- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
iyide dinlemediği zamanda eline birşey geçmiyo ki daha kötü oluyo herseyo şartlarda ölüm korkusuyla sen yaşasan karşındakini ne kadar dinlersin acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide dinlemediği zamanda eline birşey geçmiyo ki daha kötü oluyo herseyo şartlarda ölüm korkusuyla sen yaşasan karşındakini ne kadar dinlersin acaba
Çalışırken gayet iyi bi sıkıntı yok ne zamanki boş kalıyo en ufak seye takıyoAllahım kimlere emanetiz ya bu adam çok mu boş yoksa mesai saatleri dışında mı böyle günahını da almıyım şimdi :)
O surec icinde evlikk dusunuyor musunuz3 yıl daha orada
Zaten evlenmiyoruz diye böyle oldu, o evlenmek istiyor da ben daha babama söylemeye korkuyorum şartlar gereği sen dön öyle evleniriz diyorumO surec icinde evlikk dusunuyor musunuz
Yok ya 1 yıldır falan böyle, bende hep tartısmayalım diye genelde kendimi ispatlamaya çalışırdım ona ama artık yoruldum söylediklerime inanmamasından bu sefer açıklama yapmayıncada direk yalancı konumuna düşüyorum
Bende öyle dedim zaten izin mi alcam senden dedim, artık gercekten gururum kırılıyo hiç bişey yapmadıığım halde azar işitiyorum senden kız kardesim bile gülüyo abla inanmıyorum ya bunun için hesap mı veriyosun diyo bana dedim. Onun gazıyla mı böyle davranıyosun diyo o zamn da, bu şekilde davrandığın sürece hakkımı helal etmiyorum sana dedim ayrıldım sandı zaten gitmemi bekliyodun beni burda ne hale getirdin yazıklar olsun diyo.böyle hayat mi geçer ya iki dakika online olmadın diye problem mi çıkarılır belki tuvalete gittiniz belki aileniz seslendi belki telefonu kenara koydunuz unuttunuz, fotoğraf paylaşmak için izin mi alman gerekiyormuş.
bak neler okuyoruz bu kıskançlığın mesafeyle meslekle uzakla ilgisi yok evlenince daha da beter olur, yaşınız kaç mesleğiniz ne bilmiyorum ama göz göre göre kendini ateşe atma.
bazen hayatta yaşadığımız olumsuz şeyler, kötü görünen şeyler hayırlı bir iş olarak gerçekleri net bir şekilde görmemi için karşımıza çıkıyor o nedenle sizde bu olaylarda ders çıkarın
Hala değişir diye bekliyorum işte, sizlerden yorum bekliyorum şöyle şöyle yaparsan zamanla yoluna girer tarzındaKelebek sana birşey diyim mi ?? Bu adam değişir diye bekleme bence değişmediğini göre göre bile bile döndün ya artık değişmez böyle gider
Valla sevgilinle barıştığını okuduğumda kal geldi ve ben o kal gelmesini üzerimden atamadımHala değişir diye bekliyorum işte, sizlerden yorum bekliyorum şöyle şöyle yaparsan zamanla yoluna girer tarzında
Ayyy yok almıyayımValla sevgilinle barıştığını okuduğumda kal geldi ve ben o kal gelmesini üzerimden atamadımha ama şu var ilerisi hakkında yorumum olabilir belki aynı türden eniştemiz var ve tabi onun bitmek bilmeyen kıskançlık krizleri
Bende öyle dedim zaten izin mi alcam senden dedim, artık gercekten gururum kırılıyo hiç bişey yapmadıığım halde azar işitiyorum senden kız kardesim bile gülüyo abla inanmıyorum ya bunun için hesap mı veriyosun diyo bana dedim. Onun gazıyla mı böyle davranıyosun diyo o zamn da, bu şekilde davrandığın sürece hakkımı helal etmiyorum sana dedim ayrıldım sandı zaten gitmemi bekliyodun beni burda ne hale getirdin yazıklar olsun diyo.
Onu gercekten seviyorum ama böyle de benim psikolojim bozuldu
Niye kız ??millet falcılara para bayılır gelecekte beni ne bekliyor diye ben sana bedavaya söylüyorum işte:))Ayyy yok almıyayım![]()
Ben hala düzeleceğini umut etmek istiyorum uşağı , inşallah yaniNiye kız ??millet falcılara para bayılır gelecekte beni ne bekliyor diye ben sana bedavaya söylüyorum işte:))
Çıkmamış candan umut kesilmez diyosun yaniBen hala düzeleceğini umut etmek istiyorum uşağı , inşallah yani
Ya bana cidden çok saçma geliyo bu denli benden şüphelenmesi, o yüzden bigün boşuna günahımı aldığını anlayacak ve bidaha böyle davranmayacak diye umut ediyorum kısacası hayırlısı artıkÇıkmamış candan umut kesilmez diyosun yani