- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bazı erkeklerin rol yapmak zoruna gidiyor herhalde,"hemen imzalar atılsa da gerçek yüzünü göstersem"diye düşünüyor olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyleBazı erkeklerin rol yapmak zoruna gidiyor herhalde,"hemen imzalar atılsa da gerçek yüzünü göstersem"diye düşünüyor olabilir.
Triple seni yola getirmeye calisiyor, Sen de arama atma mesajİyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım
Belki ailesinin ya da adamin borcu vardirHemen evlenmekten bir çıkarı var gibi duruyor.
Evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi bana. Nişan yapılınca bile cepte görmeye başlamış. Amaç yemeğim yapılsın, çamaşırlarım yıkansın, düzenim olsun… Daha tanışalı bir yıl olmadı diyorsunuz bence nişan çok aceleye getirilmiş muhtemelen yine karşı tarafın zoruyla. Sizin de içinize sinmeyen şeyler var belli. Adamdaki acele de hayra alamet değil.Yanı zaman girerse tartışma olur vs tarzından düşünüyor zaten büyük bir tartışmamız olmadı ama mesela aramıyor ya da mesajlara çok geç cevap vermeye başladı haziran da nişanlandık bir ay olmadan bu durum beni olumsuz etkilemeye başladı
Anlatmamak gerek...Neden böyle davraniyor çok aceleci olduğunu düşünüyorum ben ona her şeyimi anlattım zor bir hayat yaşadığımı ama
Restini çeleceksin, hep senin istediğini yapacaksak ben yokum diyeceksin. Tamam haklısın derse ne ala, trip atmaya devam ederse sepetle gitsin. Gençsin daha neden bir başkası olmasın kiBundan sonra nasıl bir adım atmalıyım o kadar iyiydi ki bana karşı inanamıyorum bu umursamazliğina
Ben de artık öyle düşünmeye başladım sevgiliyken hiç böyle değildi zaten kasımda tanıştık belki şimdi gerçek yüzünü gösteriyordur daha dikkatli davranacağım artık
Pazarlama politikası. Genç kadınlar hep sevgililiklerinin ilk zamanlarını gerçek sanarak ilerler, hep eskiye döneceklerini düşünüp beklerler ama aslında o iyi bir tiyatrodan ibarettir. Gerçek yüzü bu, emin ol.Neden böyle yapıyor bir anlasam bu kadar nasıl değişebilir
Evet onun isteğiyle oldu acele etti yani yoksa ben eylül gibi düşünüyordumEvlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi bana. Nişan yapılınca bile cepte görmeye başlamış. Amaç yemeğim yapılsın, çamaşırlarım yıkansın, düzenim olsun… Daha tanışalı bir yıl olmadı diyorsunuz bence nişan çok aceleye getirilmiş muhtemelen yine karşı tarafın zoruyla. Sizin de içinize sinmeyen şeyler var belli. Adamdaki acele de hayra alamet değil.
Yol yakından kaçın kurtulun derim benEvet onun isteğiyle oldu acele etti yani yoksa ben eylül gibi düşünüyordum
Sizi baskı ile yola getirmeye çalışıyor demek ki adamın çözüm yöntemi bu ..iyi düşünün derimİyi akşamlar burda daha önce yeni konu açmıştım ama tekrar aynı olaylar yaşandı özet geçersem kasımda tanıştığım haziranda nişanlandiğım nişanlım kasımda evlenmiyorum diye bana soğuk yapıyor kavga ediyoruz bu acele neden ne yapmalıyım. Ben nisan ya da haziranda istiyorum. Nasıl davranmalıyım mesaj atmıyor ya da geç yazıyor off şimdiden bunaldım