• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btn dertler Kadnlarn m? Erkekler de Elerinden ve Kaynanalarndan çekerler mi?

çekmezler mi çekiyorlar,neler neler var...
kendi adıma eşime herhangi bir laf söyletmem mümkün değil,annem bile olsa söyleyen; ilk ben koyarım ortaya mesafemi, tepkimi...
zaten ben bunu yapmazsam karşımdakinden de aynı şeyi beklemem büyük hata olur..
benim aileme eyvallah seninkine dur orda olmaz,dengeyi eşler sağlamalı diye düşünüyorum.

Benim kocam çekiyor ne yazık ki :)) Erken evlilik, beklenenin altında kariyer, sorumsuzluk, yakıştıramama liste uzar gider. Bir kulaktan girer bir kulaktan çıkar. Birde Çağdaş (abim) kadar seviyorum ama sorumsuz demesi yok mu :))) Ben o sorumsuza aşığım onunla bir ömür geçireceğim :))) Hiçbir şeyde umrumda değil, umrumda olmadığı sürece mutluyuz zaten. Kocamda gülüyor sadece neyseki kompleksleri yok :))

genelleme yapmak olmaz ama
genelde damatlarıyla iyi anlaşıyorlar
yani onlardaki mantık kızımla iyi geçinsin kızama iyi davransın
diye yapıyorlar gibi geliyor bana.
benim annem öyle çünkü eniştelerini hep
en iyi şekilde karşılar davranır kırmamaya çalışır.

benim kaynanam bile 4 geliniz hepimz şikayetciyiz
ondan ama kızına eniştesine davranışını görseniz
şaşarsınız.

nede olsa biz el kızıyızz yaa::)

Erkek her yerde ve her zaman erkektir...:delphin:

Bir kadinin tasidigi yükü tasimaz...tasittirmayizki zaten...cünkü biz kadinlarda olan anlayis...sabir...hosgörü ve vicdan erkeklerde yok...:kahve:

Hangi kadin anneside olsasi esinin ezilmesine izin verir?
Hangi kadin babasinin esine haksizlik yapmasina göz yumar?
Hangi kadin evinde esi iyle mutlu huzurlu olduktan sonra disardaki harama bakar?

Ceken erkek olsa bile bir kadin kadar cekmez...bir kadinin yaptigi fedakarliklari yapmaz ve bir kadin kadar dayanamaz...:delphin:
Bakar hic cekilecek gibi degil...kapiyi carpar ve gider...:kahve:
katılıyorum sana birde kadınlar ve erkekler farklı onlar bizim kadar ince değiller yani detaycı düşünmüyorlar. bizim evlilikten beklentilerimiz , hayallerimiz farklı o yüzden hep sorun çıkaran bizmişiz gibi algılanıyor aama onlar ailelerinde ne gördüyse kendi evliliğindende onu bekliyorlar

kızları rahat etsin diye damadı süründren kaynanalar biliyorum..genelde havalı paracı kadınlar yapıyor..'erkek o yapcak'..'kızım için bir kamyon dolusu gerekirse gül dökçek' diyenler var..evlenincede düşünün işte..:60:

erkekler bence dertleri olsa da içlerine atıyolar bizim gibi değiller biz messela paylaşıp rahatlıyoruz sorunlarımızı onlar ise kendi içinde yaşıyolar ama yinede çoğu şeyi kafalarına takmıyolar o da bi gerçek..biz bayanlar biraz daha hassas olduğumuz için daha çabuk etkileniyoruz erkekler biraz daha duygusuz ne yazkki:( kaynana olayına gelince ben etrafımda hiç damadını sevmeyen damadıyla anlaşamayan bi kız annesi görmedim nedense??:3: benim annem de damatlarını kendi evladı gibi sever mesela..

benim eşimde annemde çok çeker.demediğini bırakmaz ama eşim sağolsun ben gurbetlik çekmeyeyim diye her yaz anneme gezmeye götürür :16:

BİR derdim var:( burayı okuduğumdan beri kadınların eşlerinden kaynanalarından eltilerinden görümcelerinden yana dertli olduğunu, sıkıntılar çektiğini daha net anladım kimi kocam bana karşı ilgisiz diyor kimi onu denediğini ve hayal kırıklığına uğradığını söylüyor,kimi aldatıyor mu?diye şüphe ediyor. kaynanalar ayrı bir konu zaten say say bitmez....daha bunlar dertlerin minicik bir kısmı erkeklerinde bu tarz problemleri var mı?(varsa bile bu kadar yoğun olduğunu sanmıyorum)yoksa tüm dertler kadınların mı? ewliliğin,özel hayatın akrabaların sıkıntısını biz mi çekiyoruz??????????CADIARZU

Tabikide erkeklerde cekiyordur, fakat kadinlar kadar degil. Sonucta kadinlar dogalari geregince genellikle erkeklere göre daha duygusal olurlar, ve bazi seylere katlanmaya güclü durup mücadele etmeye calisirlar, erkekler genellikle zora gelince kapiyi carpip giderler. Yani uzun lafin kisasi, erkekler bir cekiyorsa kadinlar on misli daha fazla cekiyorlardir ne yazikki..

Son düzenleme:
Tabikide erkeklerde cekiyordur, fakat kadinlar kadar degil. Sonucta kadinlar dogalari geregince genellikle erkeklere göre daha duygusal olurlar, ve bazi seylere katlanmaya güclü durup mücadele etmeye calisirlar, erkekler genellikle zora gelince kapiyi carpip giderler. Yani uzun lafin kisasi, erkekler bir cekiyorsa kadinlar on misli daha fazla cekiyorlardir ne yazikki..

Kesinlikle katılıyorum canım sana Rabbim ınsanında akrabanında hayırlısını versın çektirmeyen çektirmiyor ama yıne de kadınlar ıcın zor bır durum

Kesinlikle katılıyorum canım sana Rabbim ınsanında akrabanında hayırlısını versın çektirmeyen çektirmiyor ama yıne de kadınlar ıcın zor bır durum

kayınvalidem neyse annem de aynı farklı değiller malesef ikiside cektiriyo bize sağolsunlar artık kulak tıkıyoruz yoksa işimiz var

Back
X