Bu adam beni delirtecek !

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Kızlar merhaba .
Daha oncede söylemiştim biriyle görüşüyorum diye . Sonra artık gorusmeme karari aldik . Ayni kolejde ogretmeniz ikimizde .
E günde 10 saat birbirimizi görüyoruz.
Ikimizde uzak kalamiyoruz kızlar ben laf atmazsam o atıyor. O konusmazsa ben bir bahane buluyor konusuyorum .
Konusuyoruz mesela akşamları en kısa konusmamiz 40 dk oluyor .
Okul dışında goruselim talebinde bulunmuyor ama ders saatleri içinde sürekli gözü üzerimde. Makyajimdaki en ufak farklılığı bile farkediyor . Benim yakın olduğum bi hocaya demis voodoo çok güzel bi kiz ama aramizdaki yaş farkı çok falan diye .
Kızlar benim aklım fikrim bu adam oldu .
Dik bir duruş sergileyemiyorum ben bu adama karşı .
Bana bir akıl verin ne olur .

Tek sorun yaş mı?

kaç yaş fark var

bi de neden görüşmeme kararı aldınız onu anlamadım

Ben 22 yasindayim o 30.
Ya ben çok bunalttim o dönem gizli kalsın iş ortaminda kimseye soylemeyelim dedi .
Bende aptal gibi hiç ağzı sıkı olmayan birine söyleyince iş patladı

Neden delirdigini kacırdım ben? Bir de gorusmeme kararınızın sebebini?
Belli ki duygularınız karsılıklı..yas haricinde herhangibir sıkıntı yoksa acılın birbirinize.

İstemiyorum dedi . Gorusmeyelim dedi .
Bana açık açık hoşlandığını söylemişti 2.ay önce bende ona tabiki

Ben 22 yasindayim o 30.
Ya ben çok bunalttim o dönem gizli kalsın iş ortaminda kimseye soylemeyelim dedi .

bence yaş farkı çok değil, kurumda beraber olmanız yasak falan değilse, birbirinize eziyet etmenin hiç anlamı yok, görüşün tekrar derim

Yaş farkı çok normal hatta erkekler yaş olarak kendinden küçük bayanlar ister
bence biraz işin bahanesi bu

Ben 22 yasindayim o 30.

İkiniz de bekarsanız iş ortamında bunun duyulmasının sakıncası nedir?

bence yaş farkı çok değil, kurumda beraber olmanız yasak falan değilse, birbirinize eziyet etmenin hiç anlamı yok, görüşün tekrar derim

Yasaklik bi durum yok ama hoş olmadı bu kadar aleni herkesin bilmesi durumu .

bunu yaşı bahane ederek yaptıysa bence bir dengesizlik var adamda, çünkü yaş farkı çok değil hatta ideal bence
Kesinlikle bahane . Hemde nasil dengesiz sorma

Dengesiz insan modeli..Bas tekmeyi gitsin. Ne istedigine karar versin önce..

Kesinlikle dengesiz . Vazgecemiyorum ki ben bu adamdan

Yaş farkı çok normal hatta erkekler yaş olarak kendinden küçük bayanlar ister
bence biraz işin bahanesi bu
Evet işte bahane .
Istemiyorsa bitirsin . Her firsatta agzimin içine düşmesin.

yemin olsun aynı dert bende de vardı... adam yan odamda çalışıyor bi ara ortak karar bile aldık tellerimizi silelim 1 hafta boyunca konuşmayalım diye. ama sonra olmadı dayanamadık. ama bizim iş hayatta olmazdı çünkü o beni istemiyodu açıkca söylüyordu llady sen sarışınsın açıksın benim ailem kapalı yapamazsın diye ama o kadar iyi anlaşıyoduk ki brlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoduk. sonra yavaş yavaş soğuduk birbirimizden artık iş dışında hiç görüşmğyoruz ama onu çok özlüyorum hergün gördüğüm halde

İkiniz de bekarsanız iş ortamında bunun duyulmasının sakıncası nedir?

Tabii ikimizde bekarız . Müdürümüz sıkıntılı biraz o yuzden . Bi de dedikodularin cok oldugu bir kurum o yuzden saklamak istedi

adam 30 yaşında ama zeka yaşı 13 herhalde, bizim ortaokulda falan yaparları erkekler bu hareketleri, hem ayrılalım der hem peşini bırakmaz, hiç sallama umursama, hatta başka biri varmış gibi yap, düşür yakandan, vakit kaybından başka birşey değil, mesai harcadığına kesinlikle deymez, kendi elinle kısmetlerini kapatma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…