Erkek İnfertilitesi bthcg:214.85 inanılmaz ama sanırım hamileyim??????????? yardım edinnnn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeyno00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
183
39
68
adetim 3 gün geciktiği için test yaptım ama hiç ümidim yoktu kan verdikten sonra eve geldim temizlik yaptım 11.30 ta çıkan sonucu 13.30 da almaya gittim ve sonucu görünce inanamadım 214.85 şaşırdım sevindim acayip bişey inanamadım hala inanamıyorum eve geldikten sonra bir damla leke değmişti ve karnımla belim ağırıyodu çok korktum hemen uzandım şuan bişeyim yok ama yinede çok korkuyorum.hala karnımda ağrı var olumsuz bişey olur mu acaba ya bana yardımcı olunnnn?

ay canım ya çok sevindim. hayırlı olsun. umarım sağ salim alırsın kucağına.

cnm degerin güzelll hadi hayırlı olsun sağlıkla kucagına al cnmmm

hala emin değilim korkuyorum ama inşallah kucağıma alırım.darısı tüm isteyenlere allah herkesin gönlündekini versin

rahat ol canım ve tadını çıkar yarin öbürgün bulantılar başlarsa keyif yapamazsın ona göreesizin neydi sorununuz erkek infertilesi dimi

rahat ol canım ve tadını çıkar yarin öbürgün bulantılar başlarsa keyif yapamazsın ona göreesizin neydi sorununuz erkek infertilesi dimi

bugün tekrar test yaptım sonuç 286 çıktı inanamıyorum yaaaa.... inanınca keyif yapcam hala korkuyorum 3 başarısız tüpten sonra ister istemez sevinmede bile temkinli oluyon.eşimin sperm sayısı azdı(4,5 milyon kadar) keçiboynuzu kürü kullandık okadar biz zaten tüp deneyeceğimiz için ben ilaç kullanıyodum.rabbim her isteyene versinn

Canım çok sevindim, Rabbim isteyince ne sperm sayısı, ne başka bir şey engel oluyor. O yeterki ol desin oluyor. İnşallah banada ol desin olsun. Bende çok istiyorum canım. Darısı bizlere inşallah.
Bu arada sakın moralini bozma yüksek tut, birini duydum yıllarca çocuğu olmamış, tüp bebek denemişler yine olmamış. 12 sene sonra şimdi kendiliğinden hamile kalmış.Rabbim istedi ve oldu.. tadını çıkar canım, hayırlı olsun..

Son düzenleme:

Saol canım benim rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin bizimkinide korusun inşallah

çok şükür arkadaşlar bugün keseyi gördüm inşallah kalp atışınıda duyarız rabbim isteyen herkese versin

ayy canım çok sevindim.:) peki öncesindeki belirtilerin neydi paylaş çokk merak ettim doğrusu

ayy canım çok sevindim.:) peki öncesindeki belirtilerin neydi paylaş çokk merak ettim doğrusu

saol canım:))öncesinde çok bi belirtim olmadı benim sadece kasıklarım ağırıyodu onuda çok önemsemedim ben hasta olcam diye beklediğim için başka bi belirtim yoktu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…