Btc degerim yükselmedi

Üzülme lütfen hemen arkası sağlıklı gebelik oluyo 2 ay üst üste gecırdım ben kimyasal gebelik diyorlar düşmeye başlayınca kanama geliyo 3 5 gün gecikiyo adet sonra sökülüyo korunma kanaman bitince de devam edin rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin
Btc degerim 25 iken iki gün sonra tekrar verdim 27 olmuş yükselmesi iki katı cok üzüldüm

Btc degerim 25 iken iki gün sonra tekrar verdim 27 olmuş yükselmesi iki katı cok üzüldüm
Bende ayni durumdayim tup bebek tedavisi icin gitmistim adetliydim 3.gunu
Bhcg 8.8cikti şoka girdim kimyasal gebelik oluyor dusuyor sandim doktor bekle bakalim biraz dedi.sirasiyla 2 gun arayla once 16 ,19,22 ve 4 gun sonra yani dun 80 cikti simdi pazartesiyi bekliyorum kontrol icin tekrar

Kaç haftalık sizin

Yani son adet tarihime gore 2 haftalik suan ama adetliyken bhcg gozuktu ve ustune gorme degildi eminim normal adetti

Cnm bende 2 kimyasal gebelik geçirdim sen sağlıklı gebe kalabildin mi acaba

Ben de ptesiyi bekliyorum Rabbım sağlıkla nasipnetsin bebisimizi

Her şey nasip tabiki suan biraz daha iyiyim umarım sağlıklı şekilde artar teşekkür ederim bu arada saolun desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…