BT HCG TESTım düşük mü?

Teşekkür ederim öyle yapıcam yani sonuçta bi artış var perşembe 46 olan pazartesi 157 oldu ama doktorun öyle demesi beni çok üzdü
Yanlış bilmiyorsam eger dış gebelik kese vajinal ultrasonda göründüğü halde karından görünmüyorsa tabi gerekli süre dolduktan sonra çünkü kesenin karından görünmesi biraz zaman alıyor vajinalde daha erken görünür ama zamanı geldigi halde karından görünmediginde dış gebelik oluyor ki dış gebelikte yüksek beta olur ve dengesiz devam eder yani yükselip geri düşer yine yükselir benim bildigim bu ama bir doktordan iyi bilemem yinede doktorunu degiştir bu kadar erken zamanda sana böyle demesi beni rahatsız etti

Çok teşekkür ederim böyle konuşmanız beni çok rahatlattı Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alırım

Çok teşekkür ederim böyle konuşmanız beni çok rahatlattı Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma alırım
İnşallah hepimiz saglıklı şekilde çocuklarımızı kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…