- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Başlığınızı yanlış buldum. Sizi delirten o değil, bizzat kendinizsiniz zira.
Sevgilinizin huyunu ben bile öğrendim artık.
O adam öyle bir adam.
Olduğu gibi davranıyor.
Eskiden de böyleydi. Şimdi de böyle. Nesine şaşırıyorsunuz hiç ama hiç anlamıyorum.
Madem insanların değişebileceğini düşünüyorsunuz, ondan değişmesini beklemek yerine siz kendinizi ona uyacak şekilde değiştirirseniz bal börek olursunuz.
Deliriyorsanız ayrılacaksınız. Ki ayrılmıştınız.
Barıştığınızı okuduğumda sizden ümidi kestim ben. Çünkü demek ki kendiniz için uygun gördüğünüz ilişki ve hayat tarzı bu yani.
Sorununuzu çözmeden barışmışsınız, sonuca şaşırmamalısınız.
Daha bunlar bir şey değil, sevgilinizin aileyle dipdibe veya aynı evde yaşamak gibi fantezileri vardı hatırlıyorum.
Daha onlardan sorun yaşayacaksınız.
Geçenlerde yana yana patrona söylenecek yalan arıyordunuz uğurlamaya gitmek için, umarım gerçekleşmez ama sevgilinizin en ufak sorun çıkarmanızda sizi, ilişkinizle ilgili bu tarz şeyleri işyerinize ve ailenize söylemekle tehdit edeceğini düşünüyorum. Bende çizdiği profil bu.
"Beni bir kere kandırırsan sana yazıklar olsun, beni iki kere kandırırsan bana yazıklar olsun" derler. Sizin kaçıncı?
Tabiki de böyle bi yaşam tarzı istemiyorum kim ister ki,
Ben sevgilimi gercekten çok seviyorum ona değer veriyorum yıkıcı değil de yapıcı olmak istiyorum ama onun sunduğu şartlar altında değil.
Geçirmeye de iyi ki gitmişim çarsamba günü gitti cuma sabahı patlama oldu bulunduğu yerde gitmeseydim heralde kahrımdan ölürdüm ogün sabah ki kokrumu anlatamam ona bişey oldu sandım ulaşamadım vs...
Bu sorunları aşabileceğimizi düşünüyorum ama artık acaba ben nerde yanlış yapıyorum derdimi ona yanlış mı ifade ediyorum diye düşünmeye basladım o yuzden konu açtım