Bu acı ne yahu sebebini bulamadım :/ ?

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Selamun aleyküm kızlar , 10 gün önce 2 basamaklı merdivenden inerken nasıl becerdiysem sol bileğim döndü . Döndü ama ben böyle acı görmedim sanki bileği kesip attılar o an tam eyvah burkuldu şişecek derken ne morluk ne kızarılık nede şişme oldu sadece üstüne bastıkça acıyordu bir iki güne geçti bir hafta sonra tekrar başladı . Aniden ayağa kalktığımda damar çeker gibi değişik bir acı oluyor üstüne basarken çok ağrıyor işin ilginci iki üç güne toplayıp bir daha başladı tekrarda burkmadım üstelik okula gidip geldiğim için O kampüsten bu kampüse yoğun bir tempo var ve yürümek zorundayım sizce ne olmuş olabilir doktora gitmelimiyim 2-3 güne geçince birşeyi yok dedim ama tekrar başlaması beni çok şaşırttı hemde bir hafta sonra siz böyle birşey yaşadınız mı ne olmuş olabilir ?:26:
 
bence doktora görünmenizde fayda var incinmiş belli ki doktora gidene kadar voltaren diye bir merhem var onu da sürebilirsiniz bu tarz ağrılara çok iyi geliyor.
 
Canım ayak bileğinde incilme-zedelenme olduğundan agrı ve sancı yapar.Bir hafta çekersin o acıyı ama Sulidin jel alarak agrıyan kısmına sürebilirsin..Bende çok sakarım artık uzmanlaştım:)) Doktoro gittiğinde sulidin jel ve agrı kesici veriri yollar yada Fastjel verir.. Buz koy agrıyan kısmına imkanın varsa yoksa ya krem al dediğimi yada doktora git evde durdugun sürede ayagını dinlendir bandajla..Geçmiş olsun:KK34:
 
sebebini bulamamanız çok normal.
ihmal etmeyin.
bi arkadaşım ayak küçük parmağını çarpmıştı.gitmedi doktora.1 ay falan o şekilde gezdi.
ağrısı falan oluyordu ama inat etti gitmedi.
bi gece dayanamadı acile götürdük.parmak çatlakmış.
1 ay çatlak parmakla dolaşmış.
biran önce gidin.

ne olduğunu bilemezsiniz.
 
Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız ya araştırırken topuk dikeni felan diye birşey okudum ödüm koptu çözümü felanda yokmuş ondan mı oldum dedim :KK50:
 
X