Bthcg 2,02

Kızlar sabah gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde beş dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Hemen gidip kan tahlili verdim. Bthcg 2,02 çıktı. Daha sonra farklı bir markanın bir erken gebelik bir de kaset testini yaptım onlar da silikte olsa pozitif çıktı sizce hamile miyim
2 degerle bukadar net cizgi cikmaz. Benim deger 800 ken bukadar net anca cikti. kuruma cizgisine benziyor yada hatali. İki gun sonra tekrarla kan testini insaAllah hamilesindir

2 degerle bukadar net cizgi cikmaz. Benim deger 800 ken bukadar net anca cikti. kuruma cizgisine benziyor yada hatali. İki gun sonra tekrarla kan testini insaAllah hamilesindir
Ama beş dakika içinde hemen kuruma çizgisi olur mu? Adet oldum zaten ya ama çok sevinmiştim özellikle de eşim çok mutlu olmuştu şimdi buruk bi hüzüne dönüştü. Bir sonraki aylarda da aynı sorunu yaşmayayım diye bu kadar çok soruyorum kusura bakmayın 🙂

Gecikmeniz oldu mu?

Ama beş dakika içinde hemen kuruma çizgisi olur mu? Adet oldum zaten ya ama çok sevinmiştim özellikle de eşim çok mutlu olmuştu şimdi buruk bi hüzüne dönüştü. Bir sonraki aylarda da aynı sorunu yaşmayayım diye bu kadar çok soruyorum kusura bakmayın 🙂
Hic kusur olurmu. Hic uzulme umudunu inancini kaybetme. En hayirli vakitte gelsin bebegin insaAllah en kisa zamanda🤲

Yok canım bu kaset testler bazen çok dusuk beta algilarken bazısı 20lerden itibaren algılıyo, aynı marka varsa elinde onunla bakabilirsin zaten cok hızlı artan bi hormon koyulasma olur. Ben evde bu şekilde takip etmistim
Merhaba rica etsem benim testlere de bakar mısın adetime 3 gün varken silik görüp kan verdim 12.64 çıktı beta. Test her gün tekrarladım sabah değil günün farklı saatlerinde. Beta düşük diyip korkuttular

Eklentiler

• Screenshot_20230418-174858_Gallery.webp
    Screenshot_20230418-174858_Gallery.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba rica etsem benim testlere de bakar mısın adetime 3 gün varken silik görüp kan verdim 12.64 çıktı beta. Test her gün tekrarladım sabah değil günün farklı saatlerinde. Beta düşük diyip korkuttular
Hayırlı olsun canım adete 3 gün varken düsük cikması gayet normal :) 12 ciktiktan sonra bir daha baktirdin mı

Hayırlı olsun canım adete 3 gün varken düsük cikması gayet normal :) 12 ciktiktan sonra bir daha baktirdin mı
Merhaba 2 günde baktırmam söylendi yarın baktıracağum inşallah 😊 ya saçma olabilir ama lütfen maruz gör sorumu göğüs hassasiyeti vardı bende azaldı gibi strese girdim valla bir kimyasal gebeliğim var korkuyorum normal midir bu ara ara gidip geliyor

Back
X