Bta hcg 74,9

Kralice2334

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
54
17
8
Adetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi :(

Adetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi :KK43:
Ne yaptınız acaba gebelik devam mı? Benim de şuan 4 gün gecikti 53 çıktı bir gün sonra 83 e yükseldi bende korkuyorum

Kızlar iyi akşamlar 🌸 olmaz dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim, inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelir. 28 kasım bhcg 47, 30 kasım 127 çıktı. Değerler nasıl sizce? Bat 23-24 kasım son regl tarihim 29 ekim. Bi takviye başlamalı mıyım? Folik mi alıyim ocean falan mı?

Degerleriniz iyi yukselmis bence ama siz yinede doktor kontrolunde 2 katina cikmasini takip edin bence saglikla kucaginiza alin insallah :)

Degerleriniz iyi yukselmis bence ama siz yinede doktor kontrolunde 2 katina cikmasini takip edin bence saglikla kucaginiza alin insallah :)
Canım sanki düşük gibi geldi bana şuanda da ailemin yanındayım burada dokturum yok, çarşamba günü yeniden test yaptıracağım. Burada yine de bir kadın doğuma görünsem mi acaba?

Canım sanki düşük gibi geldi bana şuanda da ailemin yanındayım burada dokturum yok, çarşamba günü yeniden test yaptıracağım. Burada yine de bir kadın doğuma görünsem mi acaba?
🤗
Mutlaka doktora gorunun bta hcg takibinizi onlar yapsin cunku en dusuk en fazla ne kadar yukselebilir en iyi onlar biliyor

Benim de hcg 4 gün geçince 75.57 diydi. Doktor düşük demedi. Sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Oğlum sağlıkla doğdu. Siz de takılmayın 75 düşük rakam değil. Sağlıkla gelsin miniğiniz.

Kızlar iyi akşamlar 🌸 olmaz dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim, inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelir. 28 kasım bhcg 47, 30 kasım 127 çıktı. Değerler nasıl sizce? Bat 23-24 kasım son regl tarihim 29 ekim. Bi takviye başlamalı mıyım? Folik mi alıyim ocean falan mı?
MERHABA CNM BENDE ILK KAN TAHLILIMI 27 DE VERDIM 41 CIKTI SONRA 30 DA 208 DAHA SONRA DOKTOR KONTROLUNE GITIN MI VE KAN TAHLILI VERDIN MI

Adetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi :KK43:
Benim 4 gun önce 34 çıktı bugün 428 çıktı canım artış önemli. Hiç moralini bozma stres herseyi tetikler

Back
X