Hayırlısı artık hepimiz içinErken mi geldi senin reglin bu sefer bende bekliyorum bakalım agrılar başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çanım 23 ü gösteriyordu 22 si bir damla bir kan gelmişti dün öyle sökülmeye başladı. Hayırlısı artık hepimiz içinErken mi geldi senin reglin bu sefer bende bekliyorum bakalım agrılar başladı![]()
Nasipse gelmez inşallah canım regl olayı da artık can sıkmaya başladıValla benimde iki gün var. Ama hiç gelecek belirtim yok
Belki sökülür falan diye bugün spora gittim 4 saat spor yaptım ama tık yokNasipse gelmez inşallah canım regl olayı da artık can sıkmaya başladı![]()
Gelse bir dert gelmese bir dert yaBelki sökülür falan diye bugün spora gittim 4 saat spor yaptım ama tık yok![]()
Valla öyleGelse bir dert gelmese bir dert ya![]()
Ne kadar erken oldun o kadar iyi önüne bakmak için hiç olmasa daha iyi tabi de zamanı gelince oda olacak hepimiz için inşallahÇanım 23 ü gösteriyordu 22 si bir damla bir kan gelmişti dün öyle sökülmeye başladı. Hayırlısı artık hepimiz için![]()
Öyle canım gebelik yoksa reglin zamanında gelmesi önemli ya şişkinlik sinir halin gidiyor en azındanNe kadar erken oldun o kadar iyi önüne bakmak için hiç olmasa daha iyi tabi de zamanı gelince oda olacak hepimiz için inşallah![]()
Ben de gördüüüm sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah hayırla gelsiiiinEki Görüntüle 3392431 bende dayanamadım test yaptım daha regle 3 gün var hayali bir çizgi var gibi ama bilemedim. Sabırsız davrandım biraz.
Ben de gördüüüm sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah hayırla gelsiiiin![]()
Çok teşekkür ederim valla siz benden çok sevindiniz :) ben henüz sevinip heyecanlanamadım 4 ay önce boş gebelik geçirdim biraz korkuyorum inşallah bu sefer sağlıklı bir süreç olur:)
Inşallah Rabbim bu mübarek gecede gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inşallah (çook Amiin)
![]()
Kuzum ben birşeyler gördüm çıplak gözle daha net görünüyor muKızlar ilk bir dakikada kaset test böyle oldu. Baksanıza @CandyButcher
Acaba regl günümü mü karıştırıyorumKuzum ben birşeyler gördüm çıplak gözle daha net görünüyor mu
Olabilir söyle bakam hangi gün pik hangi gün silinme olduAcaba regl günümü mü karıştırıyorum![]()
12 si pik 13 ü silinme olduOlabilir söyle bakam hangi gün pik hangi gün silinme oldu
İnşallah bırseyın yokturAynı düşünce bendede var soğuk aldım boğaz spreyi sıkarken bile bunu düşünüyorum doktor a soracagım pazartesi yoksa kafayı yiyeceğim![]()
Canım daha 11.gün erken değil mi çok arada derede bırakan bir gün testin varsa yarın ilk idrarla denese12 si pik 13 ü silinme oldu