• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acı hiç geçmeyecek gibi

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım :(

sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım :KK43:
Geçiyor bu hayat böyle herşeye alışıyorsun.

İlk zamanlar olur öyle.ama bazı ayrılıklar vardır zaman geçtikçe acı daha da artar.her insanın bir ruh eşi vardır kimi ömrü boyunca hiç bulamaz kimi bulur fakat kaybeder.ruh eşini bulup kaybetmek en acısıdır.
:KK61::KK61:

Eski sevgilim,kendisi geri geldi bi müddet yeniden sevgili olduk sonra bi şeyler oldu ayrıldık.1 ay geçti ben hala unutamadım,sürekli ona nasıl mesaj atacağım diye düşünüyorum. Attım ve nitekim bana artık mesaj atma umrumda değilsin dedi.İnan bunu demeden önce deli gibi onu istiyordum.Dedikleriyle kalbimi çok kırdı,nefret ediyorum ondan,Allah'a yakın bana uzak.velhasıl demek istediğim nefret edecek bi şeyler bul.Kötü yönlerini düşün,canını nasıl yaktığını.Anında soğuyorsun.

sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım :KK43:
Cok klişe olacak ama hakikaten zaman herşeyin ilacı

Düşünmemeye çalışın. Aynı hisleri, acıyı yaşadım ben de, yüzü, mimikleri hep aklım oldu falan. Ne kadar düşünmeyeceğim desenizde olmuyor gerçi ama geçiyor ya zamanla.

Ah canim benim kac yasindasin?

Ben babami ve beni buyuten anneannemi kaybettim. Deliler gibi bagli oldugum iki en onemli insani inan bana hic dinmeyecek sandigim o acilar bile bir muddet sonra alisilabilir oluyor ki elin oglu yabancisi da kim inan bana bir muddet sonra ses tonu nasildi yuzu nasildi her seyi unutacaksin

Ne kadar oldu ayrılalı??üç beş ay sonra geçer acısı önce hafifler sonra da geçer.Elbette tamamen unutmazsınız ama ilk günkü kadar da üzülmezsiniz merak etmeyin

Benim bi sevgilim vardi 2.5yil sevgili olmustuk :) ilk ayrildigimizda faceden " allahim bu aci nasil dayalinir ayrildik iste cok mutsuzum ben onsuz yasayamam olurum olurum " yazmisim. Gecenlerde bi baktim eski face ama sifresini bilmiyorum yani. Allah belami versin ya ne rezillik bu boyle ddim :D cok sevmistim ama her kavgamizda aglardim. Sonra ne mi oldu aldatti mikrop :D ayrildik! Suan evliyim ve 1oglum var rabbim bagislasin. Yani hic gecmeyecek dedigin acilara bile br sure sonra gulebiliyosun...

Back
X