Bu Adam Beni Gerçekten Delirtiyor !!

Hiç uğramaşamazdım böyle tiplerle , şimdiden böyle ise ilerde nasıl olur acaba , radikal insanlardan hep korkmuşumdur ayrıca güven eksikliğini hiç bir söz düzeltemez bu cinayete kadar gider

Hiç uğramaşamazdım böyle tiplerle , şimdiden böyle ise ilerde nasıl olur acaba , radikal insanlardan hep korkmuşumdur ayrıca güven eksikliğini hiç bir söz düzeltemez bu cinayete kadar gider

Yok ya 1 yıldır falan böyle, bende hep tartısmayalım diye genelde kendimi ispatlamaya çalışırdım ona ama artık yoruldum söylediklerime inanmamasından bu sefer açıklama yapmayıncada direk yalancı konumuna düşüyorum

böyle hayat mi geçer ya iki dakika online olmadın diye problem mi çıkarılır belki tuvalete gittiniz belki aileniz seslendi belki telefonu kenara koydunuz unuttunuz, fotoğraf paylaşmak için izin mi alman gerekiyormuş.

bak neler okuyoruz bu kıskançlığın mesafeyle meslekle uzakla ilgisi yok evlenince daha da beter olur, yaşınız kaç mesleğiniz ne bilmiyorum ama göz göre göre kendini ateşe atma.

bazen hayatta yaşadığımız olumsuz şeyler, kötü görünen şeyler hayırlı bir iş olarak gerçekleri net bir şekilde görmemi için karşımıza çıkıyor o nedenle sizde bu olaylarda ders çıkarın

Kelebek sana birşey diyim mi ?? Bu adam değişir diye bekleme bence değişmediğini göre göre bile bile döndün ya artık değişmez böyle gider

Nereye kadar bir şeyleri alttan alıp düzeltmeye çalışacaksınız ? 3 sene daha orda diyorsunuz, 3 sene sonra gelecek bu sefer yaptığı şeyleri 3 sene Cizre'de kalmasına bağlayacak. Ben 3 sene orada kaldım psikolojim bozuldu ondan böyleyim diyecek. Her seferinde daha da kötüleşecek. Adam ufak çocuk gibi duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor ama parmağımı kestim senin yüzünden diye. Böyle insanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Benim de bir erkek arkadaşım vardı, kalbi delikti her kavgamızda bayılıyorum ölüyorum diye beni ağlatırdı. En sonunda kafama dank etti ulan sen bu adamı nereye kadar çekeceksin diye koydum tekmeyi bitti gitti. Ayrıldıktan sonra ne tehditler, ne mesajlar. Böyle insanlardan hayır gelmez. En yakın zamanda kaç kurtar kendini.

böyle hayat mi geçer ya iki dakika online olmadın diye problem mi çıkarılır belki tuvalete gittiniz belki aileniz seslendi belki telefonu kenara koydunuz unuttunuz, fotoğraf paylaşmak için izin mi alman gerekiyormuş.

bak neler okuyoruz bu kıskançlığın mesafeyle meslekle uzakla ilgisi yok evlenince daha da beter olur, yaşınız kaç mesleğiniz ne bilmiyorum ama göz göre göre kendini ateşe atma.

bazen hayatta yaşadığımız olumsuz şeyler, kötü görünen şeyler hayırlı bir iş olarak gerçekleri net bir şekilde görmemi için karşımıza çıkıyor o nedenle sizde bu olaylarda ders çıkarın
Bende öyle dedim zaten izin mi alcam senden dedim, artık gercekten gururum kırılıyo hiç bişey yapmadıığım halde azar işitiyorum senden kız kardesim bile gülüyo abla inanmıyorum ya bunun için hesap mı veriyosun diyo bana dedim. Onun gazıyla mı böyle davranıyosun diyo o zamn da, bu şekilde davrandığın sürece hakkımı helal etmiyorum sana dedim ayrıldım sandı zaten gitmemi bekliyodun beni burda ne hale getirdin yazıklar olsun diyo.
Onu gercekten seviyorum ama böyle de benim psikolojim bozuldu

