- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Alaboraliman
Beddua konusu espri canım.. Alınan ahlar yerde kalmazBeddua degil ahım var öle güveniyoki damadına kızına öve öve bitiremiyo bİr zamanlar bende ogluna öle güvenmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beddua konusu espri canım.. Alınan ahlar yerde kalmazBeddua degil ahım var öle güveniyoki damadına kızına öve öve bitiremiyo bİr zamanlar bende ogluna öle güvenmiştim
Cok haklısınız belliki aynı durumları yaşamışsınız bu saatden sonra bu hareketinden sonra ben umudumu kestim zaten ne agladım ne bagırdım ne cagırdım sadece hırsla vurmasına karşılık verdim cünkü bunları haketmedim ben onunla aç yattım ailesi yoktu şimdi ailesi var çünkü parayla doyuruyor onları madem öyle bende yeni yol yeni hayat kurarım hiç yoktan kendi paramı korkmadan harcarımNe kadar kötü bi durum kadınlar bunu yaşamalımı ? Üstelik bunu yaptıran sebep olanda bir kadın .. Bu annelerin oğullarını saplantılı şekilde sevdiklerini! Zannetmeleri ve geline yapılan eziyet, psikolojik siddet oğulları tarafından gösterilen sözlü ve fiili şiddet ancak onların egoları bittiği zaman biter.. Yazık size bunu yaşatan esinize , sadece size değil o bebişe ailenize de bunu yaşatıyor.. Tercih sizin ama inanın binlerce defa da gidip gelseniz değişmiyor.. Yaşadım biliyorum ve noluyor biliyomusunuz yıllar sonra bunu hatıtlattığınızda yanınızda Eşiniz saydığınız adama ; sen iyilik mi yaptın ne yaptın ki ? Benim ailem sana hiçbirşey yapmadı adam olsaydın da yaptırmasaydın oluyor.. Siz ise giden günlerinize yanıyorsunuz..
Zamanini boşa harcama. Sabahtan aksama degisen insanla sen sonunu görebiliyor musun? Mutsuz anne babanin oldugu bir ailede kizin büyüse ne olur.Selam kızlar 6yıllık evliliyim bir kızım var bu adamı büyütemedim neler yapmadım bu yuva için olsun dedim kızım benim gibi öksüz büyümesin olur dedim gecer dedim düzelir dedim...
Birkaç aydır cok iyiyiz tam bir aile babası oldu cünkü annesiyle konuşmuyorsun! Ben zaten bir senedir görüşmüyorum yan binada oturuyorlar görümceyle
Gecen gün barıştı sende barış dedi asla dedim bu saatten sonra olan olsun ben istemiyorum dedim tamam dedi.
Ne olduysa bugün barut gibi doldurmuş içirmiş yollamışlar! Önce şakayla karışık vurmaya başladı bende karşılık verince sen vuramazsın dedi bende hoşt dedim cünkü cok sert bi şekilde sırtıma vurdu sonra kendi kendine başladı söylenmeye ve aynen bunlar annesinin lafları sen terbiyesizin, ben senin annene bugüne kadar bişey dedimmi, bizimkileri sevmiyorsun, artık bende soğudum senden, sonumuzu göremiyorum, biz aile olamayız ohhh dedim negüzel gazlamışlar seni bu saatden sonra ben hiç çekemem seni uymaca akıllı dedim. Bu şahıs kac aydır bana aşkı ı ilan eden şahıs daha sabah işe yollarken geldi sarıldı dünyaya bidaha gelsem gene seni severdim dedi cıktı eee ne oldu iş çıkışı annesinde damat beyi agırladılar sonrasında gelin hanım ele alındı belli... Gercekten yoruldum bukadar insan degişebilirmi ya valla cekmicem artık ailemde arkamda yalnızca boşanma dan gelme diyorlar cünkü her küsüp gittiğimde bu adam dönüp te cocugun sütü varmı bile demez umrunda olmaz yani.. Kendimide atak gecirmemek için sakinleştiriyorum. genciliğim bidaha gelmicek o insanlar sırf bugün bu anı bekliyorlar suan onlar için canımı sıkmıcam biliyorumki Rabbim aynısını karsılarına cıkarıcak bugün benim sancım onların içinde agrı olacak geldim sakince odaya kitlendim kızıma sarıldım güldüm komik şeyler anlattım ona... Şimdi uyudu bende sizinle dertleşmek için buraya geldim... Sorun şu ki bu adam annesinin tek lafıyla bizi gözünden cıkarıyorsa bu evliliğe bu insana emek vermeye deger mi devam etmeli iyim?
