erkek arkadaşım çok tuhaf. söylediğim bir şey başka yere çekip, kavga çıkarıp, sonra da sen yaptın diyor. o çalışıyor ve çok yoğun. böyle şeylere vakti yok. ama ben internetten geleceğimize dair bir şeyler bulup ona gösterince çok mutlu oluyorum. az önce sadece 1 dakikasını aldı bi resim gönderdim kafayı yiyeceksin bunlarla vs. diye takıldı. ben de üzerine bir şaka yaptım. dedim ki: sen de kafayı yesen iyi olur yoksa seni evliliğe zorluyor muyum? hee deyp geçecekti biz her şeye güleriz. beni tersledi gece gece saçma sapan tartışmalar yaratma dedi. ben de şaka olduğunu söyledim. hadi baştan alındı, ben şaka olduğunu söyleyince konuyu kapatması gerekmez miydi? uzattıkça uzattı. ben de ben sadece şaka yapmıştım asıl tartışma çıkaran şu an sensin dedim. saat 2buçuk.bu saate kadar oturmuş ve msnden sadece 10 dakika görüştük. birazdan beni arayacak senin yüzünden uykum dağıldı gece gece neden tartışma çıkarıyosun ben sabah erken kalkıcam senin gibi öğleye kadar yatmıcam vs diyo. ne zaman alttan alsam ben suçlu oluyorum. tartışıyoruz ben konuyu kapatıyorum sırf sinirlenmesin diye hadi uyu hayatım diyorum saat 2 de arıyo sonra ben savunmaya geçince uzatıyosun diyo. gece 2 de arayan kendisi uzatan neden ben oluyorum anlamıyorum bi de evlenmeyi düşünüyoruz çoğu zaman çok anlayışlı ama ne yapsam yaranamıyorum ve hep suçlu benim. bu beni çok yoruyor şimdiden böyleyse evlenince ne olur diyorum. evli arkadaşlar, bu ileride büyük bi sorun haline dönüşür mü? ne yapmam lazım?