• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam beni delirticek

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bu sabah ismek in kurslarına bakıyodum çünkü sürekli evdeyi ve doğuma da daha bi kaç ay var bende dedimki vde duracağıma bi kurs tarzı bişeye gidyim 5 eylülde yeni kayıt dönemi başlıyor şimdi eşim de bana bağırdı çağırdı işte neymiş evde oturmalıymışım kursu napçakmışım zaten hamileymişim işte bu tarz bir sürü laf saydı bende sen benim kendimi geliştirmemi istemiyorsun o zaman dedim insan sevinir dedim merak etme çok para değildir zaten devletin dedim özel kursa gitmiycem dedim benimle dövüş edip işe gitti şimdi ben napıyım artık beni iyice bunalttı bıde bana sen önce okulunu bitir daha derslerini vremedin deyip durdu bende ona sen kendine bak daha kpss den 60 bile alamadın dedim bu şekilde atıştık napıyım şimdi kaynana görümce bi yandan bu adam bi yandan bu ne ya :20:

Ay caniiiim bunlarin hepsi ayni bende var o sürüden bitane... bizde bu sabah her sabah oldugu gibi tartistik sudan sebeplerden ....anlayissizlar kendileri bütún disaridalar yaani isde... degisik insanlar górüyolar sohbet ediyolar tamam yoruluyorlar ona diyecegim yok ama sosyaller biz gibi bütüün gún evin icinde degiller... anliyamazlar ...tavan benim basima düsüyor bütün gün artik tatli bi dille istedigini yaptirtmaya calis sakin pes etme tatli dil yilani deliginden cikartirmis derler ya... bizde cok ise yaramaz gerci tartisiriz ardindan hakli olsa haksiz olsa yine o gelir :) hamileymissin allah hayirli saglikli bi evlat nasip etsin senin suanki ruh halin hormonlarindan dolayi degisik daha hassassin...bence nbiraz hamileliginin arkasinada saklan ben mesela yapiyordum bunu :17: cocuk oldumu kendini zaten ona adiyorsun sıkkılmaya bile vaktin olmuyor :)

evlilik zor zanaat.. insanın evde otura otura canı sıkılıyor.
benim eşim karışmaz ama en başta kaynanam izin vermez.
burayıda pek fazla bilmediğimden.
el mahkum evde oturuyorum işte.

bu adamların mayası bozuk yaaaaa
gdo suyla oynamışlar bunların..
senin bir adım ilerde olmanı hazmedemezler..
ne yaparsan yap yaranamazsın zaten ki odunlara :27:
bırak yaaa ye iç ,gez, keyif yap sen de

yakında doğum var bu günleri çok ararsınnnnnn :32:

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..:nazar::nazar:

nee kayınvaliden de izin almak mı :26:

kocan kim eşin mi kayınvaliden mi :17:
sen sadece eşine açıklama yapabilirsin izin alabilirsin..
gerisiiii boş verrrrr aldırmaaaaa yoksa kocan çok,karışanın çok olur..:51:

kv ne haddine?
ayrıca sora sora bağdat bulunur. sen gezip dolaşmadan nasıl bileceksin yaşadığın yeri ve çevreyi..

gez biraz zihnin dağılır.:16: bebeğinle sana iyi gelir.

kv ne haddine?
ayrıca sora sora bağdat bulunur. sen gezip dolaşmadan nasıl bileceksin yaşadığın yeri ve çevreyi..

gez biraz zihnin dağılır.:16: bebeğinle sana iyi gelir.

nee kayınvaliden de izin almak mı :26:

kocan kim eşin mi kayınvaliden mi :17:
sen sadece eşine açıklama yapabilirsin izin alabilirsin..
gerisiiii boş verrrrr aldırmaaaaa yoksa kocan çok,karışanın çok olur..:51:

ah o öyle bir kayınvalidedir ki. İnsanı yaşadığına pişman eder.
Ben şu bebişimi bi hayırlısıyla alayım kucağıma birazda büyüteyim okula bile başlıycam.
görcek o.
şimdi varsın karışsın. ben bi doğuruyumda :47:

Back
X