• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam bi acaip dostum :)

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Hanımlar benim sevgilim tam bir hödük ama olsun yinede onu çok seviyorum. Neysee ben yine aşka geldim sanırım konuya giriyim hemen :) iki yıllık bi ilişkim var 26 yaşındayım üni bitti atamamda oldu çok şükür. Sevgilimde 27 yaşınds onunda güzel bir işi var. Yani evlenmemiz için hiç bir engel yok. Bazen bana ailem artık bu işin adını koyalım bende bişeyler olsun istiyorum artık diyo bende tmm aşkım bende çok isterim senden ayrı kalmak istemiyorum daha fazla filan diyorum konu orda kapanıyo bi daha açmıyor. Aradan bi ay filan geçiyor bu tekrar bişeyler olmasın mı artık filan diyo olsun diyorum yine tık yok kapanıyor konu. Gerçekten anlamıyorum amacı ne bunun. Beni sevdiğine inanıyorum ama niye böyle oluyor anlayamıyorum. Yaa ben bu adamın parmağına yüzüğü nasıl takarım canıma tak etti artık :)))

sende ailemle konuştum bekliyolar gün belirleyelim artık de. bunları oyalamak içinmi söylüyo yoksa ciddimi, tepkisine göre anlarsın

Basliga cevabimdir...oo yeaahh rockci cizgimdem ciktim :KK70:.....fragman gibi filmin devami yok... sanirim kararsiz siz eminseniz dogru kisi olduguna ki kesinlikle istihareye yatin derim ve acik acik bir kere konusun bence cok degil bir kez cisdi olarak bir kac sefer acarsaniz bu seferde cok merakli gibi olursunuz sadece konu netlessin
gel gitlerle nereye kadar

Bence taktiği değiştir ve oralı olma.

Hatta arkadaşlarımdan evlenen, şöyle şöyle olanlar var, evlilikten soğur gibiyim falan de. Sanırım ben uzun süre evlenmicem böyle iyiymiş de.

Bırak o tutuşsun bebişim...

Bence taktiği değiştir ve oralı olma.

Hatta arkadaşlarımdan evlenen, şöyle şöyle olanlar var, evlilikten soğur gibiyim falan de. Sanırım ben uzun süre evlenmicem böyle iyiymiş de.

Bırak o tutuşsun bebişim...
Dedim bunu :))) yok öyle uzun süre evlenmemek filan dedi ama yine tık yok :))))

Öyle söylediği vakit, hadi canım gün belirleyelim demek zor olmasa gerek ,
Bunu denediniz mi ?

bidaha sana bunu sorduğunda ''bana hep aynı şeyi soruyosun bende hep aynı cevabı veriyorum ama gerisini getirmiyosun. Ailene söyle demiyosun evlenme teklifi etmiyosun anlamadım ne işsin'' de yani.Sinirli deme tabi ''yav he he'' der gibi konuş. Muhabbet ordan alır başını gider zaten işte.

Evlenme teklif etti mi?
Hahh işte etmedi. Bi ara evlilik konusunu konuştuğumuzda ben teklif isterim dedim klişe şeylerde istemem şaşırt beni filan demiştim şakayla :) acaba farklı bişey mi bulamıyo ondan mı şeetmiyo anlamadım ki :)))

Hahh işte etmedi. Bi ara evlilik konusunu konuştuğumuzda ben teklif isterim dedim klişe şeylerde istemem şaşırt beni filan demiştim şakayla :) acaba farklı bişey mi bulamıyo ondan mı şeetmiyo anlamadım ki :)))
Niye sordum biliyor musun,ben teklif almadım da:110: Sizin de sanki bizimki gibi gelişiyor

Bunu denediniz mi ?
Dedim o zamanda hsziranda tayin durumu belli olcak o güne kadar net bişey belirkeyemeyiz diyo.

Bunu denediniz mi ?
Fazla üstüne gitmek istemiyorum böyle evlilik meraklısı biri gibiymişte görünmek istemiyorum. Ama sanırım evlilik meraklısı oldum sayesinde :)

Back
X