Canim benimm depresyona girmişsin aman dikkat suan bir gecis donemindesin ruh halin calkantili bi an iyiyim ya biseyim yok diyorsun ardindan off cok kotuyum diyorsun.Aynilarini cook yasadim.Gecici bir durum tabiki ama bir psikologla da gorusmen lazim o sana yol gosterecek canim.Ben de senin tarif ettigin gibi biriyim 30 yasindayim bak ablan sayilirim.Sana verecegim en buyuk tavsiye bosver herkese herseye bosver.Kim ne demis senin hakkinda ne dusunuyor filan diye dusunup egonu besleme.Ayrica insanlarin sana davranis sekilleri umurunda olmasin ben de cok hassas biri oldugum icin biliyorum birinin bir bakisi bile etkiliyor bizi,niye bana öyle bakti diye saatlerce dusunebiliyoruz:)Ben artik bu konularda surekli telkin ediyorum kendimi.Bakiyorum yine kaptirmisim kendimi asagilik kompleksine girmisim hemen orada duur diyorum.Çok sevdigim bir söz var ünlü bir dusunur soyle demis
Eğer bir dış etken sizi üzerse, duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur, onu da her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.Bosver kimseye ve kimsenin dusuncelerine seni hasta edecek kadar deger verme.Ilaclarini duzenli kullan,psikolog yardimi al.Evde durma tek basina da olsa tak kulakliklarini muzik dinleye dinleye gez.Evelallah kisa surede kendini toparlarsin canim