• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acelelilik ve kapris beni bunaltıyor .Yardım

İyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım
Triple seni yola getirmeye calisiyor, Sen de arama atma mesaj

Yanı zaman girerse tartışma olur vs tarzından düşünüyor zaten büyük bir tartışmamız olmadı ama mesela aramıyor ya da mesajlara çok geç cevap vermeye başladı haziran da nişanlandık bir ay olmadan bu durum beni olumsuz etkilemeye başladı
Evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi bana. Nişan yapılınca bile cepte görmeye başlamış. Amaç yemeğim yapılsın, çamaşırlarım yıkansın, düzenim olsun… Daha tanışalı bir yıl olmadı diyorsunuz bence nişan çok aceleye getirilmiş muhtemelen yine karşı tarafın zoruyla. Sizin de içinize sinmeyen şeyler var belli. Adamdaki acele de hayra alamet değil.

Neden böyle davraniyor çok aceleci olduğunu düşünüyorum ben ona her şeyimi anlattım zor bir hayat yaşadığımı ama
Anlatmamak gerek...

Düşman kör nişancıdır, Dost nereden vuracağını iyi bilir.

Yaşayıp, gördüm.

Bundan sonra nasıl bir adım atmalıyım o kadar iyiydi ki bana karşı inanamıyorum bu umursamazliğina
Restini çeleceksin, hep senin istediğini yapacaksak ben yokum diyeceksin. Tamam haklısın derse ne ala, trip atmaya devam ederse sepetle gitsin. Gençsin daha neden bir başkası olmasın ki

Ben de artık öyle düşünmeye başladım sevgiliyken hiç böyle değildi zaten kasımda tanıştık belki şimdi gerçek yüzünü gösteriyordur daha dikkatli davranacağım artık

Ben de artık öyle düşünmeye başladım sevgiliyken hiç böyle değildi zaten kasımda tanıştık belki şimdi gerçek yüzünü gösteriyordur daha dikkatli davranacağım artık

Neden böyle yapıyor bir anlasam bu kadar nasıl değişebilir
Pazarlama politikası. Genç kadınlar hep sevgililiklerinin ilk zamanlarını gerçek sanarak ilerler, hep eskiye döneceklerini düşünüp beklerler ama aslında o iyi bir tiyatrodan ibarettir. Gerçek yüzü bu, emin ol.

Evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi bana. Nişan yapılınca bile cepte görmeye başlamış. Amaç yemeğim yapılsın, çamaşırlarım yıkansın, düzenim olsun… Daha tanışalı bir yıl olmadı diyorsunuz bence nişan çok aceleye getirilmiş muhtemelen yine karşı tarafın zoruyla. Sizin de içinize sinmeyen şeyler var belli. Adamdaki acele de hayra alamet değil.
Evet onun isteğiyle oldu acele etti yani yoksa ben eylül gibi düşünüyordum

Soru olarak algılamayın ama cinsellik yaşamıyorsanız bunun için acele ediyor olabilir ya da kendisi aile evinde fln huzuru yoksa istiyor olabilir

İyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım
Sizi baskı ile yola getirmeye çalışıyor demek ki adamın çözüm yöntemi bu ..iyi düşünün derim

Back
X