• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acı hiç geçmeyecek gibi

Oyle bir geciyorki sonra ne uzulmustum be deyip guluyorsunuz hatta
Bir gün güler geçerim umarım. Şu an kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Onun umrunda bile olmamak, artık eskisi gibi olmaz uzatmayalım demesi beni mahvetti. Hiç aklımdan çıkmıyor o sözler.

sevgilimden ayrıldım bir anlaşmazlık yaşadık ve bitirdik. ama yüzü gözü hareketleri hiç gözümün önünden gitmiyor onu çok özlüyorum. yüreğim sıkışıyor. gece uyuyamıyorum neden böyle oldu diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum çok üzgünüm. nasıl başa çıkacağım :KK43:

zamanla geçiyor daha az özlüyorsun yüzü silinmeye başlıyor. ne kadar kolay diyorsun deme ilk hafta üzüntüden acillik olan biriyim

Kendine bir meşguliyet oluştur. Resim yap, arkadaşlarınla buluş, dua, namaz veya meditasyon, yardım derneğinde gönüllü çalışma, mandala boyama... Neyi seviyorsan, hangisi ruhuna iyi geliyorsa... Bu dönemimi yanımdaki insanlar sayesinde ve kişisel gelişim kitaplarıyla daha kolay atlatmıştım. Kimse kimse için ölmüyormuş:)

Geçer geçer merak etmeyin sadece biraz zaman alacak ama inanın geçecek.
Keşke..
Ayrılalı 4 gün oldu henüz. Numaramı silmemiş, son bir aydır attığım mesajlarımı silmemiş kendi gözlerimle gördüm. Bu bile umut veriyor bana. Ama kendisi çok net konusuyor asla olmaz, daha da yazma diyor. :(

Eski sevgilim,kendisi geri geldi bi müddet yeniden sevgili olduk sonra bi şeyler oldu ayrıldık.1 ay geçti ben hala unutamadım,sürekli ona nasıl mesaj atacağım diye düşünüyorum. Attım ve nitekim bana artık mesaj atma umrumda değilsin dedi.İnan bunu demeden önce deli gibi onu istiyordum.Dedikleriyle kalbimi çok kırdı,nefret ediyorum ondan,Allah'a yakın bana uzak.velhasıl demek istediğim nefret edecek bi şeyler bul.Kötü yönlerini düşün,canını nasıl yaktığını.Anında soğuyorsun.
Şöyle bir düşündüm de kötü yönleri yoktu. Nefret edecek bir sebep bulamıyorum çok üzgünüm. :(

Tek derdimin ayrildigim sevgilinin yarattigi ask acisinin oldugu gunleri ne cok ozledim ya :/ hayat o zamanlar ne guzeldi ne kolaydim bilememisim degerini.

Ah canim benim kac yasindasin?

Ben babami ve beni buyuten anneannemi kaybettim. Deliler gibi bagli oldugum iki en onemli insani inan bana hic dinmeyecek sandigim o acilar bile bir muddet sonra alisilabilir oluyor ki elin oglu yabancisi da kim inan bana bir muddet sonra ses tonu nasildi yuzu nasildi her seyi unutacaksin
23 yaşındayım.
Aileden birilerini kaybetmek eminim daha acıdır. Ama şükürler olsun ben öyle bir acı daha tatmadım. O yüzden bu benim yaşadığım en acı sey. Derdimi kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm.

Geçiyor tabi geçerken cok acitiyor. Sonra çok daha büyük gerçek aşkı yaşıyorsun karşılıklı tabi. Aslında onun aşk bile olmadığını anlıyorsun. Kendine gülüyorsun. Yaşadığın acı bile kalmıyor aklında. Yaptığın saçmalıklar kalıyor. Ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldığımda 2 hafta yataktan çıkmayıp aglamistim. Yeme icme falan da yok. Ne salakmisim :110:

23 yaşındayım.
Aileden birilerini kaybetmek eminim daha acıdır. Ama şükürler olsun ben öyle bir acı daha tatmadım. O yüzden bu benim yaşadığım en acı sey. Derdimi kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm.

Hic uzulme, inan bana birkac hafta ver kendine, herseye o kadar farkli noktadan bakacaksin ki..

23 yaşındayım.

Hic uzulme, inan bana birkac hafta ver kendine, herseye o kadar farkli noktadan bakacaksin ki..

Ayrılık acısına iyi gelecek ,hatta unutturacak bir ilaç bulan şüphesiz dünyanın en zengini olacak .iyi fikir ben çalışmalara başlıyorum.

Back
X