- 30 Ekim 2017
- 98
- 49
- 3
- 34
- Konu Sahibi Alaboraliman
Bizimki küs olunca neyapıcagını şaşırıyo kaç kere kovdular evden kaç kere laf yedi genede koştu gitti üstünede anasının nazını cekerarkadaşınız nasıl yaptı?
belki konu sahibine örnek olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki küs olunca neyapıcagını şaşırıyo kaç kere kovdular evden kaç kere laf yedi genede koştu gitti üstünede anasının nazını cekerarkadaşınız nasıl yaptı?
Eşiyle başka şehire taşındılar kendiside eşide konuşmuolar ..arkadaşınız nasıl yaptı?
Saol canım Allah seninde yardımcın olsun. Sarhoş ama belli çok içmemiş ve özellikle yollamışlar laflar annesinin tekrarı en kötüsüde Bana hırsla vurması zoruma gittiKıyamam yaabende işte ablası boğmaya kalktı ses etmedim eşimin burnunu sürttüm ama af ettim .. en sonunda kendisi tekmeyle daldı bana annesi yüzünden ve boşadım . Siz elinizden geleni yapıyorsunuz ayılınca bi alın karşınıza böle olursa gibisinden blöf yapın bence alkollü her duruma müsait ama ayık kafayla anlıycaktır hatasını
Keşkeee bu asla bunların dıbinden ayrılmaz aslaEşiyle başka şehire taşındılar kendiside eşide konuşmuolar ..
Ah ahhh keşke olmasa böle şeyler ama oluyo ... allah yardımcın olsunSaol canım Allah seninde yardımcın olsun. Sarhoş ama belli çok içmemiş ve özellikle yollamışlar laflar annesinin tekrarı en kötüsüde Bana hırsla vurması zoruma gitti
Bnm eşimin aynısıymış çocuğu var bide bizimki çocuk olsun deişirim diodu çook şükür o olmamış diorum şuan.. ya artık ailesinden bi çıksın kendi ailesi var dur desin annesine bu kadar aklı yokmu bu adamınKeşkeee bu asla bunların dıbinden ayrılmaz asla
Bizimki de ikinciyi istiyo gizli korunuyorum ben cocugumu göz yaşıyla büyütmüşüm daha sana cocuk mu yaparım bu annesinin amacını bi anlasam. Şeytan diyoki barış anasıyla dünürler geldikçe laf at Ortaya rezil olsunlar Ama içim almıyo barışmayıBnm eşimin aynısıymış çocuğu var bide bizimki çocuk olsun deişirim diodu çook şükür o olmamış diorum şuan.. ya artık ailesinden bi çıksın kendi ailesi var dur desin annesine bu kadar aklı yokmu bu adamın
Bizimki küs olunca neyapıcagını şaşırıyo kaç kere kovdular evden kaç kere laf yedi genede koştu gitti üstünede anasının nazını ceker
Eşiyle başka şehire taşındılar kendiside eşide konuşmuolar ..
Bi üst konu benim konum. 16 sayfa boyunca herkes fake dedi kimseyi banlamadılar sıkıntı yok belli ki. Kaldırılmış demek ki o kural.
Aynen üstelik te ben cocuguma düşkünüm der üç ay kaldım ne bez ne mama ne ARAMA hiçbirşekilde ulaşmadı cocugunadurumunuz çok zor gerçekten, Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma
sanırım arkadaşınızın eşi, arkadaşınıza yeterli önemi veriyormuş ki taşınmayı kabul etmiş
eğer yanlış anlamadıysam konu sahibinin eşi, konu sahibi evden ayrılınca bir kere aramamış sormamış, çocuğu bile
Aynen üstelik te ben cocuguma düşkünüm der üç ay kaldım ne bez ne mama ne ARAMA hiçbirşekilde ulaşmadı cocuguna
Eh büyükler araya girdi yanlız ailesi degil başka aile büyükleri var gitmiş aglamış güya ben evimin düzenini özledim karım cocugum dönsün seni kırmaz demiş ölelikle döndüm ama şart koştum ne anan ne baban evime giremez bende gitmem diye Ama yavaş yavaş suyunu cıkarmaya başladıneden döndünüz peki?
böyle bir konunuz var mıydı, böyle bi konu hatırlıyorum sanki
Ailesinin tek lafiyla gozden cikarmaz. Icinde birikmis herhalde patlak verdi.Selam kızlar 6yıllık evliliyim bir kızım var bu adamı büyütemedim neler yapmadım bu yuva için olsun dedim kızım benim gibi öksüz büyümesin olur dedim gecer dedim düzelir dedim...
Birkaç aydır cok iyiyiz tam bir aile babası oldu cünkü annesiyle konuşmuyorsun! Ben zaten bir senedir görüşmüyorum yan binada oturuyorlar görümceyle
Gecen gün barıştı sende barış dedi asla dedim bu saatten sonra olan olsun ben istemiyorum dedim tamam dedi.
