- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok kesin gidicem beni çileden çıkaran onun tavırları bir gunluk iş için değermi sorun çıkarmayaYani bağımlılık tedavisi görüyor sonuçta. Yüzde yüz mantıklı davranmasını bekleyemeyiz adamın.
Bu arada tabii ki de asla dinlemeyin gidin. Bu halinin devam edemeyeceğini anlar.
O yüzden çocuğunuz özel eğitime başlayınca normal iş bulun. Madem sorun çıkaracak değsin.Yok kesin gidicem beni çileden çıkaran onun tavırları bir gunluk iş için değermi sorun çıkarmaya
Bana da konu sahibinin 1 günlük bir molaya ihtiyacı varmış gibi geldi.karpuz ise paraya ihtiyacin oldugu icin mi gitmek istiyorsun, kardesine yardim etmek icin mi, yoksa esinle inatlasmak icin mi?
cocugunun zaten ozel bir durumu var, adaptasyon sorunu yasiyor, onu baska birine birakmani gerektirecek kadar onemli bir seyse git yoksa gitme. esin dedigi icin degil oglun acisindan dusundum ben.
karpuz ise paraya ihtiyacin oldugu icin mi gitmek istiyorsun, kardesine yardim etmek icin mi, yoksa esinle inatlasmak icin mi?
cocugunun zaten ozel bir durumu var, adaptasyon sorunu yasiyor, onu baska birine birakmani gerektirecek kadar onemli bir seyse git yoksa gitme. esin dedigi icin degil oglun acisindan dusundum ben.
Canım annemlerin bahçesi var bol bol koşturabilir hem onları seviyorda kardeşim bakicak ona çok iyi ilgilenir biliyorum .1 günden birşey olmaz benceBana da konu sahibinin 1 günlük bir molaya ihtiyacı varmış gibi geldi.
Madde bağımlısı eş ve zor bir çocuk.
Bilgisizim bu konuda, adaptasyon sorunu yaşayan bir çocuk 1 günde çok sıkıntı yaşar mı?
Canım annemlerin bahçesi var bol bol koşturabilir hem onları seviyorda kardeşim bakicak ona çok iyi ilgilenir biliyorum .1 günden birşey olmaz bence
İnanın çok iyi gelicekNefes almak hakkinizdir. O kadar ugrasiyorsunuz, size iyi geleceginden eminsinizde. Gidin kafanizi dinleyin,evden uzaklasmak,kendinizi oyalamak, iyi gelecektir
Saol kuzum benimBen anladım sizi. İki insan yüzü göreyim, bir iki ilginç olay olur vs. diye kafanız dağılsın istiyorsunuz. Bu da elbette hakkınız karpuz. Şöyle bir giyinip, bir ruj bir maskara sürüp insan içine çıkmak bile insana iyi gelir. Bence de gidin ya, ne olacak bir günden? Karpuz, sizin için dua edeceğim, umarım her şey iyi olur.
Arada evde bile yapıverin ne olacak? Ben pijama üstü kırmızı rujla geziyorum bazen.Saol kuzum benimaynen öyle biraz kafa dagitmak gerekiyor arada siyah pantolon beyaz gömlek birde makyaj oh ne dünya varmis
İnanın çok iyi gelicekuzun zaman oldu calismayali özledim de çalışmayı. Kafam dağılır biraz
Bende yapıyorum çıkmadığım gün yok aslındaArada evde bile yapıverin ne olacak? Ben pijama üstü kırmızı rujla geziyorum bazen.
Çocuğu alıp evin yakınlarında yürüyün, yine giyinin süslenin. Kapanmayın eve.
Olmak zorundaAynen canimesin seni anlamali birgunden ne olacak yahu sen mutlu olursan o da mutlu olur olmali
Bir kişilik daha yer var mı ?o kadar iyi anlıyorum ki. Bir günlük çalışma hakkından bende isterem !
Hayırlı uğurlu olsun Karpuz. Umarım yarın günün çok eğlenceli geçer.Eveeeeettt arkadaşlar yarın sabah işe gidiyorum hatta beni elleriyle bırakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?