- 15 Haziran 2016
- 7.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.876
- 348
- 39
Kelin ilacı yok yani, e adam madem sağlıklı bir düşünceye sahip olmadığınınfarkında bunu çözmek yerine ne diye evlenelim de evlenelim diye tutturuyor? Bugün saçını boyatmayan adam yarın erkekler var çalışamazsın da der. Ona bir dur diyen olmazsa dilediğini yaptırır da siz dört aylık adamın lafından niye çıkmıyorsunuz onu anlayamadım, kim bu ki her dediğini emir telakki ediyorsunuz? Sizin hayatınız kararlarınız doğrularınız istekleriniz nerede? Neden bu kadar izin veriyorsunuz? Düne kadar yoktu yarın olmasa ne kaybedeceksiniz?Çok teşekkür ederim
O zaman daha detaylı anlatabilirim sanırım ben intörnken tanıştık kendisi de asistan .
İlk konuştuğumuz zamanlar nasıl olduysa çok tanışmak istiyen oldu benimle o da hepsine şahit oldu. Bu durumun kendisinde patolojik bir kıskançlığa yok açtığını söylüyor kaybetme korkumdan böyle yapıyorum elimde değil de dedi ama çok yargılıyor beni gerçekten nefes alamıyorum artık. Ben asistanlıgımı İstanbulda yapmak istiyordum bu yaşlara tekrar gelemeyeceğim ama bilmiyorum böyle de olunca sıkıştım kaldım
Şimdi bile fazlasıyla zor olan bir sınav var önünüzde evli barklı olunca ev işi koca derdi kocanın ailesinin vıdı vıdısı arasında nasıl sınava yoğunlaşmayı planlıyorsunuz?
Ne için yıllarınızı verdiğinizi bir düşünün, böyle bir adamın güdümüne girmek için mi?