Ne olduysa bugün barut gibi doldurmuş içirmiş yollamışlar! Önce şakayla karışık vurmaya başladı bende karşılık verince sen vuramazsın dedi bende hoşt dedim cünkü cok sert bi şekilde sırtıma vurdu sonra kendi kendine başladı söylenmeye ve aynen bunlar annesinin lafları sen terbiyesizin, ben senin annene bugüne kadar bişey dedimmi, bizimkileri sevmiyorsun, artık bende soğudum senden, sonumuzu göremiyorum, biz aile olamayız ohhh dedim negüzel gazlamışlar seni bu saatden sonra ben hiç çekemem seni uymaca akıllı dedim. Bu şahıs kac aydır bana aşkı ı ilan eden şahıs daha sabah işe yollarken geldi sarıldı dünyaya bidaha gelsem gene seni severdim dedi cıktı eee ne oldu iş çıkışı annesinde damat beyi agırladılar sonrasında gelin hanım ele alındı belli... Gercekten yoruldum bukadar insan degişebilirmi ya valla cekmicem artık ailemde arkamda yalnızca boşanma dan gelme diyorlar cünkü her küsüp gittiğimde bu adam dönüp te cocugun sütü varmı bile demez umrunda olmaz yani.. Kendimide atak gecirmemek için sakinleştiriyorum. genciliğim bidaha gelmicek o insanlar sırf bugün bu anı bekliyorlar suan onlar için canımı sıkmıcam biliyorumki Rabbim aynısını karsılarına cıkarıcak bugün benim sancım onların içinde agrı olacak geldim sakince odaya kitlendim kızıma sarıldım güldüm komik şeyler anlattım ona... Şimdi uyudu bende sizinle dertleşmek için buraya geldim... Sorun şu ki bu adam annesinin tek lafıyla bizi gözünden cıkarıyorsa bu evliliğe bu insana emek vermeye deger mi devam etmeli iyim?
Eh büyükler araya girdi yanlız ailesi degil başka aile büyükleri var gitmiş aglamış güya ben evimin düzenini özledim karım cocugum dönsün seni kırmaz demiş ölelikle döndüm ama şart koştum ne anan ne baban evime giremez bende gitmem diye Ama yavaş yavaş suyunu cıkarmaya başladı
Boşver barışıp yüzgöz olma .. Ama eşinizinde annesinin asıl yüzünü görmesi lazmBizimki de ikinciyi istiyo gizli korunuyorum ben cocugumu göz yaşıyla büyütmüşüm daha sana cocuk mu yaparım bu annesinin amacını bi anlasam. Şeytan diyoki barış anasıyla dünürler geldikçe laf at Ortaya rezil olsunlar Ama içim almıyo barışmayı
buda kötü işte bu şöle olmuş idare edio ama neree kadr eşini idare edecek konu sahibidurumunuz çok zor gerçekten, Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma
sanırım arkadaşınızın eşi, arkadaşınıza yeterli önemi veriyormuş ki taşınmayı kabul etmiş
eğer yanlış anlamadıysam konu sahibinin eşi, konu sahibi evden ayrılınca bir kere aramamış sormamış, çocuğu bile
buda kötü işte bu şöle olmuş idare edio ama neree kadr eşini idare edecek konu sahibi
İşte tek istegim bu kaç kere söyledim ona anlamıyo. Karsimdaki neyse bende o olurum diyorum alttan L diyo o alsın alttan ozaman anlaşalım dedim bende.Boşver barışıp yüzgöz olma .. Ama eşinizinde annesinin asıl yüzünü görmesi lazm
Bence kaynananıza iyi davranmayı deneyin bi kerede eşiniz iyi davranırken görsün ona göre kvdinizin tavırlarını izlesin bunu teklif edin eşinize eğer halen kv kötü davranırsa de eşine napıcaksın de bakalım nedicek bunu teklif edinİşte tek istegim bu kaç kere söyledim ona anlamıyo. Karsimdaki neyse bende o olurum diyorum alttan L diyo o alsın alttan ozaman anlaşalım dedim bende.
Ben bile bukadar nasıl dayandım bilmiyorum üstelikte bize cimri ailesine cekti gi kredilerin hesabı yok. Genede ailesidir dedim olur dedim bir sakız parası bırakmadı aylarca eve akşam kuş gibi yiyecek getirmesini beklerdim borcum cok derdi ailesinin borcu yani neyse anlattıkça içime büyüyor devmişim sadece sacıma düşen beyazlar eser kaldı bidaha yapmaz dedikçe yaptı olmaz dedikçe oldu şimdi kendimi saldım kaybetmekten korkmuyorum çalışır ev temizlerim kızıma da bakarım diyorumbuda kötü işte bu şöle olmuş idare edio ama neree kadr eşini idare edecek konu sahibi