- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
yemin olsun aynı dert bende de vardı... adam yan odamda çalışıyor bi ara ortak karar bile aldık tellerimizi silelim 1 hafta boyunca konuşmayalım diye. ama sonra olmadı dayanamadık. ama bizim iş hayatta olmazdı çünkü o beni istemiyodu açıkca söylüyordu llady sen sarışınsın açıksın benim ailem kapalı yapamazsın diye ama o kadar iyi anlaşıyoduk ki brlikteyken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoduk. sonra yavaş yavaş soğuduk birbirimizden artık iş dışında hiç görüşmğyoruz ama onu çok özlüyorum hergün gördüğüm halde
Çok dogru söylüyorsun . Ama ben bu adami aklımdan çıkaramıyorum ki .adam 30 yaşında ama zeka yaşı 13 herhalde, bizim ortaokulda falan yaparları erkekler bu hareketleri, hem ayrılalım der hem peşini bırakmaz, hiç sallama umursama, hatta başka biri varmış gibi yap, düşür yakandan, vakit kaybından başka birşey değil, mesai harcadığına kesinlikle deymez, kendi elinle kısmetlerini kapatma derim
bende olmaz sanıyodum zira son ana kadar gayet sıcaktık sonra 3 hafta önce gayet kalabalık bi avmye gittik sürekli bi tanıdık görüyoduk ikimizde acayip gerildik bu durumdan konuşamadık bile gerginlikten sonra aa karşıdan bi meslektaş geliyo deyince ben o panikle onu orda bırakıp sağa sola kaçışmaya başlayınca o da sinir oldu neyse seninde benimde işim var sonra görüşelim dedi orda ayrıldık. bi dahada buluşmadık arada mesajlaşıyoruz o da mecburiyetten ortak arkadaşlarımız bişeyler söylüyor (allahtan) konuşuyoruzO yavaş yavaş soğuma eşiğini ben yapamicam sanirim .
Aklimdan cikmiyo adam
Tabii ikimizde bekarız . Müdürümüz sıkıntılı biraz o yuzden . Bi de dedikodularin cok oldugu bir kurum o yuzden saklamak istedi
Geç buyuyolar zaten dimi.benimde eşimle aramda 8 yaş var keşke 18 yaş olaydı
bende olmaz sanıyodum zira son ana kadar gayet sıcaktık sonra 3 hafta önce gayet kalabalık bi avmye gittik sürekli bi tanıdık görüyoduk ikimizde acayip gerildik bu durumdan konuşamadık bile gerginlikten sonra aa karşıdan bi meslektaş geliyo deyince ben o panikle onu orda bırakıp sağa sola kaçışmaya başlayınca o da sinir oldu neyse seninde benimde işim var sonra görüşelim dedi orda ayrıldık. bi dahada buluşmadık arada mesajlaşıyoruz o da mecburiyetten ortak arkadaşlarımız bişeyler söylüyor (allahtan) konuşuyoruz
özetle stres yüzünden soğuduk (biri göürcek stresi yüzünden)
geç büyümüyorlar kuzucum hiiiiç büyümüyorlarGeç buyuyolar zaten dimi.
Biz işyerinde de sürekli konusuyoruz. ben varken arkadaslarimiz surekli takiliyolar bu konuyla ilgili .
Hani kaçma durumumuz da yok aslında adam net değil sorun bu
benimkide net değildi sonra başlarım ulan bu aşkın ızdıbına dedim benim ilgimi yan cepcikte tutacak galiba bu adam ailesine kafasına uygun kapalı bi kızı bulunca beni şutlucak belli yedirtrimiyim ulan ben kendimi dedim demesine ama gönül ferman dinlemiyo işte o ofisime gelince bal görmüş ayı gibi ağzımın suyu akıyo höffff aşk zor şey azizimGeç buyuyolar zaten dimi.
Biz işyerinde de sürekli konusuyoruz. ben varken arkadaslarimiz surekli takiliyolar bu konuyla ilgili .
Hani kaçma durumumuz da yok aslında adam net değil sorun bu
Bir arkadaşım aynısını ya-şadı resmen.Kendisi yeni mezun öğretmen.
