İnşallah cnm ya çok istiyorum çünkü.anormal bi durum olmasını istemiyorum o kadar çok internetten araştırdım ki neden hızla artıyor diye iyice strese girdim bir çok kişinin başına geliyorsa normaldir inşallah benimkisideaynısı bana da olsu hatta dr 5 dk falan kağıt üstünde topladı çıkardı hesaplamalar yaptı normalden hızlı artmış dedi. ben şüphelendiğiniz bi durum mu var dedim. Çok çok nadir bazı durumlar olabilir takipte kalalım dedi. Hiç bir sıkıntı olmadı. belli süre sonra normal standartlarda ilerledi. hiiç birşey olmadı unuttuk gitti bile. sen kadın doğumcunla görüş tabi ama özetle birçok kişinin başına gelebiliyor. için rahat olsun. şimdiden herşeyi stres yapma.
Allah korusun mol gebelik çok tehlikeli. Değildir o... dış gebelikte artışlar çok yüksek olabiliyor ondan sordum progesteronu. Bir yere kadar ani yükselişler olabilir, bir düşüp bir yükselebilir. Ama hangi noktadan sonra düşeceği bünyeye bağlı. Sen yine kötü düşünme ama pazartesi bir progesteron baktır bence. Aklında kalmasın. O düşük çıkarsa dış gebelik olabilir.Cnm kadın doğum doktoruna yarın gidicem bakalım yarın ne kadar çıkıcak değerim
Dış gebelikte düşmüyomuydu değer
Birde mol gebelik varmış onda değer çok artarmİş öyle bişey olmasından korkuyorum
İnşallah sağlıklı bi gebeliktir
Çok sevindim gözün aydın canımCevaplarınız için içimi ferahlattiginiz için teşekkür ederim bu arada kızlar
Çok sevindim gözün aydın canım
Kızlar merhaba bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kese gelişmediği için kürtaj olmustum kürtaj üstüne 70 gün sonra tekrar hamile kaldım doktor onayıyla tabiki. Ama ben şimdi internete cok kafa yormaya başladım yenidendaha yeni öğrendim ilk beta hcg 75 daha iki gün sonra 183 cıktı o arada da iki günlük kahverengi lekelenme yaşadım. Şimdi yok bir daha da kan testi yaptırmadım. Fakat ilk hamileliğimde kasık ağrısı cekmedim . Şuan özellikle tek tarafta sol da kasık ağrısı cekiyorum sizce bu normal mi yoksa dış gebelik olabilir mi lütfen yanıtsız bırakmayın Bugünde baktırdım 183 cıkan değerin üzerinden dört gün geçmiş oluyor yani 1532 cıktı kostum doktora ama keseyi göremedi dış gebelik mi acaba birşeyde söylemedi yarın tekrar gideceğim.
Ama keseleri görmedim doktor sanki var ama emin değilim dedi yani bu kan değerine göre net bi şekilde gözükmesi gerekmez miIkiz olabilir mi
Kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ben o yüzden hiç bilmiyorum haftayı daHiçbirşey yoktur canım sıkıntı yapma ben 4 haftalikti 242 çıktı beta hcg geç döllenme olmuş 10 gun. Kaç haftalık suan ?,
Onu konu sahibine dedim gülüm. Net goxukmeyebilir hatta olmayadabilkr 5 6 binlerde göremeyenler var sıkıntı yapma. Ultrason fotosu var mkAma keseleri görmedim doktor sanki var ama emin değilim dedi yani bu kan değerine göre net bi şekilde gözükmesi gerekmez mi
Anladim yarın belli olur hiç dert etme alttan muayene etti di miKürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ben o yüzden hiç bilmiyorum haftayı da
Yok ama vajinal ultrason ile baktı göremediOnu konu sahibine dedim gülüm. Net goxukmeyebilir hatta olmayadabilkr 5 6 binlerde göremeyenler var sıkıntı yapma. Ultrason fotosu var mk
Yarin gorursun mutlaka kaç su takma ayrıca ağrı da olur kasıktaYok ama vajinal ultrason ile baktı göremedi
Agrı var ama beni rahatsız edecek şekilde değil vala korkudan uyayamıyorumYarin gorursun mutlaka kaç su takma ayrıca ağrı da olur kasıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?