Bu acı nasıl dinecek :(

beautiful_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
25
6
0
35
Diğer
Nerden baslasam bilmiyorum.. Boyle dert gorulmemistir heralde. Benim 2 yillik iliskim var aslinda sevgilimi cok seviyorum ve seviliyorum. Son bir kac aydir bir cocuk dikkatimi cekiyodu. Bizim karsi binaya geliyodu komsumuzun yegeniymis. Sık sık goruyodum. Benden 5 yas buyuk sevgilimle yasitlardi. Cocugu ilk gordugum andan beri begendim mi hoslandim mi etkilendim mi ne desem bilmiyorum duygularim cok karmasikti cunku arada cok sevdigim bir sevgilim vardi ama o cocuga karsi da biseyler hissetmistim adini koyamiyordum. Son gunlerde hic aklimdan cikmiyordu. Dusundukce aci cekiyordum. Ne olursa olsun bir kez olsun konusmak istedim onunla. Sevgilimden ayrilmak gibi bir dusuncem yoktu sadece bir kez olsun konusmak istedim sonra bu duygularimin gececegine inaniyordum. Ama bugun ogrendigim sey karsisinda yikildim. :14: Cocuk dun aksam trafik kazasi gecirmis ve hayatini kaybetmis :14::14: Cok uzgunum surekli agliyorum aci cekiyorum. Sonsuzluga gitti artik asla ulasamam ona :14: Simdi sevgilimden ayrilmak mi dogru olur yoksa ona sımsıkı sarılmak mi? Kafam cok karısık.. Lutfen beni kınamayın ben boyle olsun istemedim. :(

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin insallah..

Bence icindeki sese kulak ver. Sevgilinle uzun zamandir berabersen, heycan kacmis ve iliski aliskanlik haline gelmis olabilir. Sevgiye o kadar cok alismissindir ki artik hissetmiyormussun gibi geliyordur sana ama ondan ayri kalsan neler hissedecegini dusunmeye calis. Suanda soktasin sanirim. Eger bi sure kafani dinlemeye ihtiyacin varsa da sevgiline bunu uygun bir dille belirt derim.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin insallah..

Bence icindeki sese kulak ver. Sevgilinle uzun zamandir berabersen, heycan kacmis ve iliski aliskanlik haline gelmis olabilir. Sevgiye o kadar cok alismissindir ki artik hissetmiyormussun gibi geliyordur sana ama ondan ayri kalsan neler hissedecegini dusunmeye calis. Suanda soktasin sanirim. Eger bi sure kafani dinlemeye ihtiyacin varsa da sevgiline bunu uygun bir dille belirt derim.

Aminnn :( Haklısın onun sevgisine cok alıstım. Hic bi zaman istemedim ondan ayrılmayı. Ilk defa istiyorum. Aslında ne istedigimi bilmiyorum kafam cok karısık :( bundan sonra hicbiseyin onemi yok zaten acının dibine vurmus durumdayım. :14:

Genç bir insan sonuçta acı bir şekilde hayatını kaybetmiş.
Allah rahmet eylesin.
Ama senin onunla hiçbir bağın yok sonuçta.
Sanırım fiziki olarak çekici geldi uzaktan.
Tek kelime bile konuşup bir paylaşımda bulunmadığınızı
düşünürsek ,şu an çektiğin acının kısa sürede geçeceğini
söylemeden edemeyeceğim.
Darılma da alınma da canım insanlar eşlerini,evlatlarını,
ana ve babalarını kaybediyor.
Dinmeyecek acı bunlardır...
Muhtemelen sevgilinle ilişkinizdeki boşluklar seni bu
tür bir etkilenmeye itti.
Dediğim gibi kısa sürede kafanı toparlayacağını düşünüyorum.

