bende yücel hocayla seminerde tanıştım adamın acayip bi çekim kuvveti var gerçekten bende 3 martta iğnelerime başlıyorum iyiki yücel hocayla karşılaştım sonuç negatifte olsa pozitifte olsa
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmakta var..Bence fiyat sonuç ilişkisi yok. Şans olayı var. Gönül isterdi ki tüp bebek merkezleri adil bir şekilde denetlensin ve gerçek istatistikler kamuoyu ile paylaşılsın. Ülkemizde böyle bir şey ancak 50 yıl sonra gerçek olabilir. Ben diyorum ki en azından paranızdan olmayın, daha az üzülürsünüz. Ucuz olanlar arasında bilinçli bir seçim yapın. Doktoru tüm ekibi iyi inceleyin ve bol bol tanrıya dua edin.
Sevimli sizinle tedavi sürelerimiz çok yakın.Benimde 8 marrta lucrin iğnelerim başlıyor.Uuzun protokol ortalama kaç gün sürer?
hayırlı olsun arkadaşım. bende yücel beyle tedaviye başladım.bugün iğnelerimin 3. günü. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.
Sevimli sizin ilk tedaviniz mi? Biz Yücel beye genetik testi sorduk ama ilkinde gerek yok dedi.Pıhtılaşma ile ilgili de bir şey demedi.Bugün ofis uygun olunca arayınca sorsam mı?
Selamlar; benimde bir negatif denemem oldu.başka bir merkezde. Yücel bey e gittim tüm test ve röntgenlerle. Rahim filminde rahmin küçük ve şeklinin bebeği taşımayacak gibi oldugunu söyledi ve histereskopi yapalım dedim. oldum.şimdi hormon tedavisindeyim.Direkt tüp bebek demedi. Bizim problemimizin çogu ben kaynaklı. tek tüp tıkalı. rahim şimdilik düzeldi.Bir de yumurtlama problemim var. Eşimin morfolojisi %3. Bakalım bundan sonnra bizim için ne olacak. Çünkü hormon tedavisi 40 günlük bir süreç. henüz 25.gündeyiz.Sonra adet olacağım. Sonra tekrar Yücel bey ile görüşüp ne zaman uygun olursa ki sanırım histereskopiden sonra 2-3 ay dinlen diyorlar. Bu da Eylül ü bulur. Tüp bebek de 2.şansımı deneyeceğim.
Canım brükselin hem web sitesi yetersiz hem de buraya yazan sayısı kısıtlı neden anlamıyorum bende. ben gittim ön görüşme muayene felan bu arada rahimde ki çöküklük ve küçük olması ileride oluşabilecek gebeliğe engel taşıdığından histereskopi olmamı önerdi yücel bey. bende oldum ama ilgililer ve gittiğimizde hadtanede en az 6-7 çift vardı. şöyle bir baktığımda yanlış anlama ama biz eli kalem tutan insanlarız ama oradakiler orta yaşlı belkide pc kullanmayı çok bilmeyen insanlar. bunuda şuna bağladım uzun zaman bebek sahibi olamayan orta yaşı geçkin insanlar galiba tercih ediyor. umarım hepimiz için hayırlısı olur. bu arada bahçeci kliniği ve brüksel ile bir öngörüşme yap hangisi sana daha sıcak gelir ise onunla devam et.
Canım brükselin hem web sitesi yetersiz hem de buraya yazan sayısı kısıtlı neden anlamıyorum bende. ben gittim ön görüşme muayene felan bu arada rahimde ki çöküklük ve küçük olması ileride oluşabilecek gebeliğe engel taşıdığından histereskopi olmamı önerdi yücel bey. bende oldum ama ilgililer ve gittiğimizde hadtanede en az 6-7 çift vardı. şöyle bir baktığımda yanlış anlama ama biz eli kalem tutan insanlarız ama oradakiler orta yaşlı belkide pc kullanmayı çok bilmeyen insanlar. bunuda şuna bağladım uzun zaman bebek sahibi olamayan orta yaşı geçkin insanlar galiba tercih ediyor. umarım hepimiz için hayırlısı olur. bu arada bahçeci kliniği ve brüksel ile bir öngörüşme yap hangisi sana daha sıcak gelir ise onunla devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?