Adam yaşca büyük en az 8-10. Yüzme hocasıydı heralde.
Saklayalım duyulmasın diyor.
Ama birbirlerine bakışları, ilgi falan ortaya çıkıyor.
Dedikodu tabi. Müdür uyarı veriyor. İstemiyorum böyle şeyler diye.
Bir ayrılık kopamama derken gizli görüşmeye devam ediyorlar.
Bu şekilde 8 ay falan..
Sonra küçük bir kavga ayrılık derken bir hafta sonra aynı kolejden başka öğretmen bayanla sözleniyor kendisi..
Çok güvenme derim. Sonra aynı kurumda çalışmak işkence olmuştu kıza..
Çok enteresan...
Kurumlarda ahlak dışı ilişkiler yaşanmadığı müddetçe gençlerin birlikteliği desteklenir.
Eğer müdürünüz sıkıntılıysa bundan evvela sizin rahatsız olmanız lazımdı...
Dedikoduysa mesele ilk kadını "harcarlar" böyle durumlarda, yine sizin "kimseye söylemeyelim" demeniz gerekirdi.
O "saklamak" istemiş, yaş da bahane, kurumda bilinmesi de bahane...
Diyeceksiniz ki "ben de ortalığa dökülsün istemedim"....
Ama saklamak isteyen oymuş en başında...
Emin olun o ketum adam gerçekten sevdiği biri söz konusu olsa müdür filan dinlemez...
Geçsin o işleri...
tamamen bahane üretiyo senş de benim gibi yan cepte tutmak istiyo sende boşluktasın zaten kimse bana bakmaz diye sürekli gözünün önündeki adamı ilahlaştırıyosun kanma oyunlarınaBen bu adamı aklımdan çıkaramıyorum ya çıkaramıyorum
Cok haklisin .tamamen bahane üretiyo senş de benim gibi yan cepte tutmak istiyo sende boşluktasın zaten kimse bana bakmaz diye sürekli gözünün önündeki adamı ilahlaştırıyosun kanma oyunlarına
ya seven adam bir baskasi bakmasin diye soylemese bile bakislariyla belli eder...
boyle tiplerden uzak durulmali
daha ne istedigine bile karar verememis
uzuldugunuzle kalirsiniz
30 yasinda adam net olur!
Telefonlarin daha cok calsa,
surekli gulumsemeye baslasan mesela okulda,
"ay bugun de hava ne guzelmis, hayat ne tatliymis kuslar falan" tadinda gezinmeye baslasan :)
Yani aklinda baskasi varmis,
malum sahsin yeri dolmak uzereymis gibi bir izlenim versen?
Denedin mi hic?
Cok haklisin .tamamen bahane üretiyo senş de benim gibi yan cepte tutmak istiyo sende boşluktasın zaten kimse bana bakmaz diye sürekli gözünün önündeki adamı ilahlaştırıyosun kanma oyunlarına
ya seven adam bir baskasi bakmasin diye soylemese bile bakislariyla belli eder...
boyle tiplerden uzak durulmali
daha ne istedigine bile karar verememis
uzuldugunuzle kalirsiniz
30 yasinda adam net olur!
Telefonlarin daha cok calsa,
surekli gulumsemeye baslasan mesela okulda,
"ay bugun de hava ne guzelmis, hayat ne tatliymis kuslar falan" tadinda gezinmeye baslasan :)
Yani aklinda baskasi varmis,
malum sahsin yeri dolmak uzereymis gibi bir izlenim versen?
Denedin mi hic?
Ben 22 yasindayim o 30.
Ya ben çok bunalttim o dönem gizli kalsın iş ortaminda kimseye soylemeyelim dedi .
Bende aptal gibi hiç ağzı sıkı olmayan birine söyleyince iş patladı
Ben zaten yasimdan buyuk gorunuyorum bir de surekli topuklu gomlek etek elbise giyince yas büyüyor.bence yaşlarınız gayet normal 8 yaş o da biraz minyonsa ne sorun olabilirki.
eğer duygularından eminseniz gidin ciddi bi konusma yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?