Başınız sağ olsun... Allah rahmet eylesin..
Sevgilinizi sevmiş olsaydınız eğer başkalarına ilgi duymaz gözünüz ondan başkasını görmezdi zaten:34:
İlişki ne kadar uzun olursa olsun duygu aşk olmadan olmaz:19:
Aslında her şey ortada ve açık kararı siz vericeksiniz..:6:

Son düzenleme:
allaah rahmet eylesin...
bu ne şimdi o öldü diye sen neden sevgilinden ayrılasın...
bu kadarmı hayata küstün o hayatını kaybetti diye...
ne alaka yani...
sen bahane arıyosun heralde sevgilinden ayrılmaya..
ne dicen ayrılırken..
"beğendiğim çocuk öldü o yüzden ayrılmamız lazım" mı dicen...

Allah rahmet eylesin
seni neden kınayalım ki
insanız sonuçta duygularımız değişebilir.
madem sevdiğin biri var
onunla mutlu olmaya bak..

Genç bir insan sonuçta acı bir şekilde hayatını kaybetmiş.
Allah rahmet eylesin.
Ama senin onunla hiçbir bağın yok sonuçta.
Sanırım fiziki olarak çekici geldi uzaktan.
Tek kelime bile konuşup bir paylaşımda bulunmadığınızı
düşünürsek ,şu an çektiğin acının kısa sürede geçeceğini
söylemeden edemeyeceğim.
Darılma da alınma da canım insanlar eşlerini,evlatlarını,
ana ve babalarını kaybediyor.
Dinmeyecek acı bunlardır...
Muhtemelen sevgilinle ilişkinizdeki boşluklar seni bu
tür bir etkilenmeye itti.
Dediğim gibi kısa sürede kafanı toparlayacağını düşünüyorum.

Aminn :( Bilmiyorum ben ondan hoslandim ya da etkilendim bilmiyorum cok tatli bir yuzu vardi gozumun onunden hic gitmiyor unutamiyorum :14: Suan gercekten cok aci cekiyorum umarim dediginiz gibi olur ama hicte kisa surecegini dusunmuyorum nefes alamiyorum sanki yuregim daraliyor hic boyle bi aci yasamadim ben hayatimda :( Evet aslinda sevgilimle aram iyi degildi son gunlerde bide ayri sehirlerdeyiz bu cocugu bir anda gordum ilk gordugum andan beri hic cikmiyor aklimdan. Ben sevgilim var aklimda o var diye aci cekerken onun olum haberi geldi. Keske konusamasaydim hayatim boyunca bidaha hic gormeseydim ama hayatta olsaydi olmeseydi cok aci cekiyorum cok :14:

Başınız sağ olsun... Allah rahmet eylesin..
Sevgilinizi sevmiş olsaydınız eğer başkalarına ilgi duymaz gözünüz ondan başkasını görmezdi zaten:34:
İlişki ne kadar uzun olursa olsun duygu aşk olmadan olmaz:19:
Aslında her şey ortada ve açık kararı siz vericeksiniz..:6:

Amin. Tesekkur ederim :( Sevgilimi cok seviyordum ama bu cocugu gordukten sonra kafam cok karisti. Duygularimdan emin olamadim. Belki ulasilmaz geldigi icin bu kadar ilgimi cekiyor dedim konusmak tanimak istedim hislerim gecer belki dedim. Giden gitti artik ne olursa olsun umrumda degil sevgilimle konusmak bile gelmiyor icimden suan. Yakinda o terkeder beni belki.

allaah rahmet eylesin...
bu ne şimdi o öldü diye sen neden sevgilinden ayrılasın...
bu kadarmı hayata küstün o hayatını kaybetti diye...
ne alaka yani...
sen bahane arıyosun heralde sevgilinden ayrılmaya..
ne dicen ayrılırken..
"beğendiğim çocuk öldü o yüzden ayrılmamız lazım" mı dicen...