A Alaboraliman hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun çok çok zor çünkü karar verirken ilerde giden günlerinize yanmayacağınız şekilde karar verin.. O tarz adamlar değişmiyor ( Allah kimseye anne baba acısı göstermesin tabiki) aile büyüklerini kaybetseler dahi onların yerini dolduracak birilerini buluyorlar ve sizi ezmeye devam ediyorlar. Bunu annem söylemişti o zamanlar inanmamıştım meğer ne kadar da haklıymış. Ömrüm hep 2. 3. Kişi olmakla geçti.. Sabah olsun istemezdim çünkü her sabah aksam olana kadar eziyeti ne zamanki akşam olurdu herkes yatardı kendimin hayatın farkına varmaya çalışırdım bir odada.Şimdi düşünüyorum da ömrümün 15 senesini boyle geçirmek için naptim ben diye ?? sonuç çok açık böyle bir evlilik yapıp korkumdan sonrasında boşanamamak..Cok haklısınız belliki aynı durumları yaşamışsınız bu saatden sonra bu hareketinden sonra ben umudumu kestim zaten ne agladım ne bagırdım ne cagırdım sadece hırsla vurmasına karşılık verdim cünkü bunları haketmedim ben onunla aç yattım ailesi yoktu şimdi ailesi var çünkü parayla doyuruyor onları madem öyle bende yeni yol yeni hayat kurarım hiç yoktan kendi paramı korkmadan harcarım
Peki boşandıktan sonra ne yaptınız nasıl geçti hayatınız çocuk varmıydı sadece sunu biliyorum ki ailem arkamda hertürlü destek olurlar cünkü bu evlilik için Nekadar fedakarlık yaptım onlarda şahit bitir gel diyorlar suan yansıtmıyorum zatenA Alaboraliman hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun çok çok zor çünkü karar verirken ilerde giden günlerinize yanmayacağınız şekilde karar verin.. O tarz adamlar değişmiyor ( Allah kimseye anne baba acısı göstermesin tabiki) aile büyüklerini kaybetseler dahi onların yerini dolduracak birilerini buluyorlar ve sizi ezmeye devam ediyorlar. Bunu annem söylemişti o zamanlar inanmamıştım meğer ne kadar da haklıymış. Ömrüm hep 2. 3. Kişi olmakla geçti.. Sabah olsun istemezdim çünkü her sabah aksam olana kadar eziyeti ne zamanki akşam olurdu herkes yatardı kendimin hayatın farkına varmaya çalışırdım bir odada.Şimdi düşünüyorum da ömrümün 15 senesini boyle geçirmek için naptim ben diye ?? sonuç çok açık böyle bir evlilik yapıp korkumdan sonrasında boşanamamak..
sanki beni yazmissinBilmiyorum.. benimde evliligim hatali
Biktim.
Bebegim var ama bu adamdan umudum yok..
Ne deger goruyorum ne baska bsiey...
Siddet ve hakaret bagirma
Baska birsey yok ortada...
Iletisim kurmaya calismak suc onunla..
Selam kızlar 6yıllık evliliyim bir kızım var bu adamı büyütemedim neler yapmadım bu yuva için olsun dedim kızım benim gibi öksüz büyümesin olur dedim gecer dedim düzelir dedim...
Birkaç aydır cok iyiyiz tam bir aile babası oldu cünkü annesiyle konuşmuyorsun! Ben zaten bir senedir görüşmüyorum yan binada oturuyorlar görümceyle
Gecen gün barıştı sende barış dedi asla dedim bu saatten sonra olan olsun ben istemiyorum dedim tamam dedi.
Ne olduysa bugün barut gibi doldurmuş içirmiş yollamışlar! Önce şakayla karışık vurmaya başladı bende karşılık verince sen vuramazsın dedi bende hoşt dedim cünkü cok sert bi şekilde sırtıma vurdu sonra kendi kendine başladı söylenmeye ve aynen bunlar annesinin lafları sen terbiyesizin, ben senin annene bugüne kadar bişey dedimmi, bizimkileri sevmiyorsun, artık bende soğudum senden, sonumuzu göremiyorum, biz aile olamayız ohhh dedim negüzel gazlamışlar seni bu saatden sonra ben hiç çekemem seni uymaca akıllı dedim. Bu şahıs kac aydır bana aşkı ı ilan eden şahıs daha sabah işe yollarken geldi sarıldı dünyaya bidaha gelsem gene seni severdim dedi cıktı eee ne oldu iş çıkışı annesinde damat beyi agırladılar sonrasında gelin hanım ele alındı belli... Gercekten yoruldum bukadar insan degişebilirmi ya valla cekmicem artık ailemde arkamda yalnızca boşanma dan gelme diyorlar cünkü her küsüp gittiğimde bu adam dönüp te cocugun sütü varmı bile demez umrunda olmaz yani.. Kendimide atak gecirmemek için sakinleştiriyorum. genciliğim bidaha gelmicek o insanlar sırf bugün bu anı bekliyorlar suan onlar için canımı sıkmıcam biliyorumki Rabbim aynısını karsılarına cıkarıcak bugün benim sancım onların içinde agrı olacak geldim sakince odaya kitlendim kızıma sarıldım güldüm komik şeyler anlattım ona... Şimdi uyudu bende sizinle dertleşmek için buraya geldim... Sorun şu ki bu adam annesinin tek lafıyla bizi gözünden cıkarıyorsa bu evliliğe bu insana emek vermeye deger mi devam etmeli iyim?