Kelebek sana birşey diyim mi ?? Bu adam değişir diye bekleme bence değişmediğini göre göre bile bile döndün ya artık değişmez böyle gider
Hala değişir diye bekliyorum işte, sizlerden yorum bekliyorum şöyle şöyle yaparsan zamanla yoluna girer tarzında

Hala değişir diye bekliyorum işte, sizlerden yorum bekliyorum şöyle şöyle yaparsan zamanla yoluna girer tarzında
Valla sevgilinle barıştığını okuduğumda kal geldi ve ben o kal gelmesini üzerimden atamadım :( ha ama şu var ilerisi hakkında yorumum olabilir belki aynı türden eniştemiz var ve tabi onun bitmek bilmeyen kıskançlık krizleri

Bende öyle dedim zaten izin mi alcam senden dedim, artık gercekten gururum kırılıyo hiç bişey yapmadıığım halde azar işitiyorum senden kız kardesim bile gülüyo abla inanmıyorum ya bunun için hesap mı veriyosun diyo bana dedim. Onun gazıyla mı böyle davranıyosun diyo o zamn da, bu şekilde davrandığın sürece hakkımı helal etmiyorum sana dedim ayrıldım sandı zaten gitmemi bekliyodun beni burda ne hale getirdin yazıklar olsun diyo.
Onu gercekten seviyorum ama böyle de benim psikolojim bozuldu

klasik erkek muhabbeti gitmemi bekliyordun ne demek ya.. bu erkek milletin hepsi aynı telden çalıyor dönüp ben bunu yaptım o yüzden bu böyle demiyor. Orayı gitmesinin sorumlusu sen değilsin kendisi bu mesleği seçti ve bu mesleğin fıtratında doğuda görev yapmak var. Siz elinizden geleni yapar destek olur manevi destek verirsiniz ama size bu şekilde davranma hakkını ona hiçbir koşul vermez.
Kendinize ezdirmeyin ve laf ettirmeyin aranızda hiçbir bağ yokken size bu şekilde açıklama yaptıran laf eden evlendikten sonra neler yapmaz.

Başlığınızı yanlış buldum. Sizi delirten o değil, bizzat kendinizsiniz zira.

Sevgilinizin huyunu ben bile öğrendim artık.

O adam öyle bir adam.

Olduğu gibi davranıyor.

Eskiden de böyleydi. Şimdi de böyle. Nesine şaşırıyorsunuz hiç ama hiç anlamıyorum.

Madem insanların değişebileceğini düşünüyorsunuz, ondan değişmesini beklemek yerine siz kendinizi ona uyacak şekilde değiştirirseniz bal börek olursunuz.

Deliriyorsanız ayrılacaksınız. Ki ayrılmıştınız.

Barıştığınızı okuduğumda sizden ümidi kestim ben. Çünkü demek ki kendiniz için uygun gördüğünüz ilişki ve hayat tarzı bu yani.

Sorununuzu çözmeden barışmışsınız, sonuca şaşırmamalısınız.

Daha bunlar bir şey değil, sevgilinizin aileyle dipdibe veya aynı evde yaşamak gibi fantezileri vardı hatırlıyorum.

Daha onlardan sorun yaşayacaksınız.

Geçenlerde yana yana patrona söylenecek yalan arıyordunuz uğurlamaya gitmek için, umarım gerçekleşmez ama sevgilinizin en ufak sorun çıkarmanızda sizi, ilişkinizle ilgili bu tarz şeyleri işyerinize ve ailenize söylemekle tehdit edeceğini düşünüyorum. Bende çizdiği profil bu.

"Beni bir kere kandırırsan sana yazıklar olsun, beni iki kere kandırırsan bana yazıklar olsun" derler. Sizin kaçıncı?

Back
X