O oldukten sonra dunyam basima yikildi artik hicbisey umrumda degil. Sevgilimle konusmak dahi gelmiyor icimden. Evet gercekten hayata kustum yasamayan anlamiyor gercekten cok aci cekiyorum belki hic bi bagim yoktu ama suan yasadigim aci gercek :14:

O oldukten sonra dunyam basima yikildi artik hicbisey umrumda degil. Sevgilimle konusmak dahi gelmiyor icimden. Evet gercekten hayata kustum yasamayan anlamiyor gercekten cok aci cekiyorum belki hic bi bagim yoktu ama suan yasadigim aci gercek :14:

Bence sen sevgilini sevmiyorsun.
Sevseydin böyle düşünmezdin.
Tamam hayatını kaybetmiş, kötü bir şey ama senin hayata küsmen çok saçma.
Basit bi hoşlantı değil bence daha ilerisinde bişeyler hissediyorsun..
Sevgilinden ayrılman daha mantıklı böyle bir durumda..

Amin. Tesekkur ederim :( Sevgilimi cok seviyordum ama bu cocugu gordukten sonra kafam cok karisti. Duygularimdan emin olamadim. Belki ulasilmaz geldigi icin bu kadar ilgimi cekiyor dedim konusmak tanimak istedim hislerim gecer belki dedim. Giden gitti artik ne olursa olsun umrumda degil sevgilimle konusmak bile gelmiyor icimden suan. Yakinda o terkeder beni belki.

Demek ki kafanızın tekrar karışması muhtelemel. Kimsenin zamanını çalmayın derim.

Allah rahmet etsin

Sende ayrıl, sevgilin varken gözün dışarıdaysa o kadar da sevmiyosun demek ki

üzüldüm, allah rahmet eylesin. ama üzüntüm sizin aşkınızdan ziyade gencecik bir çocuğun hayatını kaybetmiş olmasına..

size gelince, bu konuyu açan bir erkek olsa nasıl cevap verirsem öyle cevap vereceğim sevgili konu sahibi.. insan sevgilisi varken başkasına bu derece aşık olabiliyorsa zaten sevgilinizi sevmediğiniz anlamına geliyor bu.. Kısaca yol yakınken konuşup ayrılın, en azından o da bir an önce kendisini toplayıp önüne baksın değil mi? :34:

3. bir kişiye karşı böyle bir ilgi duyulabiliyorsa o ilişkide çok önemli eksiklikler vardır diye düşünürüm hep. Hayat uzun, şimdiden böyle oluyorsa yıllar sonra ne olacak?

Ölen çocuğun yakınlarına Allah sabır versin inşallah, genç ölüm çok acı. Sen unutursun merak etme ama ailesi için üzüldüm gerçekten.

ALLAH RAHMET EYLESIN..MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
üzüldüm gencecik cocuk ailesi ne haldedir kim bilir..

allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın çok acı bir olay.. şunu da söylemek istiyorum kusura bakma ama sen sevgilini gerçekten sevmiyorsun. bir başkasına gönlün ufak da olsa pır pır edebilmişse, orda sevgiye yer kalmamış demektir. onun adı alışkanlık. çünkü insan birini gerçekten severken bir diğerine yüreği atamaz. mümkün değil. bir söz var çok sevdiğim;

"benimle onun arasında kaldıysan onu seç. çünkü gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın.."

sevgiline yazık etme ve ayrıl.

Aminn :( Bundan sonra hickimseyle mutlu olabilecegime inanmiyorum. Bu aci icimden hic cikmayacak.

Çok abartmışsın. Bu insanla bir geçmişin, yaşanmışlığın falan yok ki.
Neyin acısı bu bu kadar? Yani annesini, yakınlarını düşün bir de.
Kendini rahatlatmaya çalış. Etrafına bir kafes örme kimseyle mutlu olmam gibi kesin ifadeler belirterek.

Sevgiline aşık olsan başkasından hoşlanamazdın.
Başkasına gözün kaydığına göre bu ilişkiyi illa ki bitireceksindir ilerleyen zamanlarda.
Şimdilik sakin ol ve içinden geleni yap.

Bir de duyguların değişebilir; bu normal bir şey. İçindeki aşk sönebilir.
Bu yadırganacak bir durum değil. Kimse de kınayamaz.

Back
X