Yok sükür öle birisi degil yani tehdit falan bilmez hatta benim ailemden kendisi daha cok korkar çekinir bugün abim geldi öylesine hiçbişey yokmuş gibi davranıyo gözümün içine bakıyo bişey derim diye bende caktırmamak için seslenmedimA Alaboraliman boşanamadım çünkü eşim sürekli tehtit etti 15 senem acıyla geçti 1 evladım var eşim baskasıyla çıkıp gitti hayatımızdan şimdi kızımla yaşıyorum hayatımıza kimseyi almıyoruz çok mutluyuz ama keşke cesaret edebilseydim bunları yaşamasaydım hayatımın sonuna kadar onu ve ailesini affetmicem ve hakkımı helal etmeyeceğim. Benim ailem de arkamdaydı fakat eşim aileme zarar vermekle tehtit ediyordu sırf aileme zarar gelmesin diye elim kolun bağlı psikolojik şiddet yaşadım. Eğer ailenize ve kendinize güveniyorsanız çekmeyin inanın çok ağır tahribatlar alıyorsunuz sonunda ve gerçekten giden günlerinize yanıyorsunuz..
Aynen bilmezdi ana baba şimdi yuvasını yıkıcak umru degil neoldu bİr zamanlar aglanıyodu bana sahip çıkmadılar diyeHaklısın valla bu erkekler ne fena insanlar sınir oluyorum evlenmeden ailesinin adını anmayanlar evlenince bi anne kız kardeş abla delisi oluyor anlamıyorum yani.
Aa bu cümle bana çok tanıdık geldiAynen bilmezdi ana baba şimdi yuvasını yıkıcak umru degil neoldu bİr zamanlar aglanıyodu bana sahip çıkmadılar diye
Ozaman Niye evleniyorlar yhaaaAa bu cümle bana çok tanıdık geldi
Benim de eski eşim annem beni bıraktı 17 yıl önce derdi. Bi evlendim canim annem birtanecik annem
Annesi de paşa oğlum kıymetlim neyse şimdi koyun koyuna yasasinlar![]()
bence sen eşini bırakacağına sopayı ters cevir.yani demem o ki sende onlar gibi alttan alttan çalış.eşine sarıl canım aşkım birtanem sen benim eşimsin sevdiğimsin ver gazı yolla ver gazı işine gücüne yolla.pes etmeye değmez.eşin demekki gazla çalışıyorsa bu senin içinde geçerli.sende hep iyi davran onlar görsün diye sarıl öp öyle yolla.asla ailesini şikayet etme.işi tersine cevir anlatabilmişimdir umarım.kötü gidipte iyi gelmez derler.Selam kızlar 6yıllık evliliyim bir kızım var bu adamı büyütemedim neler yapmadım bu yuva için olsun dedim kızım benim gibi öksüz büyümesin olur dedim gecer dedim düzelir dedim...
Anladım cnm bizimki gazdan alır ama bir okadarda totosu kalkar kendini bulunmaz hint kumaşı sanır halbuki evlendikten sonra aşırı kilo aldı ve iyice bakımsızlastı ona ragmen bebek büyütür gibi ilgilenirim artık o benimle ilgilensin millet manken gibi karın var zayıfla diyorlar zoruna gidiyobence sen eşini bırakacağına sopayı ters cevir.yani demem o ki sende onlar gibi alttan alttan çalış.eşine sarıl canım aşkım birtanem sen benim eşimsin sevdiğimsin ver gazı yolla ver gazı işine gücüne yolla.pes etmeye değmez.eşin demekki gazla çalışıyorsa bu senin içinde geçerli.sende hep iyi davran onlar görsün diye sarıl öp öyle yolla.asla ailesini şikayet etme.işi tersine cevir anlatabilmişimdir umarım.kötü gidipte iyi gelmez derler.
Hepsi öyle... canım anam moduna giriyorlar evlenince sanirim:) insallah benimki canım karım der ahahhaAa bu cümle bana çok tanıdık geldi
Benim de eski eşim annem beni bıraktı 17 yıl önce derdi. Bi evlendim canim annem birtanecik annem
Annesi de paşa oğlum kıymetlim neyse şimdi koyun koyuna yasasinlar![]()
Valla bilmiyorum ben yaa ve bu konular düşündükçe canımı sıkıyor yaşayana kim bilir nasıl sıkıntı veriyordurAynen bilmezdi ana baba şimdi yuvasını yıkıcak umru degil neoldu bİr zamanlar aglanıyodu bana sahip çıkmadılar diye