Bu adam çekmeye deger mi?

evet işte, nereye kadar...
Çocuk olmayınca kolay bitioda çocuk olunca ite kaka nereye kadar çevremde okdar çok ki kuzenimdede aynı sorunu yaşadı düğününde bile kv kavga çıkardı düğünü bile zehir etti kıza ama işte eşi subay mecbbur görev yrinden dolayı uzakta allahtan ama eşi tavrını koydu ailesine .. keşke herkes öle olabilsee

Bence kaynananıza iyi davranmayı deneyin bi kerede eşiniz iyi davranırken görsün ona göre kvdinizin tavırlarını izlesin bunu teklif edin eşinize eğer halen kv kötü davranırsa de eşine napıcaksın de bakalım nedicek bunu teklif edin
Ah ah neler denedim kardeş ne hediyeler aldım kuruş kuruş biriktirdiğim Parayla yeterki eşim görsün bilsin diye gidip zorla evlerinde sohbet ediyorum hadi bide kahve içelim diyodum mahkeme duvarı gibi Suratım baktıkları halde Nladımki o degil benim mutlu olmam gerek ve degmeyen insanlar için yanlış yapmışım diyip geri cekildim

Ben bile bukadar nasıl dayandım bilmiyorum üstelikte bize cimri ailesine cekti gi kredilerin hesabı yok. Genede ailesidir dedim olur dedim bir sakız parası bırakmadı aylarca eve akşam kuş gibi yiyecek getirmesini beklerdim borcum cok derdi ailesinin borcu yani neyse anlattıkça içime büyüyor devmişim sadece sacıma düşen beyazlar eser kaldı bidaha yapmaz dedikçe yaptı olmaz dedikçe oldu şimdi kendimi saldım kaybetmekten korkmuyorum çalışır ev temizlerim kızıma da bakarım diyorum
Gücünüz varsa niye ailesini çekesiniz ama son bi defa konuşun baktınız olmuyo Çekmek zorunda deilsin

Ah ah neler denedim kardeş ne hediyeler aldım kuruş kuruş biriktirdiğim Parayla yeterki eşim görsün bilsin diye gidip zorla evlerinde sohbet ediyorum hadi bide kahve içelim diyodum mahkeme duvarı gibi Suratım baktıkları halde Nladımki o degil benim mutlu olmam gerek ve degmeyen insanlar için yanlış yapmışım diyip geri cekildim
Anladım .. herşeyi denemişsin

Çocuk olmayınca kolay bitioda çocuk olunca ite kaka nereye kadar çevremde okdar çok ki kuzenimdede aynı sorunu yaşadı düğününde bile kv kavga çıkardı düğünü bile zehir etti kıza ama işte eşi subay mecbbur görev yrinden dolayı uzakta allahtan ama eşi tavrını koydu ailesine .. keşke herkes öle olabilsee
Zaten bikere tavır koysa benim evim benim ailem benim eşimle sorunum yok siz de onu kızınız gibi görmediniz dese yola gelirler ama yooook bizimki onlar bir dese bu on diyo

Şöyle sana yapar ama kızına yapıldımı dünürlerinin ağzına eder .. ama sizi kızı yerine görmez . Sağda solda lafta kızısınızdır ama eve geldimi el kızısınızdır
Ah bide gel şimdi gör kızı nişanlı aman aman ziyafetler alışverişler aman damat tarafı eksik görmesin diye paralanıyorlar

İnşallah kızında yaşasın bir bir bende göreyim bana bir igne almadılar İYİKİ de almamışlar da, istiyorum galiba damat ta anneci şimdilik alttan alıyorlar herseye tamam diyorlar bizimkilerin bi gercek yüzlerini görseler ah bi görseler

İnşallah kızında yaşasın bir bir bende göreyim bana bir igne almadılar İYİKİ de almamışlar da, istiyorum galiba damat ta anneci şimdilik alttan alıyorlar herseye tamam diyorlar bizimkilerin bi gercek yüzlerini görseler ah bi görseler
Beddua etme kız :) Ama Allah büyük tür yaşattıklarını yaşamadan ölmez o

Beddua degil ahım var öle güveniyoki damadına kızına öve öve bitiremiyo bİr zamanlar bende ogluna öle güvenmiştim

Back
X