- 19 Nisan 2020
- 54
- 17
- 8
- Konu Sahibi Kralice2334
Adetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa insallah dediginiz gibidirDeğer düşük değil. Geç döllenmeden dolayı değer öyledir. İyi düşün iyi olsun. Hayırlı olsun
Ne yaptınız acaba gebelik devam mı? Benim de şuan 4 gün gecikti 53 çıktı bir gün sonra 83 e yükseldi bende korkuyorumAdetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi![]()
Az yukselmis sizindeNe yaptınız acaba gebelik devam mı? Benim de şuan 4 gün gecikti 53 çıktı bir gün sonra 83 e yükseldi bende korkuyorum
Canım sanki düşük gibi geldi bana şuanda da ailemin yanındayım burada dokturum yok, çarşamba günü yeniden test yaptıracağım. Burada yine de bir kadın doğuma görünsem mi acaba?Degerleriniz iyi yukselmis bence ama siz yinede doktor kontrolunde 2 katina cikmasini takip edin bence saglikla kucaginiza alin insallah :)
Canım sanki düşük gibi geldi bana şuanda da ailemin yanındayım burada dokturum yok, çarşamba günü yeniden test yaptıracağım. Burada yine de bir kadın doğuma görünsem mi acaba?
Mutlaka doktora gorunun bta hcg takibinizi onlar yapsin cunku en dusuk en fazla ne kadar yukselebilir en iyi onlar biliyorCanım sanki düşük gibi geldi bana şuanda da ailemin yanındayım burada dokturum yok, çarşamba günü yeniden test yaptıracağım. Burada yine de bir kadın doğuma görünsem mi acaba?
Haklısın canım aslında. Olmadı çarşamba bidaha test yaptırıp cuma doktora görünürüm. İnşallah güzelce artsın
Mutlaka doktora gorunun bta hcg takibinizi onlar yapsin cunku en dusuk en fazla ne kadar yukselebilir en iyi onlar biliyor![]()
MERHABA CNM BENDE ILK KAN TAHLILIMI 27 DE VERDIM 41 CIKTI SONRA 30 DA 208 DAHA SONRA DOKTOR KONTROLUNE GITIN MI VE KAN TAHLILI VERDIN MIKızlar iyi akşamlarolmaz dediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim, inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelir. 28 kasım bhcg 47, 30 kasım 127 çıktı. Değerler nasıl sizce? Bat 23-24 kasım son regl tarihim 29 ekim. Bi takviye başlamalı mıyım? Folik mi alıyim ocean falan mı?
Benim 4 gun önce 34 çıktı bugün 428 çıktı canım artış önemli. Hiç moralini bozma stres herseyi tetiklerAdetim 4 gun gecikti bugun bta hcg 74.9 cikti dusuk deger ama doktorum bisey diyemem 2 gun sonra tekrar kan vermen lazim dedi. Boyle olup bta hcg duzenli artan var mi![]()
Hayır canım, yarın yeniden kan vericem. İnşallah artmıştırMERHABA CNM BENDE ILK KAN TAHLILIMI 27 DE VERDIM 41 CIKTI SONRA 30 DA 208 DAHA SONRA DOKTOR KONTROLUNE GITIN MI VE KAN TAHLILI VERDIN MI
Bende cuma 3 defa vericem cnm yarin haberdar et bnHayır canım, yarın yeniden kan vericem. İnşallah artmıştırSenin ne durumda
Tamam canım sendedr haberleri bekliyorumBende cuma 3 defa vericem cnm yarin haberdar et bn