- Konu Sahibi beautiful_
Nerden baslasam bilmiyorum.. Boyle dert gorulmemistir heralde. Benim 2 yillik iliskim var aslinda sevgilimi cok seviyorum ve seviliyorum. Son bir kac aydir bir cocuk dikkatimi cekiyodu. Bizim karsi binaya geliyodu komsumuzun yegeniymis. Sık sık goruyodum. Benden 5 yas buyuk sevgilimle yasitlardi. Cocugu ilk gordugum andan beri begendim mi hoslandim mi etkilendim mi ne desem bilmiyorum duygularim cok karmasikti cunku arada cok sevdigim bir sevgilim vardi ama o cocuga karsi da biseyler hissetmistim adini koyamiyordum. Son gunlerde hic aklimdan cikmiyordu. Dusundukce aci cekiyordum. Ne olursa olsun bir kez olsun konusmak istedim onunla. Sevgilimden ayrilmak gibi bir dusuncem yoktu sadece bir kez olsun konusmak istedim sonra bu duygularimin gececegine inaniyordum. Ama bugun ogrendigim sey karsisinda yikildim.Cocuk dun aksam trafik kazasi gecirmis ve hayatini kaybetmis
Cok uzgunum surekli agliyorum aci cekiyorum. Sonsuzluga gitti artik asla ulasamam ona
Simdi sevgilimden ayrilmak mi dogru olur yoksa ona sımsıkı sarılmak mi? Kafam cok karısık.. Lutfen beni kınamayın ben boyle olsun istemedim.
![]()
onunla gidip konuşmak istemen çok anlamsız geldi bana,konuşunca duyguların nasıl geçicekti anlamadım.
ayrıca sevgilini gerçekten seviyo olsaydın bunları hissetmezdin.ayrıl çocuktan yazık ona,kendini gerçekten seven birini bulur belki günahına girme.....