bta hcg değerim / mol gebelik korkusu

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
35
merhaba
pazartesi kan verdim 358,50 çıktı çarşamba günü tekrar kan verdim 1074 çıktı iki katından fazla artmış. daha önce mol gebelik öyküm olduğu için çok korkuyorum.. doktor ayın 4 une randevu verdi.. tecrübeliler yardımcı olabilir mi

güncelleme: çok şükür cumartesi kesemi gördük bir daha kan verdim şuan için bir sıkıntı yok değerlerim de normal mol değil en azından..

güncelleme 2 : 16.05.2023 te kalp atışını duyduk çok şükür

Son düzenleme:
merhaba
pazartesi kan verdim 358,50 çıktı çarşamba günü tekrar kan verdim 1074 çıktı iki katından fazla artmış. daha önce mol gebelik öyküm olduğu için çok korkuyorum.. doktor ayın 4 une randevu verdi.. tecrübeliler yardımcı olabilir mi
Benim de 187 480 1316 4538 çıktı 2 gün arayla doktor çok güzel dedi. İkiz olabilir falan dedi ama tek ❤️

merhaba
Belli bir değer sonrası iki katından fazla artıyor canım 2 kat genelde 100e kadar oluyo sonra daha hızlı gidiyo içini ferah tut.

merhaba

güncelleme: çok şükür cumartesi kesemi gördük bir daha kan verdim şuan için bir sıkıntı yok değerlerim de normal mol değil en azından..
Merhaba mol gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Back
X