- 5 Haziran 2017
- 13
- 7
- 86
- 39
- Konu Sahibi melek-1986
-
o yüzden dedim canim testi 2 gün sonra tekrar yap. şu an gebelik görunüyor. değerin artar umarım.tesekkkurler, kan değerim hiç 1 in üzerine çıkmadı benim adetimden 1-2 kala yaptırdığım tahlillerde ve sonra tam gununde adet oldum. günüm 1 gün geçti şimdi , kimyasal gebelikte olabilir diyorlar ama pek bilemedim.......... hiç adetim günü geçmedi
umarım canim haberdar et testi yenilediğinde istersen yarında ver artış var mi ona bakarsın için rahat etmeyecekseinş artar tesekkurler :)
Degerin guzel artmis gorunuyor canmHerkese merhaba,
Beklenen adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 10,ikinci kan tahlilim 2 gün sonra hcg 34
kafam çok karışık lütfen fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Herkese merhaba,
Beklenen adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 10,ikinci kan tahlilim 2 gün sonra hcg 34
kafam çok karışık lütfen fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Yani umut var mı sence??Degerin guzel artmis gorunuyor canm
Artış önemli değil mi?Ben ilk testte 10 değerini görünce kimyasal olduğunu düşünmüştüm hatta 2.testimi yaptırıken değer düşmüştür diye tahmin etmiştim ama 34 gelince kafam allak bullak olduçok şükür güzel artmış ama daha çok küçük biraz sabret 2 gun sonra yeniden tekrarla
Artış önemli değil mi?Ben ilk testte 10 değerini görünce kimyasal olduğunu düşünmüştüm hatta 2.testimi yaptırıken değer düşmüştür diye tahmin etmiştim ama 34 gelince kafam allak bullak oldu
artış tabiki önemli ilk çıkan degerin 2 katı cıkması gerekiyor
eee senınkide 10 çıkmış ilki iki katı 20 senın sonucunda 34 olduguna göre ,
cumartesi yeniden aynı yere yaptır testini 68 üstü çıkar inşallah ozaman dr gidersin.
benimde regl 1 gun geçti 13,41 idi, 2 gun sonra yani dün yaptırdım 30.12 çıktı.. iki katından biraz fazla arttı.
İnşallah cumartesi yaptırıcam ben tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?