Bu Acı Beni Öldürecek

Siteye yeni kayitoldum iki ay sonra 21 yaşına giriyorum.Sorunum su ki yapım gereği herşeyi çok dert edinirum çok iyi yürekli merhametli bi insanım bunun getirileruni çok yaşadım hayatim boyunca hep ezildim dislanildim insan yerine konmadim.13 yaşından beri depresyondayim fakat lise yıllarımda bu daha da siddetlendi bu yıl üniversiteye başladım bolumumde iyi fakat yaşadığım sehiri hiç sevemedim alışamadım sadece 1 arkadaşım oldu o da okulu donduruyor .Tatilimi uzattım evde ne yapcagimi düşünüyorum fakat kendimi ne Bi mesleğe bölüme ait hissediyorum dondurup gelecek yıl başka uni tercih ederim ama yaşım zaten büyük uniye çok geç başladım ne yapcagimi şaşırdım ailemde sürekli sen amcanın kopyasının yakın da delirecen hiç arkadaşın da yok gecimsizsin diyorlar ailede şizofreni var ikiamcam ve halamda var bende panik bozukluğu var efexor ve de uyku ilacı kullanıyorum fakat ilaçlar ise yaramıyor gibi hiç bişey beni heyecanlandırmıyor bi an mutluysam ikinci an mutsuzum ruh halim değişiyor sürekli eskiden makyaj ve kıyafete bayilirdim fakat su an içimden makyaj da yapmak gelmiyor delirecek gibi oluyorum moralim cok çok bozuk arkadaşla r siz ne diyorsunuz.hiç arkadaşım yok iyi niyetli biriyim ama kimse bana yanaşmaz ozguvenim hiç yok mesala yurtta okulda kızlara hep ben yanasirim dostluk kurmak sosyal olmak istedim çarşıya gidince bana da haber verin de dedim fakat kimse beni yanında istemedi şunu da ekliyim ruh halim sürekli değişiyor içimden bişey yapmak gelmiyor ya kendimi çok da yorgun hissediyorum bu yüzden intihar hep aklımdan geçiyor ama ahiret inancım var:KK43:
Kendi kendine de mutlu olacağın hobiler edinmeye çalış, bu örgü, dikiş, boyama, kitap, bilgisayar oyunlari...vb. herşey olabilir. Kendi kendine iyi vakit geçirmeye başlayınca çok saha mutlu olacaksın. Bu arada bir arkadaşımızda yazmis, youtube dan seni rahatlatacak meditasyon videolarını ve metin haranın yol kitabını mutlaka öneririm. Bunlarin ötesinde psikoloğa da gidebilirsin

canım benim biraz çabalaman gerek . bence hobiler edin resim çizebilirsin mesela kurslara git. sana profesyonel bi tavsiye veremem elbetteki ama sebin yerinde olsam kendimi yoğun bi insan yapardım sanırım. bi de canım bölümün zor mu bilmiyorum ama cafe de ya da mağazalarda çalışırsan insannlarla iletişim problemini büyük ölçüde kıracağını düşünüyorum. birazcık gayret ☺

Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın . İnsanlar ruhum hasta gibi ciddi bir cümle kuruyor . O klavyelerin başında bu kelimeleri yazan parmaklar belki de ileride kendi canını alacak mertebeye geliyor Allah muhafaza . Psikoloji çok hassas bir mesele . Dalga geçilecek bir konu hiç değil . Laf sokma mecrası hiç değildir . Bilen söylesin bilmeyen okusun çıksın . Yanlış yönlendirmeyelim .
Hay agzına Saglık kardesim burda yorumları konuları okuyorum genelde okdar bos yorum yapıp laf sokarak prim yapmaya calısan insanların derdini küçümseyen insanlar varki sadece bu konu için demiyorum genel anlamda görüyorum bunları gercekten cok trajık bi durum herkes sizin gibi sagduyulu olur umarım ☺

Back
X