- 20 Mart 2019
- 20
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi Turanbayram
-
Var gibi adetin gectimiArkadaslar ben bu ay ikinci kes catlatma ignesi kullandim bugun 16.ci gunumdu ve kan testi yaptim 58.00 cikti sizce gebelik var midir yoksa hala ilacin etkisi midir bu durumu yasayan gebelik olan varmi yardim edin
Hayir bir gun var ama karbimin alti cok agriyoVar gibi adetin gectimi
Hayir bir gun var ama karnimn alti cok agriyo kasik bolgesi
Baya yüksek bence pozitif olma ihtimali çok ama siz 2 gün sonra tekrar kan verin artış varsa kesin hamilesinizdir allah'ın izniyleHayir bir gun var ama karbimin alti cok agriyo
Insallah ama bana yuksek deqilmis gibi geldi gercekten yuksek miBaya yüksek bence pozitif olma ihtimali çok ama siz 2 gün sonra tekrar kan verin artış varsa kesin hamilesinizdir allah'ın izniyle
15. Gün gebelik testi yapın diyor doktorlar tabiki hamilesin canimArkadaslar ben bu ay ikinci kes catlatma ignesi kullandim bugun 16.ci gunumdu ve kan testi yaptim 58.00 cikti sizce gebelik var midir yoksa hala ilacin etkisi midir bu durumu yasayan gebelik olan varmi yardim edin
Allahin izniyle insallah cnm hayirlisi olur insallah bebek bekleyen herkese nasip etsin rabbim bize de15. Gün gebelik testi yapın diyor doktorlar tabiki hamilesin canimsağlıkla kucağına alırsın insallah .
Yüksek tabiki ilaçların etkisi olsa en fazla 2 3 falan çıkar tekrar yaptırın muhtemelen yükselme devam ediyordur kaşık ağriniada varmisInsallah ama bana yuksek deqilmis gibi geldi gercekten yuksek mi
Kasik agrim var diye korkuyorum hani adet mi olucam diye sizce yerlesme ne zaman olur ki kesinlesirY
Yüksek tabiki ilaçların etkisi olsa en fazla 2 3 falan çıkar tekrar yaptırın muhtemelen yükselme devam ediyordur kaşık ağriniada varmis
Ilk olacagi icin henuz tecrubesizimKasik agrim var diye korkuyorum hani adet mi olucam diye sizce yerlesme ne zaman olur ki kesinlesir
Adet gününe denk geliyor genelde kaşık ağrısı hamilelik belirtiside aynı zmandaKasik agrim var diye korkuyorum hani adet mi olucam diye sizce yerlesme ne zaman olur ki kesinlesir
Insallah cnm yaa gelismelerden haberdar edicem insallah sizi cok heyecanliyim ya allahim hepimize nadip etsin insallahAdet gününe denk geliyor genelde kaşık ağrısı hamilelik belirtiside aynı zmanda
Ins canim benim allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin bebegin umutların kırılmasın insInsallah cnm yaa gelismelerden haberdar edicem insallah sizi cok heyecanliyim ya allahim hepimize nadip etsin insallah
Bence sen dr a git bir deInsallah cnm yaa gelismelerden haberdar edicem insallah sizi cok heyecanliyim ya allahim hepimize nadip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?