Bu aci geçiyo mu

Tek kelimelik konu olunca dediydim.
Eğer özlemek sevgiliye olansa geçer.
Ölen yakınını bile özlemeyenler var.

hımm evett biraz öyle olunca olmamış gibi :) ama geçmiş konuda var :) geçer geçerrr neler neler geçmedikiii sezen aksu dinlesin biraz :)

Yok ben bazı vicdan yoksunlarını kasdettim.
Yoksa elbette o acıyla insan yaşamaya alışıyor dualarında yaşatıyor.
Ama herkes bir olmuyor etrafta gördüğüm kadarıyla :50:

Teşekkür ederim ilginize :42:

evet herkes bir olmuyor ama onun ne düşündüğünü de bilemezsiniz yani belki size karşı gülüyordur ama içi kan ağlıyordur size anlatmıyordur.ama tabi ki bazı vicdan yoksulları var malesef ama onlara bi şey demek istemiyorum.

Arkadaslar ayrilik acisi onceki konumu okuyanlar bilir biliyorlar.bugn baktm en son subatin 28inde konsmsz net ayrilik muhabetini ayrldiktan sonrada bana hakan altundan kabu eti dinle demisti mutlumuyum saniysn en az srnin kadar sancilarm falan gibi cumleler geciyo icinde daha cok taze ki bazen ask acisi gecmeyebilr bence Hz. Yusuf ile Züleyhanin askini okumanizi tavsiye ederim bazen insan bi insana okadsr baglanabiliyor nedenini bende bilemedim acikcasi.kizlar hic mi özlemiyodur ya insan esyasini kaybetse yoklugunu yasar bi iki gün bu nasil vicdan ya..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçiyo geçiyo geçmez sanıyosun ama çok güzelde geçiyor. Ama tabiki bu sana baglı. ahh ölüyorum bitiyorum dersen böyle zaten hayat geçmez. ama bi bakmışsın karsına başkası çıkmış ve butun dertlerini unutturmuş sana. miiiss gibi oluyor vallahi tadından yenmıyor :32: Zamanlaaa.. :34:

Back
X