BT HCG TESTım düşük mü?

Ozlemyilmazzz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
74
27
18
25
En son 20 Martta regl oldum 5 gün sürdü yikandim sonra gün aşırı ilişki yaşadık nisanin 6 sina kadar nisanin 6 sinda damlama şeklinde kanamam oldu Kahverengi ve açık pembe 4 gün sürdü bitti ondan sonra bidaha nisanin 20 sinde regl olmayı bekledim olmadim 3 mayısta test yaptim cift cizgi çıktı 4 mayistada acilden test yaptırdım doktor olmadığı icin 84.22 pozitif çıktı aile hekimine gittim testi 2 gun sonra tekrarla hcg yükseliyorsa gebelik devam ediyordur gel kayit yapalım dedi neden boyle dedi sizce..

Herkeste böyle bu durum 2 günde bir ikiye katlanırsa deger sorun yok kimyasal vs için dikkat ediyorlar stres yapma deger sonraki kan verdiginde iyi yükselmiş düzenli çıkarsa sorun olmaz yani bir sende olan bişey degil her hamilede isteniyor düzenli yükselip yükselmedigine bakılıyor bende de bakıldı

Ck sagol cnm ilk gebelgim ve 20 yasindaym 2 ay icinde gebe kaldim norml diyosun yani rahatladı biraz

Ck sagol cnm ilk gebelgim ve 20 yasindaym 2 ay icinde gebe kaldim norml diyosun yani rahatladı biraz
Bende 21 yaşındayım benimde ilk şuan 9 haftalık çok şükür korkma yani stres yapıp bebegini etkileme sadece doktorun dedigine bak zaten bir sorun oldugunda söylerler bunlar rutin şeyler kimyasal olursa düzensiz yükseliyor onun bakıyorlar ama nasipse her şekilde olur zaten

Anladm doktordan aldim zaten testi acil doktorundan bi sorun olsa derdi dimi aipe hekimligne gttm ordaki ebe soyledi boyle

Allah bağışlasın seninde

Anladm doktordan aldim zaten testi acil doktorundan bi sorun olsa derdi dimi aipe hekimligne gttm ordaki ebe soyledi boyle
Söylerler zaten şuan çok erken şimdi önce degerine bakıcaklar sonra zaten düzenliyse bir iki hafta sonra da keseyi görmeye gidersin sonra kalp atışı falan derken zaman çok çabuk geçiyor herşeye alışıyorsun

Insallah herşey yoluna girer daha ilk başta bu kadar korkutmalari cok yanlis

Zaten kagidi acil doktorundan aldim doktor bişey demedi aile hekimindeki ebe dedi hemşire 2 gun sonra tekrarla dedi değerin düşük düşük de yapiyor olabilirsin dedim kanamam yok ozaman gec dollenmedir dedi
Degerin düşük olmasıyla düşügün hiç alakası yok eger ilk testin yükse olsa sonraki test düşük çıksa o zaman dedigi gibi düşük olabilirdi ama daha ilk testte bunu söyleyemez geç döllenme olmuştur benimde regle göre 11 olması gerekirken 9 haftalık seninki de öyle olmuştur geç yumurtlama olmuştur ondan tarihe göre düşüktür

Anladm insallah öyledir

Benimde beta hcgem perşembe 46.18 çıktı pazartesi 157 benide perşembe günü bidaha kan için çağırdı değer yükselmezse dış gebelik olabilir dedi

Benimde perşembe 46.18 pazartesi 157 çıktı sonucum sizde artış nasıl ? Doktor yeniden kan istedi

Benimde perşembe 46.18 pazartesi 157 çıktı sonucum sizde artış nasıl ? Doktor yeniden kan istedi
Canım stres yapma degerin bana düşük gelmedi 2 günde bir 2 katı yada %60 artması gerek seninki yüzde 60 artmış niye tekrar test istedi ki acaba

Bidaha kan istedi dış gebelik olabilir dedi çok üzgünüm
Dış gebelik için genelde çok yüksek beta çıkıyor ayrıca ultrasonda anlar dış gebeligi benim bildigim ve dış gebelik için teşhis koymasına henüz çok erken boşuna stres yaptırmış bence başka bir doktora git

Teşekkür ederim öyle yapıcam yani sonuçta bi artış var perşembe 46 olan pazartesi 157 oldu ama doktorun öyle demesi beni çok üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…