Bta HCG beklenenden düşük çıkması ?

01ugurecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
31
12
38
29
geçen hafta Regl'ime 1 gün kala ümitsiz bir test yaptım ve çok silik çıktı. Acilde yaptırdığım kan testi sonucum 22.3 , pozitifti. Bu hafta 500 olması bekleniyordu. Bir kadın doğum doktoru buldum ve gittim. Alttan baktı kesem oluştu mu diye. Sadece şüpheli bir nokta var dedi. Bu hafta kesemin oluşmasıda bekleniyordu. Kan değerlerimse 68...
Doktorumun sekreteri aradığında , normal karşılamadıklarını, beklenenden çok düşük çıktığını , 2 güne bir kan testi vermem gerektiğini söyledi. Sadede tamam diyip telefonu kapatabildim. Beklemiyordum. Bir fastfood şirketinde çalışıyorum ve maalesef ki her gün hamburger yiyorum . Bir arkadaşım ondan kaynaklanabileceğinden bahsetti.
Böyşe bir durumla karşılaşan var mı ? Sonuç ne oldu? Düzeldi mi ? İlk anneliğim. Ailem meyve sebze et balık tüketmemi söyledi. Bunlarla düzelecek birşey mi, aynı durumu yaşayanları merak ediyorum

Kimyasal gebelik olmasın? Bende test yaptım benımde silik çıktı çok tereddütdeyim senin ki de böyle miydi

Eklentiler

• Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20201005_221220_com.whatsapp.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 76
Kimyasal gebelik olmasın? Bende test yaptım benımde silik çıktı çok tereddütdeyim senin ki de böyle miydi
Bu şekilde benim ki kimyasal nasıl oluyor ki bilmiyorum 😔 sağlık ocağına gittim evet şüpheli olmayabilir dedi

Eklentiler

• IMG20200928171207.webp
    IMG20200928171207.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 71
Kimyasal gibi duruyor .
maalesef değeriniz çok düşük . Ama belki farklı yerlerde vermişsinizdir kanları..
tabi ki sağlıklı beslenmeniz gerekir ama şuanki durumda o yğzden dğildir

bende betam az artinca dusuk yaptim 5. hafta hafif kanama 6. hafta dustu。 o yeme icmeyle ilgili olmuyo bence dr kromozomlarla alakali demisti。bende yolculuk yaptim diye vicdan yapiyodum ilgisi yokmus。 bu hamileligimdede yapmadigim is kalmadi。tutundu bebek。 alacagi nefes varsa geliyo yoksa o bu bhanesi oluyo

Ben testi açıp baktım kızlar sizce ne

Eklentiler

• IMG_20201006_083008.webp
    IMG_20201006_083008.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu aşamada yeme içmeyle bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Ama uzun vadede sağlıklı beslenmeniz önemli. Kimyasal gebelik veya erken dönemdeki düşükler kromozom bozukluklarından kaynaklı deniyor. Kaliteli yani sağlıklı yumurta ve sperm için beslenme, uyku ve spor önemli bence. İlerisi için hem siz hem de eşiniz dikkat ederse daha iyi olur. İnşallah yakında güzel haberler alırsınız.

Back
X