- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
Sabah beraber kahvaltı yapıyorduk.Güzel güzel konuşurken bir fikrim var dedi.Olursa mucize olacak dedi.Sevinçli görünce hadi anlat dedim.Bizimki üstüne olan ve 2 yıldır borcunu ödediği evi satacakmış vinç alacakmış.Çok para var bu işte dedi.Kan beynime sıçradı.Bak bu sefer kendini kapının önünde bulursun dedim.Bir daha affetmem.Senin bu çok para kazanacağım diye yaptığın abuk sabuk girişimlerinden de çocuksu hareketlerinden de bıktım dedim.Beni ve çocuklarımı zarara uğratacak şeyler yapma illa yapacağım diyorsanda boşanalım sonra ne yaparsan yap dedim.Seninle ne ilgisi var dedi.Dönüp dolaşıp kabak benim başıma patlıyor dedim.Öncesinde de arabamız güme gitmişti.Olmayan arabanın borcunu ödemiştim aylarca...o serseri ortağıyla muhatap olmak zorunda kalmıştım.Çocuğuma zarar verir diye kapımı kilitleyip 2-3 gün sokağa çıkmamıştım.
O ev oğlumuzun olacak bir hiç uğruna satmana izin vermem dedim.Borcunu ödemek için canın çıkıyor dedim.Sende birkaç sene daha çalış emekli olmaya çalış dedim.
Adam duruyor duruyor aradan zaman geçiyor gene bir girişimcilik yapacağım deyip beni dellendiriyor.Tam iş konusunda herşey yoluna girdi diyorum kaşıntısı başlıyor..Ya işten çıkacağım başka iş bakacağım ya çok para kazanacağım bir iş yapacağım v.b..Sürekli sabrımı test ediyor.
Sinirlendiğimi görünce gülümsemeye başladı tamam tamam bir şey yapmayacağım deyip işe yolladı.
Babasıda bir baltaya sap olamamış.O kadar güzel işini maaşını heba edip zamanında emekli bile olamamış.Yaşlılığında oğlunun yanında kalıyordu onun verdiği harçlığa muhtaçtı. O da babası gibi olmasın istiyorum ama bu serseri çocuksu maceraperest ruhu benim güvenimi zedeliyor.
O ev oğlumuzun olacak bir hiç uğruna satmana izin vermem dedim.Borcunu ödemek için canın çıkıyor dedim.Sende birkaç sene daha çalış emekli olmaya çalış dedim.
Adam duruyor duruyor aradan zaman geçiyor gene bir girişimcilik yapacağım deyip beni dellendiriyor.Tam iş konusunda herşey yoluna girdi diyorum kaşıntısı başlıyor..Ya işten çıkacağım başka iş bakacağım ya çok para kazanacağım bir iş yapacağım v.b..Sürekli sabrımı test ediyor.
Sinirlendiğimi görünce gülümsemeye başladı tamam tamam bir şey yapmayacağım deyip işe yolladı.
Babasıda bir baltaya sap olamamış.O kadar güzel işini maaşını heba edip zamanında emekli bile olamamış.Yaşlılığında oğlunun yanında kalıyordu onun verdiği harçlığa muhtaçtı. O da babası gibi olmasın istiyorum ama bu serseri çocuksu maceraperest ruhu benim güvenimi zedeliyor.